рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж губ і брів у зірок - фото приклади і висновки

  1. Особливості перманентного макіяжу брів і губ
  2. Зірки з татуажем губ
  3. Зірки з татуажем брів
  4. Всі за і проти

Знаменитості естради і кіно повинні бути завжди на висоті. Навіть якщо їх намагаються застати в моменти відпочинку всюдисущі папараці. Макіяж для них - нагальна щоденна необхідність, що забирає багато часу і сил. Тому багато зірок використовують татуаж губ і брів, який здатний полегшити життя і знизити витрати на дорогу косметику і послуги стилістів.

Тому багато зірок використовують татуаж губ і брів, який здатний полегшити життя і знизити витрати на дорогу косметику і послуги стилістів

Особливості перманентного макіяжу брів і губ

Перманентний макіяж - відносно новий винахід, що дозволяє зробити потрібні акценти на очах і губах, надати форму брів за рахунок введення під шкіру спеціальних колірних пігментів. Це дає можливість надовго зберігати ефект макіяжу на обличчі, виглядати доглянутою і привабливою в будь-якій ситуації: від ранкового пробудження після першого побачення до відпочинку на морі.

При проведенні будь-якої з процедур перманентного макіяжу проводиться мікро-травмування шкіри за допомогою спеціальних голок або крихітних лез (мікроблейдінг брів). Потім під шкіру вводяться натуральні (органічні) пігменти.

Підготовка до початку татуажу досить проста - бажано виключити з меню напередодні алкоголь, каву і гостру їжу, так як це посилює виділення крові з ранок. Не рекомендується проводити процедуру в перші дні менструального циклу. А після закінчення процедури - не можна вмиватися водою в областях нанесення татуажу (перші 3 дні), важливо використовувати рекомендовані майстром мазі або креми для загоєння.

Зірки з татуажем губ

Підкреслити спокусливі вуста прагнуть багато зірок. розглядати татуаж губ можна на фото багатьох знаменитостей:

Ліндсей Лохан

Ліндсей Лохан

Ніколь Кідман Ніколь Кідман

Юлія Волкова Юлія Волкова

Оксана Федорова Оксана Федорова

Лера Кудрявцева Лера Кудрявцева

Памела Андерсон, крім татуажу брів і повік, додала до повного комплекту і перманентний макіяж губ з ефектом яскравого контурного олівця.

Памела Андерсон, крім татуажу брів і повік, додала до повного комплекту і перманентний макіяж губ з ефектом яскравого контурного олівця

Не відстає від загальної тенденції і визнана красуня - Анжеліна Джолі. Хоч у неї досить і власного обсягу і припухлості, знаменита актриса зробила татуаж контуру губ, підкресливши тим самим одне з основних своїх достоїнств.

Хоч у неї досить і власного обсягу і припухлості, знаменита актриса зробила татуаж контуру губ, підкресливши тим самим одне з основних своїх достоїнств

Зірки з татуажем брів

Набагато раніше татуажу губ Джолі освоїла аналогічну процедуру для брів, хоч перші експерименти і були визнані більшістю поціновувачів її краси вкрай невдалими. Додання брів зірки гострого вигину «будиночком» підкреслило і так досить великі риси обличчя. Зараз Анжеліна віддає перевагу більш м'які, природні лінії.

Починаючи з 90-х років минулого століття, більшість зірок першої величини експериментували з татуажем брів. Перші спроби радикальної зміни зовнішнього вигляду зробили тоді Мадонна і Шер. Занадто яскраві і виразні брови знаменитостей того періоду зараз здаються нам явним «перебором», але в ті роки це було модним. Тренд на натуральність прийшов набагато пізніше, і зараз Мадонна віддає перевагу більш спокійні тони в макіяжі.

Тренд на натуральність прийшов набагато пізніше, і зараз Мадонна віддає перевагу більш спокійні тони в макіяжі

Підбираючи варіант татуажу брів важливо не помилитися не тільки з формою, а й з кольором. Так для «лялькового» образу Кеті Перрі свого часу був неправильно підібраний саме рудий відтінок пігменту. Згодом зірка відмовилася від такого варіанту, і зараз віддає перевагу більш темні відтінки.

Смаглява красуня Крістіна Агілера теж розпрощалася з тонкими від природи бровами - зробила перманентний макіяж в стилі Грети Гарбо.

З російських зірок найбільш обговорюваними стали фото брів Анастасії Волочкової. Занадто широкі, набиті однією суцільною лінією - вони не поєднуються з її рисами обличчя і загальним стилем. Можливо, для наступної спроби вона вибере для себе інший стиль.

Всі за і проти

Розглядаючи фото губ і брів знаменитостей, можна зробити головний висновок - у всьому потрібна міра і смак. Щоб оточуючі не обговорювали ваші невдалі експерименти - приділіть максимум часу вибору професійного косметолога і обговоренню з ним майбутнього результату перманентного макіяжу.

Попросіть показати портфоліо виконаних робіт, намалюйте кілька різних варіантів і тільки потім вибирайте один з них.

Запасіться терпінням - незважаючи на місцеве знеболення татуаж брів і особливо губ досить неприємна процедура. Плюс до цього - догляд за обробленими областями шкіри протягом декількох днів.

Якщо ж ви до всього готові - кінцевий результат звільнить вас від тривалого щоденного макіяжу, дозволить впевнено почувати себе в самих різних місцях і ситуаціях (відпочинок на морі або відвідування басейну, зустріч спросоння непроханих гостей або уважний погляд люблячих очей з ранку в ліжку).

Навіть якщо ви не зірка кіно або естради - будьте у всеозброєнні! Захоплюються і дивуйте оточуючих своєю красою і стилем.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(4 голоси, в середньому: 5 з 5) style40plus.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com