рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що потрібно знати жінці про те, як щипати брови ниткою

  1. Що таке трідінг
  2. Плюси і мінуси процедури
  3. Техніка видалення волосся ниткою
  4. результат

Мінливість модних тенденцій щорічно тягне за собою зміни не тільки гардероба, але і зовнішнього вигляду. Перетворюється макіяж, форма зачісок, нігтів, навіть брів. Створити виразні обриси останніх можна в косметичному салоні і вдома за допомогою звичайного пінцета. Але як щипати брови ниткою знають не всі. І, хоча цей спосіб не найпоширеніший, він має свої переваги, про які піде мова далі.

І, хоча цей спосіб не найпоширеніший, він має свої переваги, про які піде мова далі

Що таке трідінг

Існує безліч засобів для позбавлення від небажаного волосся на тілі. Коригувати форму брів теж можна за допомогою різних видів депіляції: пінцетом, воском, шугарінг.

Вищипування волосся за допомогою нитки, або трідінг, як його зараз називають, було відомо ще в стародавні часи в південно-східних країнах. Уже тоді дівчата прагнули виглядати доглянуто і спокусливо. А чим представниця східної культури могла привернути чоловіка? Звичайно, поглядом! Адже все інші достоїнства були заховані під приховує одягом.

У свою чергу, виразність очам надають не що інше, як брови. Їх чіткі, красиві, злегка підняті лінії здатні зацікавити будь-якого кавалера. Про красу жіночих брів навіть складалися пісні!

Плюси і мінуси процедури

Плюси і мінуси процедури

Видалення волосся ниткою отримало друге дихання порівняно недавно, але цей метод стрімко набирає популярність через низку переваг.

  1. Це практично безконтактний спосіб позбавлення від волосся, тому ймовірність занесення інфекції мінімальна.
  2. Проведення процедури можливе на будь-якій ділянці тіла: ноги, руки, пахви, бікіні, обличчя.
  3. Волоски рідко обламуються і вириваються з коренем. Після такого видалення вони поновлюються дуже повільно, ростуть тонкими і менш темними.
  4. Під час трідінга шкіра не піддається термічній, хімічній або механічній дії, тому роздратування буває в дуже рідкісних випадках.
  5. За допомогою ниток можна не тільки щипати брови, але і видаляти тонкі волоски на верхній губі, жорсткі в зоні бікіні і на ногах. Виривати можна по кілька штук відразу.
  6. Така процедура в салонах коштує недорого. Для її проведення не потрібні спеціальних пристосувань і устаткування. Призвичаїтися, трідінг можна робити самостійно в домашніх умовах.
  7. Не потрібно чекати поки нові волоски досягнуть певної довжини. Набивши руку, можна пристосуватися видаляти і короткі відростки.

Важливо пам'ятати, що у такого методу є свої недоліки і протипоказання. Якщо на оброблюваній ділянці є запальні процеси, вугрі, подразнення, родимки, бородавки або папіломи - проводити трідінг не рекомендується.

Порушення цілісності таких утворень може мати серйозні наслідки і інфікуванням.

Техніка видалення волосся ниткою

Техніка видалення волосся ниткою

Для видалення волосся рекомендується використовувати шовкові нитки, для кращого ковзання, але підійдуть і звичайні бавовняні. Знадобиться відрізок довжиною близько 35-45 см і дезінфікуючий засіб для обробки поверхні шкіри.

Кінчики нитки необхідно пов'язати між собою. Потім надіти петлю на долоні і перекрутити її 5-7 разів у вигляді вісімки. В середині утворюються витки, якими будуть видалятися волоски. Підносимо центр переплетення до оброблюваної зоні і поперемінно розсовуємо утворилися петельки великим і вказівним пальцями. Таким чином витки будуть зміщуватися, закручуючи на себе волоски.

Міцно захопивши, їх слід різко висмикнути. Робити це рекомендується у напрямку росту волосся, щоб уникнути вростання нових. Тому положення нитки має змінюватися від горизонтального до вертикального. Весь процес повинен проходити досить швидко, щоб зменшить больові відчуття.

За допомогою нитки найзручніше на обличчі вискубувати брови. У цій зоні шкіру не потрібно додатково притримувати або натягувати, тому з таким завданням легко впоратися двома руками.

Перед процедурою важливо правильно підготувати шкіру:

  • попередньо обробити зону видалення волосся очищує дезинфікуючим засобом;
  • протерти кубиком льоду або прогріти теплим рушником, щоб зменшити біль;
  • нанести тальк або дитячу присипку, для запобігання подразнень і поліпшення ковзання нитки;
  • сформувати олівцем майбутню форму брів, щоб не вирвати зайве.

Після трідінга також слід продезінфікувати, охолодити шкіру і змастити зволожуючим кремом.

результат

результат

Навчившись щипати брови ниткою, можна легко надавати їм потрібну форму. Цей метод допоможе позбутися від усього непотрібного гармата навколо них, на верхній губі і підборідді.

Перед тим як робити процедуру самостійно, сходіть в салон і поспостерігайте за фахівцем або вчіться по відеоуроку в інтернеті. Щоб швидше освоїти процес видалення брів ниткою, потренуйтеся на ногах. Зрозумівши принцип дії, його легко буде застосовувати на обличчі.

Не турбуйтеся, якщо з першого разу нічого не вийде. Трохи часу, наполегливості, практики і у вас все вийде. В результаті ви отримаєте красиву гладку шкіру протягом 2-3 тижнів, все залежить від індивідуальних особливостей організму. У будь-якому випадку нові волоски будуть набагато тонше і непомітніше попередніх, а з часом і зовсім перестануть рости.

А чим представниця східної культури могла привернути чоловіка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com