рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки тримати хну на бровах

  1. Переваги та недоліки хни
  2. техніка виконання
  3. Як часто можна повторювати процедуру
  4. Підбирається потрібний колір
  5. Догляд після фарбування
  6. Поради від фахівців
  7. вартість процедури
  8. висновок

Автор: Наталі 17.02.2018 Відгуків: 0

Відгуків: 0

Люди ще з давніх часів використовували хну, як косметичний засіб. Особливість цієї фарби полягає в тому, що з її допомогою можна перетворити свою зовнішність, ніяк не завдаючи шкоди своєму здоров'ю. Це абсолютно безпечний натуральний барвник, за допомогою якого можна отримати не тільки бажаний відтінок, але і зміцнити кожен волосок.

Процедура фарбування брів хною називається біотатуажем. Колірна палітра настільки різноманітна, що можна вибрати відтінок виходячи з особистих переваг. А ось скільки тримати хну на бровах і як її наносити, спробуємо викласти нижче.

Переваги та недоліки хни

Переваги та недоліки хни

Унікальний склад даного косметичного засобу дозволяє використовувати його не тільки в кабінеті косметолога, а й у себе вдома. Натуральний барвник має ряд переваг:

  • широкий вибір відтінків;
  • безпеку процедури для організму людини, тому її можна проводити навіть вагітним і годуючим жінкам;
  • покращує структуру волосків;
  • не викликає алергію;
  • низька ціна;
  • дає можливість виправлення форми брів.

Головною перевагою є те, що хна розлучається звичайною водою, а при використанні синтетичних фарб використовуються шкідливі освітлювачі, наприклад, аміак, перекис.

Біотатуаж має не тільки свої плюси, а й мінуси. На жаль, результат від проведеної процедури може виявитися короткочасним. Все залежить від здійснюваного догляду за бровами. Хна змивається і тримається на пофарбованої поверхні недовго. Щоб не виглядати неакуратно, необхідно постійно виправляти лінії, регулярно підфарбовуючи їх.

Важливо знати, що проводити біотатуаж хною на пошкодженій поверхні або на шкірі де є глибокі зморшки і шрами протипоказано.

техніка виконання

техніка виконання

Перед початком проведення процедури слід провести корекцію брів. Непотрібні волоски видаляються пінцетом. Фарбу слід наносити строго по лінії росту волосся.

Для визначення відповідного кольору враховується тон шкіри і волосся на голові. При світлих локони краще підійде хна світло-коричневого відтінку. Темні тони краще для брюнеток.

Процедура проводиться в кілька етапів:

  1. У порошкоподібний натуральний барвник (1 ч. Л.) Необхідно додавати воду, безперервно помішуючи до тих пір, поки суміш не набуде густоту сметани.
  2. Далі потрібно настояти отриману масу кілька хвилин.
  3. По контуру брів слід нанести будь-який жирний крем для запобігання фарбування шкіри.
  4. Натуральний барвник необхідно наносити чітко і рівно.
  5. Скільки тримати хну на бровах залежить від бажаного відтінку, але не більше 40 хвилин.
  6. Після фарбування можна мочити брови хоча б протягом 2 днів, інакше стійкого ефекту не буде.

Після фарбування можна мочити брови хоча б протягом 2 днів, інакше стійкого ефекту не буде

Як часто можна повторювати процедуру

Як часто можна повторювати процедуру

Біотатуаж, який проводять за допомогою професійної серії фарб, можна робити не частіше 1 разу на 2 тижні. Тривалість ефекту залежить від того, скільки часу дотримувалися хна на бровах в момент фарбування. Про це та інші рекомендаціях повинен попередити майстер.

Після фарбування хною у себе вдома, результат зазвичай тримається не менше 7-10 днів. Тривалість ефекту залежить від того, наскільки точно дотримувалися інструкції під час приготування кошти і скільки часу дотримувалися фарба на бровах.

При фарбуванні звичайної хною з додаванням натуральних інгредієнтів (кава, листя горіха, какао), повторити процедуру дозволяється через тиждень. Готові барвники з професійної серії мають більш тривалий ефект до 6-7 тижнів. Зазвичай з шкіри фарба сходить приблизно через 20-30 днів після фарбування, на волосках вона тримається менше. Згодом рекомендується повторити процедуру фарбування брів для повернення їм яскравості і густоти.

Згодом рекомендується повторити процедуру фарбування брів для повернення їм яскравості і густоти

Підбирається потрібний колір

Підбирається потрібний колір

Щоб отримати бажаний відтінок, необхідно в натуральний барвник додати спеціальні інгредієнти. До них відносяться:

  1. басма;
  2. шкаралупа і листя горіхів;
  3. кава;
  4. какао.

Як виходять кольору:

  • Якщо натуральний барвник змішати з басмою в пропорціях 1: 3, то вийде каштановий колір.
  • Шоколадний тон можна отримати, якщо столову ложку подрібненого листя горіха залити 100 грамами води, поставити на вогонь, і після її закипання додати барвник.
  • Щоб вийшов чорний колір, треба відразу пофарбувати брови хною, а потім басмою.
  • Багряно-червоний колір можна отримати при змішуванні 50 грамів какао і розглянутого натурального барвника з додаванням гарячої води.
  • Бурий колір вийде в результаті поєднання хни з кавою. Для цього потрібно заздалегідь залити каву окропом і прокип'ятити протягом 5 хвилин, після чого можна додати барвник.

У салонах краси біотатуаж проводять за допомогою готової професійної фарби. Скільки тримати хну на бровах визначає майстер, орієнтуючись на бажаний клієнтом відтінок. Результат такої процедури має тривалу дію. Брови не втрачають насиченість кольору протягом півтора місяців.

Догляд після фарбування

Догляд після фарбування

Щоб результат від фарбування брів хною тримався більш тривалий час, необхідно дотримуватися правил догляду за ними. Існують рекомендації, яких слід дотримуватися після фарбування:

  1. Не можна в перші 2 дні після процедури біотатуаж мочити брови.
  2. Протипоказано використання косметичних засобів, таких як скраб, пілінг. Їх можна застосовувати до фарбування.
  3. Не рекомендується відвідувати солярії. Ультрафіолет здатний змінити колір фарби.
  4. При жирному типі шкіри хна змивається швидше.
  5. Часте умивання, відвідування сауни, басейну, душа, купання в морі впливає на результат фарбування.

Хна хоч і вважається безпечною речовиною, яка не викликає алергії, все-таки слід бути пильними і враховувати всі зміни, що відбуваються в організмі. Гіперемія шкіри, яка виникає в рідкісних випадках у людей після фарбування, повинна зникнути через пару годин після процедури. Якщо почервоніння не проходить, то потрібно вжити заходів, випити антигістамінні препарати. При погіршенні стані необхідно звернутися до лікаря.

Поради від фахівців

Поради від фахівців

  1. Якщо в салоні майстер відмовляється показати фото своїх робіт, довіряти такому фахівцю фарбування брів не варто.
  2. Коли техніка нанесення барвника правильна, то контур повинен бути більш чітким. Патьоки і плями не прийнятні. Від отриманої форми брів повністю залежить вираз обличчя, ніякі помилки не припустимі.
  3. Краще нанести спочатку тимчасове «тату» і по його ескізу вже виконати перманентний макіяж.
  4. При додаванні в хну басми, потрібно строго дотримуватися інструкції, інакше замість чорного кольору може вийти синій або зелений відтінок.
  5. Більшість фахівців для більш стійкого фарбування використовують хімічний барвник. Він здатний викликати алергічні реакції, почервоніння, набряк. Обов'язково перед вчиненням процедури потрібно дізнатися у фахівця склад барвника і наявні протипоказання. Якщо є сумніви, краще провести тест на алергію. Невелика кількість барвника наносять на шкіру за вухом, якщо через кілька хвилин з'явиться почервоніння, то процедуру біотатуаж слід скасувати.

Невелика кількість барвника наносять на шкіру за вухом, якщо через кілька хвилин з'явиться почервоніння, то процедуру біотатуаж слід скасувати

вартість процедури

Ціна біотатуаж залежить від регіону проживання і варіюється в межах 700-2000 рублів. У вартість процедури входить:

  • ціна фарби;
  • робота фахівця;
  • формування нового образу брів.

Якщо провести процедуру в домашніх умовах , То вона обійдеться в рази дешевше, але результат не завжди виправдовує ризик. Можна грамотно зекономити, якщо пройти курс навчання по біотатуаж хною. В такому випадку завжди можна буде домогтися якісного догляду за будь-яких умовах.

висновок

висновок

Такий порошкоподібний натуральний барвник, як хна, вважається абсолютно нешкідливим речовиною, але все-таки слід під час фарбування дотримуватися інструкції. Якщо під час процедури хна стікає за межі волосяного покриву брови, то необхідно відразу ж усунути патьоки тампоном, змоченим водою.

Після процедури фарбування брови стають візуально густіше, а колір більш насиченим. Особа перетворюється, стає виразнішим. Зручно, що фарбування можна проводити як в салоні, так і в домашніх умовах. Коли немає часу відвідати майстра, рекомендується придбати все що необхідно і приступити до процедури вдома. Такий варіант заощадить час і гроші.

Такий варіант заощадить час і гроші

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com