рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оформлення та фарбування брів в домашніх умовах, вибір форми

  1. вибір форми
  2. Деталі форми брів
  3. корекція
  4. Фарбування і закріплення
  5. Відео

Якими повинні бути ідеальні брови Якими повинні бути ідеальні брови? Рівними, акуратною і красивою форми без вад, відповідного кольору. Але як домогтися такого результату, особливо в домашніх умовах. На допомогу приходить оформлення брів - нескладна процедура, поетапно вирішує проблеми. Також можна провести оформлення вій, зробити їх густіше, пухнасті і яскравіше. Тут є свої правила і важливі деталі, як і в будь-якому іншому процесі. Щоб отримати відповідний результат, давайте розбиратися детально.

вибір форми

Правильно підібрана форма брів і вигин вій здатні повністю змінити вираз обличчя і глибину погляду Правильно підібрана форма брів і вигин вій здатні повністю змінити вираз обличчя і глибину погляду. Тому якщо ви вирішили будинку провести оформлення брів, в першу чергу подивіться на ваше обличчя в цілому. Оцініть його розміри, знайдіть гострі кути або пухловатие ділянки. Якщо ви після цього будете намагатися намалювати своє обличчя на папері в спрощеному варіанті, вийде звичайна геометрична фігура:

  • коло,
  • овал,
  • витягнутий вгору овал,
  • трикутник,
  • квадрат із закругленими кутами.

Залежно від цієї фігури форма брів повинна відрізнятися для різних дівчат. Красиве кругле обличчя варто злегка витягнути вгору візуально. Для цього фахівці роблять досить сильний злам, але без перебільшення. У квадратного особи зазвичай підкреслюють природні лінії, роблячи брову невеликий дугою, у якій сама верхня точка знаходиться приблизно над серединою очі або трохи ближче до краю.

З овальним обличчям найкраще гармоніюють брови з легким вигином, які плавно опускаються і кінчиками злегка піднімаються вгору. Найбільша проблема витягнутого особи - відсутність округлено в рисах, але ж саме вона додає жіночності і ніжності. Щоб показати натуральні лінії, можна зробити брови просто прямими, тоді на їх фоні округлі лінії стануть помітніше. На трикутному особі брови з невеликим заокругленим трикутником виглядають просто чудово. Потрібно, щоб пік розташовувався скраю і не був занадто сильним.

Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно вдома підібрати потрібну форму для брів і вій, можете подивитися безліч відео і після цього приступати. Майстер-клас детально покаже, як саме потрібно робити вибір. Подібні уроки часто містять безліч прикладів на відео, серед яких ви легко знайдете форму особи, схожу на вашу. Також можна погортати журнали або фото знаменитостей - їх бровами займаються професіонали, так що можна сміливо копіювати відповідну форму.

Деталі форми брів

Професіонали характеризують жіночу брову трьома ознаками: ширина, довжина і вигин Професіонали характеризують жіночу брову трьома ознаками: ширина, довжина і вигин. З оформленням вій набагато простіше: тут важлива тільки довжина самих вій, решта задається природою. Кожен з цих параметрів настільки індивідуальний, що бажано підбирати його разом з візажистом, але за допомогою інтернету можна знайти майстер-клас на відео з детальними поясненнями, навіть сидячи вдома.

Найскладніше розібратися з вигином, хоча його види мають чітку класифікацію.

  • Прямі брови - згладжують подовжене обличчя.
  • Надламані - піднімають очі і роблять менше щоки.
  • Вигнуті - мають незвичайний ефект і виглядають сучасно.
  • Закруглені - позбавляють від незграбності.
  • Дугоподібні - класичний варіант, невеликий вигин витягує обличчя.

Існує безліч фото, що ілюструють ці варіанти. Також будь-який майстер-клас детально їх розбирає, описуючи переваги та недоліки, тому можна вивчити цю інформацію в домашніх умовах.

Щоб визначити довжину, знадобляться звичайні інструменти: дзеркало і прямий довгий предмет Щоб визначити довжину, знадобляться звичайні інструменти: дзеркало і прямий довгий предмет. Спочатку прикладаєте олівець до обличчя, щоб він проходив через дві точки: внутрішній кут ока і крило носа. Там, де олівець перетнеться з бровою, має бути її початок. Після цього проведіть аналогічну пряму лінію через зовнішній кут ока - там закінчення брови. Дуже швидко і легко, але в разі неясностей можна знайти фото з точками, через які повинні проводитися відрізки, і уроки на відео з докладним процесом.

Запам'ятайте: чим ближче брови один до одного, тим густішим і більше вони здаються, очі будуть візуально здаватися менше. До того ж для вій вони будуть нависати важкої тінню. Товщина обов'язково повинна бути пропорційна розміру особи. Докладні відео розкажуть вам, як правильно підбирати дані параметри, хоча професіонал набагато точніше опише, скільки саме має бути довжина і ширина.

корекція

Багато дівчат плутають оформлення брів і корекцію. Здається, що це приблизно одне й те саме: переказ брів гарної форми. Художнє оформлення сильно відрізняється - це весь процес в цілому, починаючи від підбору і закінчуючи фарбуванням. В салоні під цим поняттям мають на увазі обговорення з професіоналом, під час якого майстер допомагає індивідуально вибрати і окреслити майбутню форму. Сума грошей, скільки ви заплатите за подібну консультацію, зазвичай фіксована і не залежить від складності проблеми або занедбаності брів. Після цього починається корекція - вищипування зайвих волосків або навіть ціла епіляція ділянок. Для вій така процедура зазвичай не тільки марна, але навіть шкідлива.

Будинки корекція в більшості випадків виконується пінцетом: сидячи перед дзеркалом, дівчата позбавляються від вибиваються з форми волосинок Будинки корекція в більшості випадків виконується пінцетом: сидячи перед дзеркалом, дівчата позбавляються від вибиваються з форми волосинок. Але інструменти можуть бути різними. Наприклад, зараз популярно проводити епіляцію ниткою: це досить складна процедура, до якої не додуматися самостійно. Існують спеціальні уроки з ниткою на відео в інтернеті, є салони, які проводять майстер-класи, тому навчитися подібній техніці цілком можливо, було б бажання. Потрібно мати швидкі руки і увага до дрібниць, хоча на перший погляд цей процес з ниткою здається справжньою магією. Корекція за допомогою воску ще складніше: такі інструменти гарні для професіоналів, але в домашніх умовах краще не експериментувати, не дивлячись на велику кількість докладних відео.

Є кілька простих правил, яких потрібно дотримуватися, якщо ви вирішили підкоригувати форму брів будинку.

  • Обов'язково подрежьте довгі волоски.
  • Чи не позбавляйтеся від волосків зверху - чим вище брову, тим виразніше погляд, тому корегуйте в основному нижню частину.
  • Висмикуйте волосинки у напрямку з росту, тобто знизу вгору під потрібним кутом до кінчиків пальців.
  • Ні в якому разі не поспішайте під час корекції, на кожному кроці домагайтеся симетрії.
  • Тонкі брови - це красиво, але брови-ниточки - це дивно.
  • Злегка натягайте шкіру під час епіляції, так простіше.
  • Легка корекція повинна проводитися вдома якомога частіше, адже форма тримається недовго, нові волоски виростають і все псують вже через пару днів.

Правильне оформлення брів не повинно тривати надто довго, адже волосинок тут не настільки багато, скільки здається на перший погляд. Тому періодично зупиняйтеся і критично оцінюйте результат. Ви впевнені, що хочете продовжувати? Ви точно вважаєте, що подальша корекція необхідна і після цього вигляд не зіпсується? Волоски відростають повільно, тому доведеться зафарбовувати лисини вручну, а то і форму потовщувати після занадто активної корекції.

Фарбування і закріплення

Після корекції, якщо форма готова, залишиться тільки підправити колір і яскравість, адже не завжди вони правильно поєднуються з волоссям Після корекції, якщо форма готова, залишиться тільки підправити колір і яскравість, адже не завжди вони правильно поєднуються з волоссям. Для вирішення цих проблем можна в домашніх умовах використовувати звичайний олівець - короткочасна, але зручна і швидка фарбування, або різні види довгострокового перманентного макіяжу, який тримається до декількох років. Є уроки на відео, що описують ці способи, і фото, що показують результат, який дає фарбування. Також можна скористатися фарбою для брів і вій - колір в домашніх умовах краще вибирати по фото з коробочок, він повинен бути трохи темніше кольору волосся.

Багато дівчат використовують туш і спеціальний гель, щоб укласти неслухняні волоски і змусити їх прийняти певне положення, яке деякий час тримається зафіксованим. Довготривалий аналог такій процедурі - ламінування. Коли закінчите з фіксацією, можете зітхнути спокійно: оформлення та фарбування брів завершено. Якщо ви робили все самостійно в домашніх умовах, після закінчення переконайтеся, що отримали саме те, що хотіли. У салоні ж зазвичай результат відповідає заданій планці.

Відео

У цьому відео розповідаються і пояснюються всі тонкощі поетапного макіяжу для початківців. Якщо ви тільки починаєте занурюватися в світ косметики, то рекомендується до перегляду.

admin

Ви впевнені, що хочете продовжувати?
Ви точно вважаєте, що подальша корекція необхідна і після цього вигляд не зіпсується?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com