рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

"Лореаль" для брів: набір, тіні, олівець, віск, коректор

  1. Загальна характеристика Кожна дівчина прагне створити привабливий і чарівний образ. Важливим елементом...
  2. застосування засобу
  3. результат процедури
  4. Позитивні і негативні сторони

Загальна характеристика

Кожна дівчина прагне створити привабливий і чарівний образ. Важливим елементом є брови, які повинні бути доглянутими і акуратно підкресленими. Багато візажисти рекомендують використовувати спеціальні засоби, особливо йде на другий план.

з набору L'Oreal Brow Artist - це новинка, яка відразу ж полюбилася багатьом дівчатам. Крім цього продукту, виробник рекомендує наступні додаткові кошти:

  • віск для фіксації;
  • пінцет;
  • пензлик;
  • щіточку.

віск для фіксації;   пінцет;   пензлик;   щіточку

Використовуючи всі ці кошти, дівчина зможе за годину надати бровам ідеальну форму.

Розглянуті тіні мають цікаву палітру, яка налічує 2 відтінку: від середнього до темного, і від світлого до середнього. Таку пропозицію дає можливість попрацювати над створенням унікального кольору, що дозволяє додати погляду особливу виразність і глибину. Як найтемнішого кольору виступає Medium to dark. Цей варіант не підходить волосках рудого відтінку, на відміну від квітів інших марок.

Пензлик і щіточка, представлені в наборі, дозволяють впоратися із завданням більш ефективно: засіб наноситься на шкірний покрив досить акуратно і рівно. Проводити процедури по догляду за бровами зручно спеціальним пінцетом.

огляд комплекту

Тіні для брів, представлені маркою Лореаль, включені в спеціальний набір L'Oreal Brow Artist, щоб провести грамотне моделювання без особливих зусиль і отримати якісний результат. Вага кошти становить 3,5 м

Невелика коробочка зроблена з пластику. На упаковці є спеціальна наклейка, що підтверджує безпеку. Інформація представлена ​​відразу на 2 мовах (російською та англійською), щоб прочитати складові компоненти, дізнатися виробника.

Інформація представлена ​​відразу на 2 мовах (російською та англійською), щоб прочитати складові компоненти, дізнатися виробника

До кришечці прикріплено спеціальне дзеркальце, яке дозволяє моделювати брови практично скрізь. Воно розташоване по всій площі кришки, тому дуже зручно для застосування поза домом. Щипчики якісні, досить гострі, тому комфортні в застосуванні. Щіточка також має прийнятну для більшості дівчат товщину і ширину.

У пензлика дві насадки. З одного боку - спеціальний йорж, яким розчісують волосинки, з іншого боку - кисть.

Вона зроблена зі штучного ворсу, а це підтверджує виняткову безпеку процедури. Її кінчик зрізаний навскіс, щоб дівчина змогла оптимально промальовувати лінію вигину.

Приємний на запах віск не викликає подразнення слизової оболонки носа. Він навіть має своєрідні легені і солодкі нотки, що забезпечує приємні відчуття при проведенні процедури. Вибір відповідного відтінку определяеет колір очей, шкіри і волосся. Підібраний варіант можна варіювати, щоб отримати потрібний тон. Він може вийти теплим, холодним або ж нейтральним.

застосування засобу

Щоб створити неповторний образ з модними і широким бровами, недостатньо придбати L'Oreal Brow Artist. Тінями необхідно навчитися правильно користуватися, щоб результат обов'язково порадував. Потрібно розібратися, за яку функцію відповідає кожен елемент набору, в тому числі і тіні для брів.

Виробник представив в наборі пігментований віск, який призначений для професійного заповнення шкірних прогалин між волосками. Але для малювання всієї товщини він не підходить. З цим завданням чудово впораються тіні для брів.

З цим завданням чудово впораються тіні для брів

Якщо дотримуватися інструкції, то весь процес може бути розбитий на кілька етапів. Спочатку необхідно брів надати форму. У цьому питанні краще використовувати останні модні тенденції. Ефективно справитися з поставленим завданням допоможуть щипчики.

Потім необхідно вдатися до застосування воску. Його акуратно наносять по лінії росту волосинок. Він дозволяє здійснити фіксацію, яка буде діяти 12 годин. На наступному етапі кінчиком пензля наносять необхідні відтінки тіней. Засіб акуратно і рівномірно розподіляється по всій поверхні.

В якості заключного кроку виступає фіксація форми. Для цього повинна використовуватися щіточка. Однак деякі візажисти запропонували своє бачення щодо того, як користуватися тінями. Вони рекомендують 2 і 3 етапи поміняти місцями: спочатку необхідно нанести тіні на брови, а потім обробити волоски воском. Запропонований підхід дає кольорову насиченість. Тон виходить рівним і не перевантажується кольором, а самі волоски набувають особливого блиску.

результат процедури

L'Oreal Brow Artist - це набір для створення ідеальних брів. Вони виглядають доглянуто і виразно, а погляд стає більш глибоким і проникливим. Більшість дівчат, які вибирали використання таких тіней для брів від Loreal, результатом залишилися задоволені. Особливо радують представлені маркою відтінки, які поєднуються з теплою гамою.

Тіні дають нейтральний колір, якщо їх наносити у невеликій кількості. Якщо хочеться отримати більш насичений і темний відтінок, то їх необхідно нашаровувати. При цьому працювати зі засобом досить просто, так як воно відрізняється високою м'якістю.

Віск додає кольору деяку нейтральність і легкість. Тон стає максимально рівним. Однак віск не забезпечує особливо жорстку фіксацію, коли на бровах волоски недостатньо короткі, їх форму легко порушити. Тому доводиться весь час проводити коригувальні заходи.

Засіб забезпечує досить хорошу стійкість протягом 12 годин, але тільки при нормальних погодних умовах. Якщо на вулиці дуже жарко, то до кінця дня намальована лінія може почати втрачати свою виразність. Тому обов'язково потрібно використовувати тіні разом з воском, щоб хороший результат зберігався ще довше. Віск є водостійким, тому підвищена вологість засобу не загрожує.

Позитивні і негативні сторони

Засіб представлено в досить зручною коробочці, яка не займе багато місця в косметичці. Її елементи відрізняються підвищеною функціональністю. Здивувала і порадувала текстура воску. Для нього не характерна липкість, як для інших марок. Крім того, в ньому помірна кількість пігментного вмісту. Текстура тіней також відзначається позитивними відгуками. Багатьом подобається, що засіб не припадає пилом при нанесенні.

Розглянуті тіні з їх відтінками добре підходять для жінок, які хочуть отримати в своєму образі м'які і теплі тони. Так, пекучої брюнетки краще використовувати, він більшою мірою орієнтований на створення темного кольору. Але виробник представив вузький вибір в лінійці відтінків.

Не всі дівчата зійшлися на думці, що пристосування, якими передбачається наносити тіні, є досить зручними. Ворс на пензлику погано промальовує лінії даними тінями, так як ворсинкам властива надмірна м'якість.

Пропонований в наборі пінцет також має негативні сторони. Жінки говорять про те, що їм не завжди зручно їм користуватися. Щоб провести мінімальні коригувальні заходи з видалення декількох волосків, пінцет хороший у використанні. Якщо ж чекає копітка робота по кардинальній зміні форми, то пристосування замало для цього, і процес швидко стомлює.

Аналогічні відгуки отримала і пензлик щодо своїх розмірів, так як має дуже маленьку ручку. В цьому відношенні олівець для брів використовувати зручніше, якщо перевагу віддавати тільки марці Лореаль. Не у всіх дівчат виходить тінями створювати красиві кінчики лінії. У деяких випадках з поставленим завданням краще справляється олівець для брів.

Тіні, які використовуються для моделювання брів від Лореаль - це просто знахідка для багатьох дівчат, які не цілком задоволені своїми природними даними. Для отримання хорошого результату рекомендується застосовувати засіб відповідно до запропонованих правилами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com