рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олександр Васильєв: «Люди зі смаком не можуть бути поганими»

- Олександр Олександрович , Чому ви виставляєте НЕ костюми, а фотографії? Навіть оцінити колірну гамму розкішних нарядів не вийде - все фото чорно-білі.

- Витоки моди ведуть у велике кіно. Але голлівудських костюмів у мене немає. Та й де їх взяти? Ви знаєте, що в середньому костюм зірки Голлівуду коштує близько 300 тисяч євро. Я не настільки багатий, щоб купити 150 костюмів, тому виставляю фотографії, іншими словами, роблю те, що в моїх силах. І потім, фото я вільно можу ввезти і вивезти з Росії. Важко влаштовувати костюмні виставки. З різних причин.

- Ваші фотографії - результат багаторічного колекціонування?

- Безумовно, всі фотографії оригінальні. Я купував їх на аукціонах, в основному американських. Багато зірок користуються такою шаленою популярністю, що купити їх фото майже неможливо. Як не дивно, найдорожчими вважаються знімки Мерлін Монро . Хоча вона широко відома зірка - і ось на тобі! Що стосується аукціонів, мені подобається в них брати участь - це завжди азартна гра.

- Для вас важлива краса навколо?

- Вважаю, що ніхто не любить пластикову або нікельовану меблі. Але ми бачимо її в кожному аеропорту, офісі, так навіщо торкатися до неї ще й у власній квартирі? Раніше найціннішим у людей був час. А зараз його немає. У цій поспіху ми втратили смак до життя, за суєтою забуваємо жити. Якщо ми можемо дозволити собі спілкування з красою: доторкнутися до лляної серветці, керамічному чайнику, послухати гарну музику - це все плюс!

- Проте повз вас не проходять блага цивілізації: все ж користуєтеся комп'ютером ...

- А це необхідність. До речі, я застав доінтернетні пору, коли отримував все поштою, не так швидко, і був щасливий. А потім настав час пейджерів, постійно турбували тебе якимись повідомленнями. Потім з'явився мобільний телефон - такий величезний, що їм можна було вбити невдалу собачку. На зміну йому прийшов маленький, плоский, кольоровий, зі стразами і без. Я впевнений, що та техніка, яка у нас зараз, через п'ять років здасться такий архаїчної, що ми будемо сміятися і дивуватися, як можна було цим користуватися і приходити в захоплення. Але ні над простенькою серветкою, ні над порцелянової тарілкою ми ніколи не будемо кепкувати. Просто тому, що нічого кращого ще не придумали. Речі з історією не беруться під сумнів, не виникає спокуси зробити їх краще. Погодьтеся, з традиційних матеріалів неможливо зробити нічого кращого того, що вже зроблено до нас. А ось речі з пластику, металу будуть удосконалюватися до тих пір, поки все не піде в космос. Гарна думка?

Гарна думка

- Непогана. До речі, вас іноді дорікають в тому, що ваш будинок схожий на музей.

- Я щасливий і вважаю, що він ще мало нагадує музей. Друзі, які опинилися в моєму домі вперше, кажуть: «У Васильєва картини висять у два шари!» Це щира правда, стін катастрофічно не вистачає. Що в цьому поганого? Тут є свій шарм.

- Багато цураються антикваріату, мотивуючи це якоюсь енергетикою старовинних речей ...

- Яка нісенітниця! Таке можуть говорити тільки варвари і язичники. Прекрасні люди володіли речами багато років ...

- Неодмінно прекрасні?

- Річ має бути естетично прекрасна. Якщо вона відповідає цьому критерію, можна бути абсолютно впевненим у тому, що їй володіли люди зі смаком, а такі люди не можуть бути поганими.

- Ви якось сказали, що у вашому будинку відсутні тапки. А в чому ви ходите вдома?

- Це не так ... У мене є марокканські бабуши з натуральної шкіри з загнутими носами. Дуже зручні!

- А як обходитесь з гостями?

- Господарі іноді люблять свій паркет більше, ніж гостей, ну а я люблю гостей, і у мене не мечеть. Тому взуття знімати не треба.

- Але тахти, на якій можна було б полежати перед телевізором, у вас немає?

- Це свята правда. У мене і телевізора немає. Є монітор, на якому дивлюся я відео, архівні фільми, необхідні для роботи. Їх у мене величезна колекція. Від цих чорно-білих фільмів я отримую величезне задоволення. Мій добрий приятель, балетний танцівник Микола Цискарідзе не виходить на сцену, поки не подивиться фільм за участю Грети Гарбо або Вів'єн Лі . Для нього рівень гри цих актрис - камертон для творчості. Я теж, якщо у мене поганий настрій чи втомився, включаю улюблений фільм. Під нього я можу навіть заснути. Але це задоволення не на кожен день.

Анна Абакумова

Та й де їх взяти?
Ваші фотографії - результат багаторічного колекціонування?
Для вас важлива краса навколо?
Але ми бачимо її в кожному аеропорту, офісі, так навіщо торкатися до неї ще й у власній квартирі?
Гарна думка?
Що в цьому поганого?
Неодмінно прекрасні?
А в чому ви ходите вдома?
А як обходитесь з гостями?
Але тахти, на якій можна було б полежати перед телевізором, у вас немає?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com