рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лупа на бровах: причини і лікування, чому з'явилася і що робити?

  1. Як проявляється?
  2. Чому з'являється?
  3. Як позбутися?

Так, лупа на бровах і віях нехай і не настільки поширена проблема, як лупа на голові, але повірте, якщо вона з'явиться, ви докладете всіх зусиль, щоб від неї позбутися.

Як проявляється?

Якщо на волоссі лупа найчастіше представляє собою лусочки ороговілих частинок, то на самих бровах вона як правило, не яскраво виражена, частинки шкіри видно на крилах носа, на скронях і навколо надбрівної дуги. Часто шкіра на цих місцях свербить і червоніє.

Чому з'являється?

Лупа - це один з видів дерматиту, тобто захворювання шкіри. Тому часто лупа супроводжується роздратуванням і почервонінням шкіри, свербінням. Насправді, те, що ми звикли називати лупою або себореєю не одне і те ж. Фахівці використовують наступну термінологію. Лупа це сухі білуваті лусочки на волоссі, які іноді бувають більш-менш жирними. Себорея це прояви надмірної салообразованія, зміни складу сального секрету, що проявляється в появі жирних жовтуватих кірочок на поверхні шкіри, що не відпадають самостійно.

Можливі причини:

  • Активність грибка, що живе на волосяному покриві людини;
  • Захворювання очей;
  • Шкірні захворювання;
  • Порушення обміну речовин;
  • Стреси, неправильний догляд за шкірою і волоссям, жирна їжа;
  • Алергічна реакція на засоби макіяжу та догляду.

Насправді, грибок, який викликає утворення ознак лупи або дерматиту, є у будь-якої людини. Але його надмірна активність, яка і проявляється як множинні лусочки шкіри на волоссі, жирні або сухі, викликається збоєм в роботі організму, перенесеної інфекцією, втомою, стресом або надлишкової виробленням гормонів, наприклад, під час вагітності.

Як позбутися?

Лікуванням дерматитів на бровах займається той же лікар, який вирішує проблеми шкіри голови і волосся - трихолог. Він виявляє точну причину захворювання і рекомендує лікування відповідно до певною проблемою. .

Наведемо найпопулярніші кошти, які допоможуть позбутися від лупи. Перед тим як їх використовувати, ознайомтеся з інструкцією і проконсультуйтеся з фахівцями. Деякі засоби мають побічні ефекти і протипоказання і можуть викликати алергію.

  • СУЛЬСЕНОВОЕ паста (сульфід селену або шампунь Сульсена для волосся) - протигрибкова і протівосеборейное засіб. Дозволяє швидко і ефективно позбутися від себореї, яка виникла з різних причин, за рахунок фунгіцидної і цитостатического ефекту;
  • Реп'яхову і касторове масла, які при регулярному використанні проникають і в структуру волоса і в шкіру, доглядаючи, зволожуючи, заспокоюючи і забираючи зовнішні ознаки;
  • Мазі на основі кортикостероїдів - гормонів, що регулюють обмін речовин. .буд .;
  • Антімікотіческіе засоби, що впливають на грибок - Клотримазол, Кандид, Травоген і т.д.

Більшість популярних косметичних продуктів відомих фірм, що позиціонуються як «шампунь від лупи», на жаль, далеко не завжди дозволяють позбутися від лупи, а тільки тимчасово знімають симптоми. .

Якщо у вас діагностовано захворювання очей - не користуйтеся народними засобами і не займайтеся самолікуванням. Очі дуже важливий орган, щоб ставити на ньому експерименти. Краще зверніться до фахівців.

Загалом, позбутися від лупи допоможе нормалізація сну і загального ритму і способу життя. Правильно підбирайте косметику і засоби догляду в залежності від стану шкіри і сезону. Седативні препарати на ніч допомагають краще спати і не нервувати через дрібниці. Після консультації з лікарем можна використовувати протигрибкові засоби, і весь цей комплекс заходів призведе до швидкого результату.Як проявляється?
Чому з'являється?
Як позбутися?
Як проявляється?
Чому з'являється?
Як позбутися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com