рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні брови осінь 2017: як виглядає новий тренд - 2018

Брови правлять якщо не світом, то нашими б'юті-образами. Якщо ти ще не в курсі останніх осінніх трендів на брови, то швидше за читай все про модні брови в цьому матеріалі.

Так, якщо ще рік тому з тим, як виглядають модні брови не було проблем, ми точно знали, що чим ширше, тим краще, то зараз все набагато складніше. До того ж, грань між стильними і не стильними надровнимі дугами дуже тонка (якщо не прозора).

2,5 5 2

Зараз мало зробити широкі кущисті брови , у стилі кара Делевінь (Не вискубувати їх), але варто підійти до цього питання набагато серйозніше.

Отже, як же виглядають модні брови в сезоні осінь-зима 2017?

Перше, що потрібно пам'ятати всім дівчатам - брови важливі. Саме від форми і ступеня доглянутості твоїх брів залежить весь твій б'юті-образ. До того ж, зараз не обов'язково покривати обличчя шарами тонального крему , Робити занадто складний макіяж очей - достатньо мати здорову шкіру і трохи нанести олівця для брів . Ідеальний, а найголовніше, натуральний макіяж на кожен день готовий.

За традицією, тренд на модні брови осінь 2017 прийшов до нас з тижнів моди. І, поглянувши на нинішній тренд можна зробити один важливий висновок - модні брови виглядають так ніби їх не торкалася рука майстра. Максимальна акуратність, природність і ніжність в образі - запорука успіху.

Однак, це не означає, що ти повинна забити на свої брови і стверджувати, що це тренд. Тут, як з нюдовим макіяжем - натуральні модні брови вимагають акуратної «обробки». Вони не такі кущисті і широкі, як раніше, в них куди менше олівця для брів .

Зробити модну форму тобі допоможе трідінг брів або епіляція ниткою . Цей спосіб дозволяє максимально точно підібрати форму брів . Остання до речі, повинна виглядати натурально - ніяких брів-будиночків або питається погляду. Просто не потрібно.

А закріпити результат найкраще допоможе гель для брів . В ідеалі - прозорий. Але якщо твої брови занадто світлі або мають деякі «пробілами», то трохи заповни їх кольором, як заповідали б'юті-блогери і пройдися гелем.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com