рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів - як робиться (фото і відео)

  1. Як роблять татуаж брів: нюанси процедури
  2. Особливості догляду за татуажем

Виділені брови ідеальної форми - незамінна складова трендового макіяжу вже не перший рік. Красиво оформити їх олівцем або тінями, якщо ви не майстер візажу - складний, воістину титанічну працю. А можна зважитися зробити перманентний макіяж брів і забути про цей елемент макіяжу мінімум на рік. Особливо якщо знати, як роблять татуаж брів в сучасних салонах - швидко і практично безболісно.

Перманентний макіяж, що має на увазі нанесення спеціальної фарби під верхній шар епідермісу - далеко не нове слово в індустрії краси. Перші прилади для татуажу в косметичних кабінетах з'явилися ще в 90-і роки. Тоді «набиті» брови і губи вважалися атрибутами «шикарних жінок», зробити таку процедуру могла дозволити собі далеко не кожна.

До початку нульових років, мода на перманентний макіяж трохи спала. Однак в останні п'ять років татуаж брів знову став трендом. Однією з перших моду на чітко окреслені, виділені кольором брови ввела світська левиця Кім Кардашьян. А юна модель Кара Делевінь зробила широкі брови символом подиумного шику. Такий густотою, як у Кари, від природи можуть похвалитися небагато, але ніщо не заважає додати ширини і густоти за допомогою татуажу!

Такий густотою, як у Кари, від природи можуть похвалитися небагато, але ніщо не заважає додати ширини і густоти за допомогою татуажу

Як роблять татуаж брів: нюанси процедури

Для виконання перманентного макіяжу брів використовується фарба, що містить пігменти на мінеральній або рослинній основі і органічний стабілізатор. Вона гіпоалергенна і нетоксична, при цьому глибина введення фарби під шкіру недостатня для дотику з кровоносними або лімфатичними судинами. Залежно від методики, якої робиться татуаж, пігмент вводиться під шкіру на глибину 0,8-1,2 мм. спеціальної татуажном машинкою. Голки в такій машинці, як і в шприці для ін'єкцій одноразові і стерильні.

До початку роботи область брів обезжиривается і обробляється анестетиком (найчастіше використовуються креми з охолоджуючим ефектом). Їх цілком достатньо, щоб нівелювати неприємні відчуття в процесі роботи і зробити процедуру легко переносять навіть при високому больовому порозі. Ні наркоз, ні будь-які знеболюючі не потрібні. За час, поки анестетик вбирається, майстер позначає контури татуажу.

Фарби для татуажу брів характеризуються широкою гамою кольорів і підбираються з урахуванням особливостей вигляду клієнта. Потрібний відтінок можна підібрати, компонуючи основні кольори:

  • чорний;
  • сірий;
  • коричневий.

чорний;   сірий;   коричневий

Але кінцевий результат більшою мірою залежить не від відтінку фарби, а від використовуваного майстром методу:

  • волоскові;
  • шотірованіе (промальовування);
  • змішаний метод.

Волосковая техніка має на увазі промальовування татуажном машинкою волосків різної довжини, завдяки чому брови виглядають максимально природно. Враховується і нахил кожного волоска, тому татуаж з використанням такої техніки робиться довше. Цей тип татуажу можна робити навіть власницям дуже рідкісних брів .

Шотірованіе - простіша методика татуажу. В цьому випадку промальовується не кожен волосок, а заповнюються тільки місця, які потребують виділення кольором. Найчастіше це середина і кінчики: за допомогою шотірованія можна подовжити брови або змінити їх нахил. Змішаний метод поєднує особливості двох попередніх.

Змішаний метод поєднує особливості двох попередніх

Виділяють дві стилістики татуажу: європейська та східна. Перша полягає в підкресленні природної ширини і вигину і заповненні «білих плям» пігментом. Східна стилістика схожа на те, як роблять татуаж брів голлівудські зірки: майстер малює новий контур і повністю заповнює його фарбою, завдяки чому навіть на місці «ниточок» можна зробити розкішні гламурні брови.

повернутися до меню ↑

Особливості догляду за татуажем

У перший тиждень-два після процедури результат може виглядати злегка карикатурно, особливо якщо використовувалася фарба темного відтінку. Не варто бігти зі скаргами до майстра: після закінчення цього терміну пігмент «розтягується» по області татуажу і приймає природний відтінок.

Коли зійде корочка засохлої сукровиця, татуаж буде виглядати так, як і повинен - ​​стильно і природно. Але ні в якому разі не можна піддаватися спокусі здирати корочку нігтями - ви ризикуєте зняти і шар з фарбою. Використання дитячого крему допоможе зробити свербіж мінімальним.

По темі:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com