рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж брів: модні тенденції і маленькі Лайфхак

макіяж брів

Макіяж брів - важлива техніка, яку необхідно освоїти кожній дівчині. Навіть якщо від природи у тебе густі звивистий брови, тобі необхідно навчитися правильно їх підкреслювати за допомогою макіяжу.

Для цього вибирай спеціальні олівці і тіні для брів натуральних, що підходять під тон твого волосся, відтінків.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

макіяж брів

Наприклад, якщо у тебе світле волосся теплого відтінку, то тобі підійде олівець натурального теплого коричнево-сірого кольору.

Дотримуйся простого правила: колір олівця або тіней для брів повинен збігатися з відтінками, які ти використовуєш в макіяжі очей, або бути на тон темніше.

Наприклад, якщо ти робиш макіяж очей в пастельних тонах, ретельно прорисуйте брови олівцем кольору шампанського, бежевого, персикового відтінків або більш темним по тону, світло-каштановим олівцем.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

макіяж брів

Якщо ти хочеш макіяж в стилі жінки-вамп, то радимо зробити акцент на соболині широкі брови в поєднанні з яскравими губами - це ще одна модна тенденція в макіяжі 2016 року.

Інша тенденція, яка характерна для макіяжу брів цього року - це nudelook, або "голий" макіяж. Це тільки звучить просто, насправді немає нічого складнішого, ніж зробити видимість відсутності макіяжу.

Для такого макіяжу ретельно розчеши брови, заповни олівцем на тон світліше, ніж брови, неоднорідні ділянки, роблячи при цьому переривчасті лінії, щоб надати бровам більшої натуральності. Дуже важливо, щоб при такому макіяжі контур ні чітким, а колір - насиченим.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

макіяж брів

Найголовніше - не переборщити з кольором і робити упор на натуральність, інакше будеш виглядати дуже неприродно. Дуже важливий догляд за бровами. Для цього скористайся спеціальною щіточкою і моделюючими гелями для брів.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com