рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція і моделювання брів. Як часто робити

  1. Корекція брів в наші дні - це необхідна процедура для жінок, які дбають про свою зовнішність, хочуть...
  2. Як доглядати за бровами. макіяж брів
  3. Правила корекції форми брів
  4. Як зробити корекцію брів?
  5. Що таке художня корекція?
  6. Популярні способи корекції форми брів
  7. Лазерна корекція брів
  8. Корекція рідкісних брів
  9. Корекція тонких брів
  10. Корекція густих брів
  11. Корекція світлих брів
  12. Корекція темних брів
  13. Тонкощі процедури корекції
  14. Як часто роблять корекцію?

Корекція брів в наші дні - це необхідна процедура для жінок, які дбають про свою зовнішність, хочуть зробити своє обличчя риси обличчя більш правильними. Створення правильної форми і акуратних брів - це важливий процес, адже вони підкреслюють очі і овал обличчя.

Жіноча краса - величезна сила і лише правильний догляд може підкреслити і вдосконалити зовнішній вигляд жінки, перетворивши її до невпізнання. Це вищипування стирчать, непотрібних волосків для додання бровам ідеальної форми, утворення симетричних і рівних дуг, що підходять до форми обличчя, очей і носа. Корекція може виконуватися пінцетом, воском, ниткою. Клієнтки салонів, як правило, поєднують корекцію з фарбуванням. Читайте ще: Які бувають форми брів.

Навіть така незначна риса жіночого обличчя як брови при неправильному догляді може перетворитися з родзинки, що виражає характер і настрій своєї власниці, в справжню катастрофу, яку довго доведеться ховати за відрізаною чубчиком. Як не нашкодити своєму обличчю неправильної корекцією брів і як підкреслити брови на заздрість усім - в цьому і спробуємо розібратися.

Правильна корекція брів

Правильна корекція брів

Форма брів може сильно впливати на враження від всього особи. Тому важливо правильно коректувати форму і доглядати за бровами. З одного боку, брови повинні представляти собою чітку лінію на обличчі, а з іншого - не повинні сильно кидатися в очі. Слід врахувати, що колір брів повинен відповідати вашому типу і рівню контрастності.

Вже давно відомо, що за формою брів можна скласти певну думку про характер жінки. Якщо у жінки твердий і владний характер, вона впевнено йде до мети і чітко знає, чого хоче, то зазвичай у неї брови трикутної форми. Жінки з м'яким характером частіше вибирають напівкруглу, нечітко виражену форму брів. Візуально така людина здається відкритим. Якщо потрібно створити жінку-вамп, тоді внутрішній кінчик брови слід зробити низько посадженим.

Брови, що представляють пряму лінію, можуть свідчити про яскраву особистість, а й не постійною. Якщо потрібно зробити неземної образ, тоді слід накласти на брови грим, який їх зафарбувати, і поверх нього намалювати нову форму. А взагалі, якщо Ви вирішили змінити форму брів, то обов'язково врахуйте індивідуальні особливості і свій вік.

Ось наприклад: рівні брови візуально звужують очі, а брови у формі дуги - додають віку. При широкому обличчі брова не повинна бути вузькою і виходити за око більш ніж на 2 мм. Вона повинна виглядати природно і мати чітке закінчення. Короткі брови з піднятими кінцями трішки подовжують широке обличчя. При вузькому обличчі застосовуємо «правило брови». Власницям прямокутного особи треба трошки зменшити вигин брів.

правило брови

Якщо провести перпендикуляр вгору від внутрішнього кута ока до брови, то це буде місцем початку брови. Якщо провести одну лінію через кінчик носа і зовнішній кут ока, а іншу через найвищу точку очі, паралельно йому, то на перетині цих двох ліній повинна закінчуватися брова. Корекція брів виправляє їх форму, допомагає наблизити обличчя до ідеалу і надає йому виразності.

Пам'ятайте, що форму брів потрібно підбирати індивідуально до форми особи. Для корекції брів використовують пінцет і щіточку для струшування віддалених волосків. Руки повинні бути чисті, а пінцет протертий спиртом. Шкіру під бровами в момент корекції необхідно злегка натягувати. Волоски висмикують від внутрішньої частини брови до зовнішньої, у напрямку росту волосся. Після процедури шкіру протирають ватним тампоном, змоченим в спиртовому лосьоне.

Тампон з холодною водою допоможе зняти почервоніння. Олівці і тіні для підфарбовування брів краще вибирати в тон Вашого волосся або на 1-2 відтінки темніше (але знайте міру). Світлі брови можна піддати хімічному фарбуванню (ефект 3-4 тижні). Красиві, правильної форми брови додадуть вам впевненості і завжди підкреслять красу вашого обличчя!

Як доглядати за бровами. макіяж брів

макіяж брів

  • щодня розчісуйте брови - це стимулює їх зростання, волоски стають більш слухняними
  • корегуйте брови гострим пінцетом по їх зростанню
  • при необхідності можна трохи підстригти брови (якщо волоски дуже довгі і заважають формі)
  • для макіяжу брів використовуйте олівець для брів або тіні (для блондинок - на 1-2 тони темніше свого волосся, для всіх інших - на 1-2 тони світліше)
  • для фіксації брів користуйтеся спеціальним гелем для брів (краще безбарвним)

Правила корекції форми брів

Правила корекції форми брів

Для того щоб здійснити вищипування пінцетом правильно необхідно слідувати таким правилам:

  • вищипування брів має здійснюватися по нижньому краю
  • намагатися виробляти вищипування так, щоб брови були максимально симетричні
  • оптимально залишати 2 см відстані між бровами над переніссям
  • брову від початку і до вигину повинна мати одну товщину
  • перед вищипуванням слід розчесати брову, щоб волоски лежали в одному напрямку

Яку б форму брів ви не обрали необхідно дотримуватися правила: найбільш висока точка брови повинна бути місцем вигину. Важливо проводити видалення в напрямку боку зростання - так брови надалі будуть рости в правильному напрямку і не матимуть неохайний кущистий вид. Оптимальним вважається вечірній час для депіляції брів, адже якщо виникне роздратування і почервоніння, то за ніч неприємні наслідки пройдуть.

Як зробити корекцію брів?

Як зробити корекцію брів

Для здійснення корекції брів необхідно підготувати всі інструменти і пристосування, які будуть потрібні в процесі вищипування:

  • пінцет
  • дитячий крем
  • знезаражувальне засіб (перекис водню, хлоргексидин)
  • місцеву знеболювальну (при необхідності)
  • дзеркало (бажано зі збільшувальним ефектом)
  • ватні тампони
  • косметичний олівець

Корекція брів відбувається в кілька етапів:

  1. Обробка інструментів, рук та шкіри надбрівних дуг антисептиком (не варто використовувати спирт - він занадто сушить шкіру і може спровокувати лущення)
    2. Позначення за допомогою олівця найвищої точки, яка буде починати вигин
    3. Вищипування зайвих волосків між бровами і позначення початку брів
    4. Визначення довжини брови за допомогою позначення її кінця з боку скроні.
    5. Вищипування волосків по нижньому краю
    6. Дезінфекція та охолодження (за допомогою антисептика і льоду)

Окремим етапом і невід'ємною процедурою є зміна відтінку брів. Найчастіше змінюючи колір волосся, жінки не замислюються про те, що виникає дисгармонія між кольором волосся і брів. Фахівці рекомендують фарбувати брови на один-два відтінки темніше кольору волосся.

Що таке художня корекція?

Це комплекс процедур для створення окреслених, ідеальних брів, роблять погляд виразніше, який включає в себе моделювання, корекцію, фарбування, хімічну укладку. Це робота пінцетом, ниткою або воском для створення форми, а також фарбування волосків і шкіри пігментом. Перелік дій не є догмою і може змінюватися в залежності від побажань клієнтки.

Популярні способи корекції форми брів

Популярні способи корекції форми брів

Зробити правильну форму брів можна різними способами:

  • за допомогою пінцета. Метод поширений, але в ньому є недоліки: травмуються цибулини, волоски швидко відростають;
  • за допомогою воску. Завдяки цьому методу можна за 1 раз прибрати зайві волоски з одного боку, а шкіра після епіляції зберігається гладкою протягом 2-3 тижнів;
  • за допомогою азіатської нитки. Метод вимагає вправності, але, якщо виконати в салоні, процедура не займає багато часу. Відбувається безболісно, ​​врослих волосків і роздратування при правильному виконанні не буває;
  • фарбування брів. Після надання правильної форми волоски можна фарбувати, щоб бровки виглядали доглянутими, підходили під колір волосся.

Як роблять корекцію брів воском?

На початковому етапі потрібно очистити шкіру за допомогою спеціального гелю, а потім висушити сухою паперовою серветкою. Якщо після очищення буде присутній тонкий шар жиру, поту або вологи, потрібно нанести на шкіру спеціальну пудру. Зачерпнувши невелику кількість підігрітого до 50 градусів воску лопаткою, нанести його на необхідну область по зростанню волосся. Почекати 1-2 секунди, за допомогою лопатки різко стримати воскову смужку по напрямку, зворотному росту волосся.

Як роблять корекцію брів ниткою (трідінг)?

Спочатку шкіру потрібно протерти антисептиком. Потім скласти вдвічі бавовняну нитку, відрізати приблизно 20 см, зв'язати кінці. Отриману петлю надіти на кілька пальців обох рук, згорнути нитку в знак нескінченності 5-6 разів в одному напрямку. Докласти нитку проти росту волосся, прибрати непотрібні волоски внатяжку.

Корекція ниткою дозволяє прибрати пушковий волосся. Завдяки трідінгу волоски не вростають, а шкіра не червоніє. Менш витратний за часом, але не менш болючий метод депіляції брів за допомогою нитки. Однозначно, для того, щоб в домашніх умовах здійснювати корекцію ниткою необхідні певні навички, але призвичаїтися, Ви зумієте швидко і якісно видалити зайву рослинність в зоні брів. Для цього необхідна нитка довжиною 50 см, з якої утворюються петлі, їх перехрещення і здатне, при правильному використанні, видаляти волоски пучками.

Корекція брів тінями

Якщо вищипування брів НЕ привнесло особливої ​​естетики в Ваш зовнішній вигляд, то підкоригувати їх можна за допомогою тіней для брів. Найбільш зручною для корекції брів буде кисть зі зрізаним кінчиком, якої виробляють нанесення тіней на попередньо розчесані і вищипані брови.

Корекція на довгі брови

Якщо Ви володарка довгих брів, то простим вищипуванням за допомогою пінцета обійтися не вдасться. Перед безпосереднім видаленням зайвих волосків довгі брови необхідно обрізати. Для цього брови розчісують у напрямку вниз і зістригають за допомогою спеціальних ножнічек довжину, яка виходить за нижню лінію брови. При відсутності необхідного інструменту можна використовувати звичайні манікюрні ножиці, але з рівними, а не вигнутими, лезами.

Як роблять корекцію брів хною?

При невдало вищипані брови їх неідеальну форму можна виправити хною і зробити біотатуаж брів. Спочатку потрібно провести скрабірованіе, щоб фарба згодом добре фарбувати шкіру. Натягнувши злегка шкіру, прибрати стирчать, зайві волоски пінцетом. Підготовлену хну (вибирати її потрібно під колір волосся) за допомогою кисті тонким шаром нанести на бровки, коригуючи їх форму. Після висихання першого шару (10 хвилин), нанести другий шар хни по тому ж контуру. Через 10 хвилин, озброївшись чистою щіточкою зчистити надлишки хни.

Корекція брів пінцетом

Найдешевший і найпоширеніший спосіб корекції брів - вищипування пінцетом. Завдяки цьому нехитрому пристосуванню можна не тільки позбутися від волосків, що ростуть поза лінією брови, але і надати їй красиву вигнуту форму. На цьому плюси видалення волосся пінцетом закінчується, так як хворобливість, тривалість процедури і роздратування при використанні цього пристосування гарантовано.

Корекція брів волоскові методом

Поліпшити зовнішній вигляд рідкісних і світлих брів можна за допомогою волосових татуажу. Ця техніка дозволяє не тільки надати бровам красиву і витончену форму, але і додати об'єм і густоту.

Суть методу полягає в ретельному прорісовиваніе майстром волосинок, які виглядають природно і розумно. За допомогою волосових татуажу можна виправити асиметрію брів, а також замаскувати шрами, розташовані в області брови і надбрівної дуги.

Лазерна корекція брів

Лазерна корекція брів

Жінкам, які втомилися постійно вискубувати брови в домашніх умовах або відвідувати з цією метою салон, підійде процедура лазерної корекції брів. Завдяки спеціальному апарату майстер косметичним лазером пошкоджує фолікул волосяного стрижня, внаслідок чого волосся перестає рости або росте повільно. Цей метод має багато переваг, якщо проводиться досвідченим майстром, тому варто з великою ретельність підійти до вибору салону.

Особливості лазерної корекції:

  • метод підходить для жінок, які мають густі, кущисті брови, що зрослися на переніссі
  • процес корекції відбувається абсолютно безболісно, ​​не залишаючи ніяких слідів на шкірі
  • видалення повинно здійснювати при наявності добре відросло волосків
  • іноді потрібна повторна корекція
  • відросло після корекції м'які волоски не можна видаляти пінцетом - можливе використання тільки м'яких депіляційних кремів
  • до і після процедури заборонено перебувати в солярії і допускати потрапляння прямих сонячних променів

Метод має протипоказання:

  • вагітність
  • цукровий діабет
  • чутлива шкіра
  • наявність пошкоджень, висипу
  • герпес
  • порушення згортання крові
  • захворювання щитовидної залози

Корекція рідкісних брів

Дівчатам, які мають рідкісні брови з великими пробілами між волосками, після вищипування необхідно вдаватися до процедури підфарбовування брів. Для цього відмінно підійдуть тіні, туш, пудра або олівець для брів.

Перед підфарбовування брови розчісують у напрямку зростання. Після цього за допомогою тонкого пензлика акуратно підфарбовують лінію брів, намагаючись робити максимально непомітні плавні штрихи. При використанні олівця для брів важливо здійснити фарбування без різких переходів і чітких ліній, якщо ж це не вдасться, то лінії трохи розтушовують.

Корекція тонких брів

Занадто тонкі брови видовище неприродне - це виглядає кукольно і бутафорний. Важливо при вищипуванні брів заздалегідь планувати форму і рівень брови, робити позначки за допомогою олівця, інакше Ви ризикуєте вискубати занадто багато волосинок і створити небажаний ефект. Якщо ж тонкі брови у Вас з народження або ж такими їх зробила невдала корекція, то не варто впадати у відчай - сучасна косметологія пропонує варіанти вирішення цієї проблеми.

Фахівці радять власницям занадто тонких брів обробляти їх касторовою олією, яке значно прискорить їх зростання, змінить зовнішній вигляд і густоту. Також з цією метою використовують мигдальне та персикове масло. Допоможуть прискорити зростання і часте розчісування, а також масаж.

Корекція густих брів

Вищипування густих широких брів - справа не проста. У домашніх умовах корекція рунистих брів передбачає їх видалення пінцетом. Важливо правильно здійснити вищипування, починаючи з видалення волосків по нижній лінії росту брів, просуваючись від століття до середини брови. Завдяки цьому вдасться не тільки зробити брови тонше, але і візуально зробити погляд більш відкритим.

При вищипуванні густих брів необхідно пам'ятати:

  • вищипування волосків по верхній лінії росту брів Дуже не рекомендуется.Так ви ризикуєте погіршити погляд, зробити брови опущеними, неприродними, такими, які погано гармонують з рисами обличчя
  • можливе видалення окремо зростаючих волосся по верхній лінії, що виходять за ділянку брови в напрямку до скроні і лобі
  • волоски між бровами, що ростуть на переніссі, необхідно обов'язково видаляти.

Корекція світлих брів

Світлі брови потребують постійного підфарбовування, тому краще звернутися до салонному фахівця, який зробить якісне фарбування брів. Якщо ж це не дозволяють кошти, а виглядати красиво все одно хочеться, то можна зробити корекцію самостійно. Для цього необхідно:

  • розчесати брови за допомогою спеціальної щіточки
  • за допомогою тіней для брів фарбувати всю область брови
  • олівцем більш темного відтінку підкреслити середину брови і лінію вигину
  • при необхідності підкреслити лінію брови тушшю

Як правило, володарки світлого брів блондинки або світло-русяве, тому вдаватися до надто радикальних, темним кольорам підфарбовування не варто. В іншому випадку Ваші брови перетворяться в карикатуру і погіршать зовнішній вигляд.

Корекція темних брів

Власниці темних брів можуть обійтися простим вищипуванням і наданням певної форми. Підфарбовувати темні брови немає необхідності, адже вони від природи яскраві і вигідно виділяються. Інша справа якщо колір волосся значно світліше брів, що створює відчуття штучності. В такому випадку необхідно виробляти освітлення брів, що виробляється тільки в салоні, досвідченою рукою майстра.

Тонкощі процедури корекції

Тонкощі процедури корекції

Корекція брів в домашніх умовах заощадить час і кошти на відвідування салонів краси. Кожна дівчина легко виконає формування лінії самостійно, досить ознайомитися з важливими моментами:

  • перед проведенням процедури вирішите, яка довжина дуги найбільше влаштовує вас. Після цього до крила носа прикладіть довгий олівець або рівну тонку паличку, щоб вони доходила до внутрішнього кута ока. У точці перетину палички і брови - місце початку лінії. Передбачуваний кінець - в точці перетину олівця, прикладеного до того ж крила, навскоси до зовнішнього куточка ока;
  • місце вигину лінії - найвища точка;
  • переходимо до головного питання: як зробити корекцію брів? Для цього знадобляться щипчики, ватні тампони і дезінфікуючий засіб. Інструменти слід очистити, а на робочу область особи укласти змочений в теплій воді ватяний тампон. Це зменшить больові відчуття при видаленні волосків. Тримати пінцет слід під гострим кутом, захоплюючи волоски біля кореня, швидкими рухами висмикуючи непотрібні;
  • тільки нижня сторона піддається корекції, верх можна чіпати;
  • при наявності запальних процесів навколо очей процедуру краще відкласти щоб уникнути проникнення інфекції всередину. Косметологи не рекомендують проводити корекцію в період менструації;
  • необхідно забезпечити максимальне освітлення. Краще якщо це буде дзеркало біля вікна;
  • кожні 10-15 секунд рекомендується відволікатися, щоб візуально оцінити результат. Якщо ви перестаралися, замаскуйте лінію олівцем, підібраним за кольором;
  • зовнішню сторону брів слід знебарвити, використовуючи перекис водню;
  • якщо корекція виконується вдома, то краще виключити віск або бритву;
  • після процедури роздратовану шкіру рекомендується обробити лосьйоном;
  • не варто відкладати на тривалий час корекцію.

Щоб детальніше ознайомитися з процедурою корекції, рекомендується ознайомитися з фотографіями і звітами майстрів. Читайте ще: Масла для догляду за віями.

Як часто роблять корекцію?

Якщо волоски були вищипані пінцетом, то повторне вищипування потрібно проводити приблизно через тиждень. Якщо корекція проводилася воском або ниткою, тоді волоски будуть відростати не так швидко і корекція буде потрібно через 2-3 тижні. Повторне фарбування хною також потрібно повторити через 3-4 тижні.

Відео: як часто робити корекцію брів

Що таке художня корекція?
Як зробити корекцію брів?
Що таке художня корекція?
Як роблять корекцію брів воском?
Як роблять корекцію брів ниткою (трідінг)?
Як роблять корекцію брів хною?
Як часто роблять корекцію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com