рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Манікюр весна 2014 (50 фото)

Законодавців моди вже сьогодні хвилює, який манікюр буде актуальний з приходом весни. Кращі підказки криються на модних показах весняно-літнього сезону. Судячи з фотографій зі світового подіуму, прихильниць красиво доглянутих і стильних нігтів чекає безліч нових тенденцій.

Манікюр весна 2014 характерний тим, що на зміну темним відтінкам, прийдуть ніжно-пастельні тони з графічними контрастних кольорів малюнками.

Всі найактуальніші новинки манікюру спрощені - весняний дизайн не вимагає складних малюнків, досить нанести абстрактний візерунок.

Це може бути нехитрий малюнок у етнічному стилі або традиційний геометричний візерунок з контрастних смуг . Що стосується колірної гамми, виробники покриттів для нігтів до весняно-літнього сезону, порадували жінок новими лаками різної фактури і відтінків.

Що стосується колірної гамми, виробники покриттів для нігтів до весняно-літнього сезону, порадували жінок новими лаками різної фактури і відтінків

Модниці, які віддають перевагу креатив і новшевства, можуть грати з кольором, експериментуючи з найяскравішими відтінками від м'ятного до кислотно-жовтого, не забувши при цьому традиційні відтінки: червоного, бежевого, фіолетового і чорного кольору. Однак на піку буде природна краса нігтів, овальної або мигдалеподібної форми середньої довжини. Це абсолютно не має засмутити власниць довгих нарощених нігтів з гострими кінцями. Для даної категорії жінок, новинкою стане повна відмова від звичайного покриття на користь гелевих лаків, змінюють свій колір відповідно від певної погоди ( термогель ). Та й просто гелевий манікюр сам по собі досить шикарний і практичний.

Крім форми нігтів і природної колірної гами, законодавці моди представили манікюр весна 2014 року, виконаний лаками замшевого текстури, під рептилію і кольору насичений металік. При цьому глянцеві видання не забувають нагадувати про обов'язкове поєднанні манікюру, з макіяжем і аксесуарами. В іншому випадку, це розглядається як правило «поганого» тони. Однак не варто так сильно зациклюватися на правилах, весна - це пора пробудження, коли хочеться яскравих експериментів і буйства фарб. Або навпаки - ніжною пастелі, відображеної в різноманітних квіткових принтах.

Незмінною популярністю на тлі природного манікюру буде користуватися традиційний френч з посмішкою зовсім будь-якого кольору - від класичного білого до ультрамодного фіолетового. Що стосується святкового манікюру весна 2014 року, все залишається як раніше - прозора основа, блискітки, стрази, намистини, яскраві вкраплення, фарби та інші дизайнерські штучки. При цьому довжина і дизайн кожного окремого нігтики можуть бути різними, бездоганний вигляд - це вчорашній день. Хоча цього не можна сказати про модному манікюрі «чисте полотно», де повинна дотримуватися гармонія у всьому, починаючи від довжини нігтя до глибини посмішки.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com