рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

кольоротип весна

  1. тон шкіри
  2. колір шевелюри
  3. відтінок очей
  4. Варіанти весняного кольоротипу
  5. Ідеальна палітра для весни
  6. макіяж
  7. гардероб
  8. колір шевелюри

Сьогодні все більше число дівчат намагаються визначити свій цветотип зовнішності, щоб відповідно до нього підбирати відтінок локонів, палітру для макіяжу та тони гардероба. Найрідкісніший типаж для наших широт - весна. Ніжна, яскрава, витончена, світла - саме такий і є дівчина-весна.

Давайте з'ясуємо особливості зовнішності представниць даного кольоротипу, а також визначимо правильну колірну гамму для них.

Весна - дивовижне час року, коли промені сонця ласкаво прогрівають перші паростки, а легкий вітерець обдає розпускаються квіти, весело дзвенять струмки і радісно заливаються співом птахи. Тут немає місця темним і похмурим фарбам. Якраз такий і є дівчина-весна.

тон шкіри

Шкіра у представниць весняного типажу світла, ніби напівпрозора, має ніжно-персиковий, золотистий відтінок або колір айворі з рожевим відливом. Зазвичай особа прикрашають веснянки світло-коричневого забарвлення, а також легкий ніжно-рожевий рум'янець. На таку шкіру загар лягає в насичених золотистих тонах, але набагато частіше вона просто обгорає. Губи зазвичай мають світло-рожеве забарвлення.

колір шевелюри

Локони у таких дівчат пофарбовані в теплі фарби: медові, пшеничні і золотисті, як промінчики сонця. Найбільш поширені серед них скандинавські блондинки, світло-руде і світлі шатенки. Також до весняного кольоротипу відносяться власниці мідних, світло-коричневих і світло-русявого волосся, але чорних і дуже темних пасом не буває ніколи. Забарвлення війок і брів близький до відтінку шевелюри або трохи темніше.

відтінок очей

відтінок очей

Забарвлення очей може змінюватися від водянисто-блакитного до зеленого і сірого, іноді зустрічається і світло-коричневий. У будь-якому випадку райдужка має характерну особливість - вона має неяскравий, ніби розбавлений і приглушений відтінок. Нерідко зустрічаються блакитні, золотисті або бурштинові вкраплення.

Це час року відрізняється мінливої ​​і непостійною погодою, так і цветотип весна може змінюватися і мати кілька варіацій. В його рамках професійні стилісти виділяють кілька окремих підтипів.

Варіанти весняного кольоротипу

  1. Світла весна - це весняний типаж, що переходить потроху в літній, його відрізняють легкі і напівпрозорі колори. Для нього характерний світлий окрас волосся (русяве і світло-русяве, біляві пасма), райдужна оболонка світло-зеленого або водянисто-блакитного забарвлення, персикова або молочна шкіра з розсипом золотистих веснянок. Даний типаж відрізняється особливою легкістю, відкритістю, природністю.
  2. Яскрава або чиста весна - знаходиться на стику весняного і зимового кольоротипу. Характеризується виразними, дуже яскравими очима зеленого, зеленувато-блакитного, блакитного або золотисто-чайного забарвлення, вони зазвичай виділяються на обличчі і привертають увагу до себе. Шкіра має фарфоровий, бежевий або персиковий тон з сяючим відливом. Серед відтінків волосся завжди переважають теплі фарби: зазвичай мідно-золотисті, золотисті або русяве з легкої жовтизною.
  3. Контрастна весна - її головною особливістю можна назвати поєднання дуже світлого відтінку шкіри з абрикосовим відливом і насиченого і досить темного забарвлення волосся (золотисто-руді або каштанові). Та й очі у таких дівчат зазвичай мають яскраве забарвлення - блакитну, бірюзову, зелену.
  4. Натуральна або тепла весна - класичний цветотип без домішок будь-якого іншого. Тут немає різких кордонів і переходів, контрастних сполучень. Шевелюра у таких дівчат тепла і світла, зазвичай має світло-руду, золотисту, світло-русяву або солом'яну забарвлення. Шкіра у них персикова, порцеляновий, бежева, а очі відрізняються неодмінно світлими відтінками (блакитні, зелені, світло-сірі).

Такий різної може бути весна, але вона ніколи не буває холодною і не має темних відтінків.

Ідеальна палітра для весни

Ідеальна палітра для весни

Щоб правильно визначити колірну палітру, яка підходить для таких жінок, досить згадати раннє весняне ранок. Розпускається свіжа зелень, золотисті сонячні промінчики, підсвічуються теплу коричневу деревну кору, ясне блакитне небо з легкими напівпрозорими хмарками. Саме така тепла, природна і яскрава гамма підходить дівчині-весни.

макіяж

Дівчина-весна повинна забути про контрастний, кричущому і кидком візажі, її макіяж повинен бути виконаний в ніжних, природних і природних тонах без чітких контурів, він покликаний підкреслювати крихкість, унікальне чарівність і жіночність своєї власниці. В косметичку необхідно покласти:

  • тональний крем і пудру з легкої напівпрозорої текстурою, відтінки краще вибрати теплі, можна додати на обличчя трохи бронзи для вечірнього образу;
  • помаду - вона може бути коралової, рожевою, кольори абрикоса або шампанського, для вечірнього візажу можуть бути використані червоні і яскраво-рожеві відтінки, також для створення природного образу відмінно підійде прозорий блиск;
  • рум'яна - слід уникати коричневих і чорних фарб, набагато доречніше будуть кольору персика або абрикоса, а також ніжно-коралові;
  • туш - для повсякденного макіяжу можна вибрати коричневу, а для створення вечірнього образу доречна незвичайна і яскрава - зелена або бірюзова;
  • тіні - слід віддати перевагу світлим природним квітам в бірюзовою і зеленій гамі, також підійдуть бежеві і бурштинові фарби, а на вечір їх можна замінити і на більш темні тони - лавандові, коричневі, золоті.

гардероб

гардероб

Колірна гамма одягу повинна гармоніювати з ніжним, вишуканим чином дівчата весняного типу. Необхідно уникати холодних, темних, а також занадто світлих фарб, таких як насичено-чорний або кипельно-білий. Виняток може скласти лише сумочка та взуття.

Прикраси слід підбирати витончені і вишукані, можна з квітковим орнаментом. Добре крихкість своєї власниці підкреслить нитка перлів на шиї або непомітна біжутерія, а також тонкі кільця і ​​браслетики з дорогоцінних металів.

З особливою ретельністю потрібно підійти до вибору аксесуарів, які перебувають біля особи, таких як шапки і берети, палантини і хустки. Колірна гамма для них повинна бути яскрава і одночасно тепла, чим світліше тон волосся, тим ніжніше повинні бути і ці фарби. Чорний колір близь особи протипоказаний.

Що ж стосується інших предметів гардероба, тут доречні і хороші будуть наступні колори:

  • зелені
  • блакитні
  • фіолетові
  • кремові і ванільні
  • теракотові і прозорі жовті
  • гірчичні і медові
  • карамельні і бежеві
  • абрикосові
  • ніжно-червоні і гранатові
  • коралові і лососеві
  • м'які горіхові і теплі коричневі

колір шевелюри

колір шевелюри

Зазвичай дівчата, що належать до весняного кольоротипу, пишаються світлим тоном свого волосся, адже він зустрічається не так вже й часто. Але і у них іноді прокидається бажання змінити свій вигляд і перефарбуватися. До вибору нового кольору слід підійти з обережністю і педантичністю, інакше можна геть зіпсувати ніжний образ весни.

Найбільш оптимальний вихід в цьому випадку - колорування, тобто висвітлення окремих прядок волосся. При цьому підійдуть бурштинові, золотисті і світло-горіхові тони. Додасть хороший обсяг і освіжить зачіску класичне мелірування .

Кольоротип весна є уособленням свіжості, нового життя і пробудження. Саме цими епітетами і можна охарактеризувати дівчат даного типажу. Неправильно обраний макіяж, відтінок волосся і гардероб здатні повністю зіпсувати їх легкий, крихкий образ, зруйнувати характерне чарівність і делікатність. Тому не варто сліпо слідувати модним віянням, набагато краще прагнути підкреслити свою індивідуальність.

Автор: Катерина

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com