рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів: корисні поради

  1. Корекція брів для кожного типу обличчя
  2. Корекція брів: корисні поради
  3. Корекція брів ниткою

Брови гарної форми надають жіночому особі чарівність. Зовнішність кожної жінки не терпить зневаги до себе, навіть в дрібницях. Кожна родимка, ямочка на обличчі грає важливу роль в створенні повного образу. Не кажучи вже про бровах, адже саме брови визначають вираз нашого обличчя.

Жіночий портал Мікруша.ру розповість все про корекцію брів, а так само про те, як підібрати правильну форму брів .

Ідеальною формою брів може похвалитися не кожна жінка. Корекція брів має важливе значення у створенні ідеального образу. Жіночий сайт Мікруша.ру розповість, як правильно зробити корекцію брів, а також розкриє всі секрети корекції брів ниткою.

Брови гарної форми надають жіночому особі чарівність Корекція брів для кожного типу обличчя

Надати бровам красиву і правильну форму дуже легко. Тут головне знати, з чого починати корекцію брів, як правильно її зробити. У кожної жінки свій тип особи, тому й форма брів повинна бути різною.

Якщо у тебе овальне обличчя, брови краще зробити дугоподібними.

Для квадратного типу обличчя підійдуть довгі, злегка закруглені на кінцях брови. Середина брів злегка піднята в формі півкола.

Власниці круглого або трикутного обличчя підійдуть підняті брови із закругленою лінією біля скроні.

Брови для довгастого типу особи повинні бути прямими, віддаленими від перенісся на 1,5-2 см.

Корекція брів: корисні поради

  • Отже, переходимо безпосередньо до корекції брів. Що тобі для цього потрібно? Косметичний пінцет для брів, щіточка для брів, ватні тампони. Всі інструменти потрібно обробити дезінфікуючими засобами. Перед корекцією брів приклади ватний тампон, змочений в гарячій воді, на брови і потримай 1 хвилину. Це потрібно для того, щоб шкіра трохи розпарився і біль не відчувалася так сильно.
  • Вискубувати брови починай по нижній межі, від зовнішнього куточка ока. Пальцями однієї руки натягни шкіру навколо однієї брови у напрямку до скроні. Потім обережно захоплюй волосок кінчиками пінцета і різким рухом висмикує волосся у напрямку його росту.
  • Якщо у тебе є невелике запалення шкіри навколо очей, корекцію брів потрібно відкласти, тому що є ризик занести інфекцію.
  • Краще не вискубувати брови перед менструацією. Саме в цей період чутливість шкіри збільшується.
  • Щоб не захопитися корекцією брів, не забувай оцінювати результат в дзеркалі. Якщо захопитися, може з'явитися «лисий» ділянку, який зіпсує весь зовнішній вигляд.
  • Обов'язково вискубувати брови при яскравому світлі або перед вікном днем.
  • Проводити корекцію брів в домашніх умовах з використанням бритви або воску не рекомендується. Якщо з якихось причин ти не можеш вискубувати брови за допомогою пінцета, краще звернутися в салон краси.
  • Після корекції брів шкіру навколо очей потрібно обробити спиртовим лосьйоном і заспокійливим кремом з ромашкою або гліцерином. Потім за допомогою щіточки надай форму брів.
  • робити макіяж для очей рекомендується через 2 години, коли пройде почервоніння.

Корекція брів ниткою

Корекція брів ниткою з'явилася зовсім недавно. Тому не всі жінки знають про цю методику корекції брів. У чому ж плюс корекції брів ниткою?

  • Волоски в районі брів стають тоншими.
  • За допомогою нитки можна видаляти відразу кілька волосин.
  • Шкіра після корекції брів ниткою не виглядає запаленої.

Корекція брів ниткою проводять за допомогою бавовняної нитки, яку скручують спеціальним чином. Перед корекцією брів ниткою шкіру потрібно підготувати, приклавши ватяний тампон, змочений в гарячій воді.

Детальніше, як провести корекцію брів ниткою, можна подивитися на відео, представлене нижче.

Корекція брів - важливий етап у створенні ідеального образу будь-якої жінки. Саме брови надають виразності обличчю. Також радимо спробувати новий спосіб корекції брів - корекція брів ниткою. Жіночий сайт Мікруша.ру бажає залишатися завжди красивою!

Що тобі для цього потрібно?
У чому ж плюс корекції брів ниткою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com