рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тренд: знебарвлені брови

У моді як і раніше широкі густі брови, максимально наближені до природної форми. Однак сміливим дівчатам світові стилісти пропонують приміряти новий тренд - знебарвлені брови.

На Тижні Моди сезону осінь-зима 2014-2015 моделі на показах Donna Karan, Dries van Noten, Marc Jacobs, Givenchy, Alexandre Wang і Topshop Unique продемонстрували нове віяння моди - вибілені брови.

4,7 5 1

На перший погляд, трохи екстравагантний тренд. Однак це дає натуральним блондинкам вагому відмовку, перестати регулярно підфарбовувати і виділяти олівцем свої світлі брови.

Незважаючи на те, що про no-brow look стали багато говорити саме зараз, однією з перших, хто висвітлив моделям брови, була make-up гуру Пет Макграт, яка ще в 2012 році на показі Saint Laurent знебарвила брови абсолютно всім моделям.

З останніх б'юті-образів з вибіленими бровами, особливо виділяється макіяж моделей з показу Givenchy осінь-зима 2014-2015, який запропонувала все та ж Пет Макграт.

«Ми хотіли, щоб моделі виглядали дуже красиво, але не завжди» - розповідає провідний візажист показу Пет. Світла шкіра, рожевий рум'янець, природний колір губ - такий ніжний макіяж був доповнений знебарвленими і підстриженими бровами, укладеними в чітку лінію. Це додало образу частку сюрреалізму і таємничості.

Щоб «відсутність» брів не зробив особа невиразним, візажисти радять робити акцент на очах. Це можуть бути стрілки , Тіні або ретельно фарбують вії .

Це можуть бути   стрілки   , Тіні або   ретельно фарбують вії

Не дивлячись на той факт, що знебарвлені брови автоматично роблять образ актуальним, голлівудські селебрітіс не поспішають приміряти його на себе. Виняток - молода і смілива співачка Майлі Сайрус.

Вибілені брови створюють акцент на очах і роблять їх більшими. Плюс, такі брови роблять образ більш м'яким і невимушеним.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com