рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перманентний татуаж брів у зірок. Фото знаменитостей з татуажем брів

  1. Кім Кардашьян: арабська татуаж брів
  2. Лана Дель Рей: брови-ластівки
  3. Мадонна: овальні брови
  4. Енн Хетеуей: грайливі півмісяці
  5. Крістіна Агілера: «бровки будиночком»
  6. Меган Фокс: еталонні брови

Татуаж брів у зірок - один з обов'язкових атрибутів, адже вони в будь-який момент можуть виявитися «під прицілом» папараці і потрапити на перші шпальти ЗМІ. Насичений графік не залишає багато часу на те, щоб підмалювати брови або красиво окреслити губи. Тому багато знаменитостей роблять перманентний макіяж. Подивимося, у кого це виходить краще всього.

Ми не можемо стверджувати на 100%, чи роблять татуаж брів і губ саме ці зірки. Знаменитості дуже ревно ставляться до своїх б'юті-секретів і не діляться ними з журналістами. Однак всі ознаки вказують на те, що ці леді прикрасили себе перманентним макіяжем.

Кім Кардашьян: арабська татуаж брів

Американська реаліті-діва, дружина репера Каньє Уеста - одна з головних трендсеттеров сучасності. Вона задавала моду на лялькові вії до брів, нюдовий макіяж губ і, звичайно ж, брови в арабському стилі . Кім наполовину вірменка, і широкі графічні брови відмінно підкреслюють її яскраву красу. У Кардашьян - теплі карі очі, тому її майстер вибрав темно-коричневий колір з легким ухилом в сірий відтінок.

У Кардашьян - теплі карі очі, тому її майстер вибрав темно-коричневий колір з легким ухилом в сірий відтінок

Лана Дель Рей: брови-ластівки

Співачка «носить» дуже красиву форму, яка йде далеко не всім. У Лани - висхідні брови з вираженим вигином: хвостик знаходиться вище підстави. Свої брови у неї не сильно широкі і густі. Перманентний макіяж з розтушовуванням робить зовнішність зірки яскравою і виразною. Лана - натуральна шатенка з сіро-зеленими очима, тому ідеальний колір татуажу для неї - коричневий.

Лана - натуральна шатенка з сіро-зеленими очима, тому ідеальний колір татуажу для неї - коричневий

Ще у нас є підстави вважати, що співачка зробила татуаж губ . Те, що Лана збільшила губи, вона не приховує (фото в юності з головою видають цей секрет). Татуаж часто роблять в комплексі з контурною пластикою, він робить губи соковитіше і яскравіше.

Татуаж часто роблять в комплексі з контурною пластикою, він робить губи соковитіше і яскравіше

Втім, у співачки був і невдалий татуаж. Пару років тому зірка ходила з «обрубаними» хвостиками брів і розмазав контуром. Добре, що вона швидко це виправила.

Добре, що вона швидко це виправила

Мадонна: овальні брови

У вікового татуажу свої правила. Занадто насичені кольори і графічні форми тут недоречні, вони візуально додають вік. У Мадонни все з цим в порядку. Поп-королева «носить» класичну форму, яка вважається універсальною. Підстава і хвостик знаходяться на одній лінії, дуга піднята досить високо, це робить погляд молодше. Мадонна - светлокожая блондинка, тому її ідеальний колір брів - світло-коричневий.

Мадонна - светлокожая блондинка, тому її ідеальний колір брів - світло-коричневий

Енн Хетеуей: грайливі півмісяці

Енн вже багато років не змінює природної овальної форми і темно-коричневому відтінку пігменту. Судячи з усього, її майстер використовує змішану техніку татуажу .

Судячи з усього, її майстер використовує   змішану техніку татуажу

Крістіна Агілера: «бровки будиночком»

Форма - не найпопулярніша, але співачці вона дуже йде. Трикутна форма брів надає її особі кокетливий вираз і прекрасно гармонує з овалом особи і пухкими щоками. Христина - світла людина в буквальному сенсі слова: у неї біле волосся, світло-персиковий відтінок шкіри і яскраво-блакитні очі. Це як раз той випадок, коли потрібен ненасичений сірий колір пігменту.

Це як раз той випадок, коли потрібен ненасичений сірий колір пігменту

Меган Фокс: еталонні брови

Ми не знаємо, скільки актриса платить майстру по татуажу, але свої гроші він відпрацьовує. Її брови - еталон пропорцій. Головка паралельна внутрішнього краю ока, кінчики лежать на одній лінії. З шириною майстер теж вгадав. На пару міліметрів ширше - і брови вийдуть вже вульгарними, трохи вже - комічними. У Меган - сіро-блакитні очі і темне волосся (омбре не береться до уваги). Тому темно-сірий колір пігменту «потрапив в яблучко».

Тому темно-сірий колір пігменту «потрапив в яблучко»

В нашій студії вам зроблять перманентний макіяж не гірше, ніж у зірок. Не варто зволікати - це зручно і красиво!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com