рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів і вій ціни на фарбування в Санкт-Петербурзі

  1. Професійні майстри виконають процедуру акуратно, додадуть потрібну форму попередньо погодивши з вами...
  2. Відгуки наших клієнтів
  3. фахівці

Салон краси «Вулик» пропонує послугу: корекція, моделювання брів за доступною вартості Салон краси «Вулик» пропонує послугу: корекція, моделювання брів за доступною вартості. Привабливість жіночого обличчя багато в чому залежить від кольору і форми брів. Хороша форма може зробити багато чого: відкриває очі і приховує сліди втоми, роблячи погляд молодим. Корекція брів, виправляючи їх форму, допомагає наблизити лінії особи до ідеалу і додає зовнішності більшої виразності. Дугоподібна форма омолоджує особа і надає йому ясне вираження. Густа і широка форма допомагає зробити обличчя суворим і навіть суворим. Дуже довгі, спадаючі на віка близько зовнішніх куточків очей, додають обличчю сумний вираз і старять.

Моделювання брів має на меті зробити їх добре окресленими. У більшості випадків природою дуже гармонійно закладена індивідуальна лінія, яка стає більш яскраво вираженою після процедури. Звичайно, найрозумніше рішення - моделювання брів в косметичному кабінеті або хоча б отримати пораду у візажиста.

Форма брів підбирається строго індивідуально до форми особи. Для овального особи найбільш підходять дугоподібні брови. Для квадратного - довгі, високопіднятою, можна і злегка дугоподібні.

При корекції на круглому обличчі краще зробити підняті вгору і на кінці кілька закруглена форма брів. На довгастому обличчі - прямі, віддалені від перенісся.

Для блондинок відмінно підходить метод хімічного фарбування, яке тримається 3-4 тижні. Корекція виконання косметологом, безумовно, буде виглядати більш акуратно - барвники, які ми застосовуємо, тримаються довше, тому що препарати для фарбування містять велику дозу перекису водню.

Ціни можна подивитися тут

Професійні майстри виконають процедуру акуратно, додадуть потрібну форму попередньо погодивши з вами естетичне рішення даної задачі.

Рекомендуємо довіритися фахівцям салону. Клієнти звертаються в «Вулик», тому що у нас доступна ціна і дуже уважне і чесне ставлення до клієнтів.

Хочете зробити корекцію брів в Санкт-Петербурзі за доступною вартості професійно і якісно? Телефонуйте і записуйтеся в «Вулик» (Маяковська, Питома, Академічна)!

Відгуки наших клієнтів

Відгук: зробила фарбування брів в Улее на пл. Повстання (Маяковська) і дуже задоволена результатом! Майстер зробив роботу професійно. Бровки зробили просто відмінно, а вартість при такому рівні просто смішна. Тепер буду Вашої постійних клієнтів, спасибі!

Відгук: я відвідала косметолога в Улее, м. Маяковська. Порадувала вартість. Тепер буду ходити на процедуру регулярно. До цього завжди вискубувала брови сама і тепер відчула різницю. Колір насичений, форма акуратна і погляд відразу став більш виразний. Не тільки я помітила різницю) Чоловік сказав, що за мої сяючі очі готовий заплатити і значно більше!

Відгук: Я ходила в Озерки акцією. Ціна була дуже дешева! А якість при цьому відмінне! Майстер, відразу видно, проиессіонал своєї справи. Дякую за вашу роботу! Буду рекомендувати Вас усім подругам.

Зателефонуйте нам прямо зараз

+7 (812) 602-99-44

або залиште заявку і Адміністратор Вам передзвонить протягом години в робочий час салону

фахівці

Косметолог-естетист

Лікар косметолог

Хочете зробити корекцію брів в Санкт-Петербурзі за доступною вартості професійно і якісно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com