рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що краще: мікроблейдінг або перманентний макіяж брів, відгуки

  1. Особливості перманентного макіяжу брів
  2. Особливості мікроблейдінга брів
  3. Плюси будь-якого виду татуажу брів
  4. Недоліки татуажу брів

Сучасні тенденції візажу передбачають чітку лінію брів Сучасні тенденції візажу передбачають чітку лінію брів. Цього можна домогтися декількома способами, серед яких названо татуаж. Багато жінок під «татуажем» розуміють процедуру мікроблейдінга або перманентного макіяжу брів. У чому їх відмінності? Що ж краще: мікроблейдінг брів або перманентний макіяж? Щоб розібратися в цих питаннях, необхідно знати особливості кожної з названих процедур.

Особливості перманентного макіяжу брів

Почнемо наш аналіз татуажу брів з розгляду особливостей перманентного макіяжу брів, який вже став класикою в сучасному візажі. Він являє собою своєрідний метод колірної корекції певної частини тіла (в нашому випадку це брови). Особливість такої процедури полягає в декілька нюансів:

  • механізмі виконання татуажу;
  • використання коштів для перманенту - спеціальних фарбувальних пігментів;
  • одержуваному ефекті.

Процедура нанесення перманентного макіяжу брів повинна виконуватися кваліфікованим фахівцем з використанням спеціального приладу. Такий прилад являє собою машинку, основним робочим елементом якої є порожниста голка. Саме за допомогою голки під шкіру вводяться спеціальні фарбувальні пігменти, що утворюють малюнок або татуаж.

Механізм даної процедури наступний:

  • голкою з пігментним барвником ушкоджується шкірний покрив - проколюється;
  • через голку пімент вводиться під шкіру в потрібному місці.

Для впорскування дозованої порції фарбувального пігменту і потрібна машинка.

Ефект від перманентного макіяжу проявляється не відразу. Це пов'язано з пошкодженням шкірних покривів. Тому, щоб оцінити отриману красу необхідно почекати кілька днів, які відводяться під реабілітаційний період - від 5 днів до тижня. На початковому етапі реабілітації з освічених проколів на шкірі виділяється сукровиця, що при висиханні утворює жорстку корочку. Її ні в якому разі не можна здирати, через кілька днів вона зійде сама. Але через виділення сукровиця частина барвника також вийде (близько 50%), тому кінцевий результат може бути не таким яскравим, як в момент нанесення фарбувальних пігментів. Оцінити результат від пігментного макіяжу вдасться в повному обсязі через тиждень після проведення процедури.

Ще одна особливість перманентного макіяжу - це закріплення отриманого ефекту або повторна корекція форми лінії брів. Як відомо, волоски на надбрівних дугах у людини відростають, і їх доводиться постійно вискубувати, щоб підтримувати потрібну форму. А пігментні барвники можуть з часом втрачати свій колір, тому через місяць слід знову відвідати кваліфікованого фахівця, який і проведе коригування лінії брів.

Особливості мікроблейдінга брів

Мкроблейдінг в косметології з'явився порівняно недавно Мкроблейдінг в косметології з'явився порівняно недавно. Це також один з видів татуажу частин тіла, але з використанням нових технологій. У процесі введення фарбувальних пігментів під шкірні покриви застосовують не спеціальну машинку з голкою, а інший прилад, який також оснащений голкою. Це ручка-маніпула, що відрізняється зручністю і маневреністю. Фарбувальний пігмент вводиться на певну глибину - від 0,5 мм до 0,8 мм (не глибше). Це дозволяє менш травмувати шкірні покриви, тому процедура мікроблейдінга менш болюча, ніж перманентний макіяж брів.

До того ж ефект трохи інший: кваліфікований фахівець малює ручкою-манипулой, як олівцем. Відповідно, брови виходять максимально наближеними до натуральних, що називається, волосок до волоска. Ще одна відмінність - колір фарбувального пігменту рівномірний, по всій лінії надбрівної дуги через унікальну схеми прорісовиванія окремих волосків. Вони мають різну довжину і напрямок, відмінні колірні відтінки.

Спеціаліст повністю контролює весь процес мікроблейдінга брів. Тому можна не боятися, що фарбувальні пігменти будуть введені на велику глибину, ніж належить. У зв'язку з цим клієнт отримує меншу набряклість і короткий період реабілітації після проведення процедури татуажу.

Читайте також: Відгуки про перманентну макіяжі століття стрілки з розтушовуванням

У сучасних косметичних салонах використовується дві техніки мікроблейдінга, які відрізняються своїм механізмом. Перша техніка називається «європейської», так як отримала свою популярність в цій частині земної кулі. Її особливість виконання:

  • довжина волосків однакова;
  • колір і товщина кожного промальовані волоска також однакова;
  • між волосками зберігається фіксовану відстань.

Ця техніка дозволяє домогтися того, що брови виглядають густими і об'ємними. Але через однакових параметрів нанесенні малюнка виглядають дещо неприродно (саме тому цей вид мікроблейдінга називають ще «манекенів» - бровки, як у манекена).

Друга техніка мікроблейдінга - «східна». Вона являє собою більш тонку роботу: прорісовиваніе волосків не однотипні. Тобто кожен волосок брови має різну довжину, напрямок і колірної відтінок. Завдяки цьому такі брови виглядають більш природно і не мають лялькового ефекту.

Плюси будь-якого виду татуажу брів

Як бачимо, і мікроблейдінг брів, і перманентний макіяж - це різні види татуажу. Кожен з цих видів має свої особливості. Але плюси у них загальні:

  1. Нанесений малюнок не змивається (це можна зробити ні за допомогою води, ні за допомогою будь-якого іншого косметичного засобу).
  2. Немає необхідності щодня малювати собі брови.
  3. Не закупорює пори, як від застосування декоративної косметики - олівця і тіней для брів.
  4. Не залишає слідів роздратування.
  5. Надає особі доглянутість, а макіяжу закінчений вигляд.

При цьому немає ніяких вікових обмежень, навіть бабуся може зробити собі мікроблейдінг брів і відразу ж помолодшає на двадцять років.

Недоліки татуажу брів

Класичний перманентний макіяж має ряд недоліків, які слід враховувати перш, ніж погоджуватися на подібну процедуру Класичний перманентний макіяж має ряд недоліків, які слід враховувати перш, ніж погоджуватися на подібну процедуру. Як вже говорилося, вона виконується за допомогою спеціальної машинки, що налаштовується за певною схемою. Якщо в цих налаштуваннях відбудеться якийсь збій, то процес введення фарбувального пігменту буде порушений - контур лінії брів вийде недостатньо рівним або чітким, голка ввійде на велику глибину, ніж потрібно за правилами. У подібних випадках коригування невдалого татуажу стане необхідністю, аж до видалення невдалих фрагментів малюнка за допомогою лазера.

Мікроблейдінг брів є процедурою менш болючою і дає більш натуральний ефект, ніж перманентний макіяж. Але і він має свої недоліки:

  • згодом фарбувальні пігменти, введені не надто глибоко під шкіру, втрачають свою яскравість, бліднуть;
  • є ряд протипоказань для проведення подібної процедури.

Протипоказання є загальними для обох процедур татуажу брів:

  • не проводяться для хворих на цукровий діабет;
  • не проводяться, якщо у клієнта на шкірі є які-небудь ушкодження, запалення або НЕ загоєні рани;
  • при підвищеній загальної температури тіла;
  • при захворюваннях кровоносної системи (в тому числі і поганий згортання);
  • при алергічної реакції на складові фарбувального пігменту.

Щоб уникнути несподіваних алергічних проявів, клієнтові в будь-якому косметичному салоні зобов'язані запропонувати пройти тест на сприйняття організмом компонентів, які входять до складу колірного пігменту. Якщо реакції не послідувало, то процедуру проводити можна без побоювання.

У чому їх відмінності?
Що ж краще: мікроблейдінг брів або перманентний макіяж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com