рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Колекція засобів для брів ID від «Л'Етуаль Selection»: тест-драйв


У категорії засобів для брів на б'юті-ринку - справжній бум: новинки з'являються у всіх марок. олівець і Тінт для брів - це вже нудно: текстури можуть бути самими різними. В колекції «Л'Етуаль» їх декілька. це:

  • маркер для брів (ура-ура, нарешті в Росії можна купити нормальний фломастер!),
  • оттеночная помада,
  • відтінку гель для моделювання брів з фібрами,
  • хайлайтер,
  • віск для фіксації і тонування.

Ми спробували всі види і у всіх відтінках.

Маркер для брів ID Feutre Sourcils

Обіцяно: зручний аплікатор дозволяє наносити засіб тонкими штрихами, імітуючи волоски для природного вигляду. Легко наноситься, тримається весь день. Три відтінку: 801 joie, 802 extase, 803 surprise.

Рада Марини Жирякова, продакт-менеджера категорії «макіяж» марки «Л'Етуаль Selection»: «Маркер підійде, якщо вас не влаштовує форма брів або ви перестаралися, використовуючи пінцет, і вам необхідно заповнити ці порожнечі між волосками. За допомогою маркера можна домалювати волоски, візуально зробити форму більш графичной або навпаки пом'якшити переходи, зробивши їх більш дугоподібними, без явного зламу ».

У категорії засобів для брів на б'юті-ринку - справжній бум: новинки з'являються у всіх марок

Відтінки маркера на шкірі

Думка Юлі: «Дуже задоволена. Про свою любов до фломатерам для брів Kiko я вже писала раз п'ять мінімум - але вони досить швидко засихають (за 5-6 тижнів) і купувати їх треба в Європі. Прийнятних аналогів на нашому ринку не було (є фломастер у MAC, але в дуже невідповідному відтінку). І ось нарешті! У «Л'Етуаль» мене хтось почув - питань до цього маркера у мене немає ніяких. Він робить все рівно те, що мені потрібно - дозволяє чітко (але не занадто, нехай нам це надмірно впадало в очі) промальовувати форму брови, заповнити її, створюючи густоту там, де її не вистачає. Маркери дають по суті кольорову «водичку» на брови, фарбуючи і шкіру, і волоски і не залишаючи пудровий текстури - не всім це потрібно, але мені - так. Поки результат ще не засох, можна прочесати брову щіточкою, щоб Смяч інтенсивність, якщо переборщив. Тримається весь день. Єдине що - фетрові кінчик м'який як пензлик, я вважаю за краще тверді - але і до такого пристосувалася.

Мій вибір - середній відтінок 802. Я б не відмовилася, якби він був трохи холодніше і серее і сподіваюся, марка ще зробить допоттенкі ».

Думка Яни: «Я такою штукою раніше не користувалася, вважаючи за краще воскові або звичайні олівці (в фаворитах - Tom Ford, Smashbox і Chanel). В цілому - сподобалася. Грифель у цього фломастера (або як в даному випадку правильно? Кінчик ?: Хвостик? :)) досить гнучкий, але остренький, дійсно, можна зобразити щось схоже на волоски, і буде цілком натуралістично виглядати. Але для заповнення пустот, на мій погляд, водичка рідкувата і, головне - вона не цілком матова після засихання. А блищати бровами якось не входить в мою задачу :)

У мене відтінок 801, найсвітліший. Це не цілком те, що мені треба - мені треба трохи потаємні, але світлішими, ніж 802. Так що приєднуюся до побажань про розширення колірної гами ».

Думка Олі: «Я не користуюся засобами для брів - вони у мене самі по собі такі густі і темні, що мені зовсім не хочеться їх зайвий раз підкреслювати. Саме тому, мабуть, я і помилилася з відтінком маркера - взяла найсвітліший, № 801, набагато світліше відтінку моїх брів. Так що підмалювати волоски їм не вдалось - коричневі смужки виглядають серед моїх чорних брів дякувати. Крім того, вони ще й блищать після засихання ».

Думка Маші: «Я люблю, вмію і практикую олівці, а з фломастерами у мене якось не складалося. Навіть улюблений Юлін Kiko мені не підійшов і засох буквально через тиждень. З цим фломастером краще: їм зручно малювати тонкі лінії, у нього м'який зручний кінчик. Але, на жаль, мені зовсім не підійшов колір - №803 дуже темний ».

Думка Карини: «Сподобався. Можна намалювати чітку і красиву лінію брови, навіть якщо це перший побачений вами в житті фломастер (як, наприклад, в моєму випадку). І лінії виходять м'які, тонкі і природні. Тримається весь день до видалення макіяжу. Але, на жаль, відтінок 802 в життя дав на мені якийсь фіолетовий подтон. Так що я теж виступаю за розширення гами, з якістю же все добре ».

Ціна: 599 рублів до знижок (449 після) на сайті «Л'Етуаль» .

Оттеночная помада для брів

Обіцяно: помада - засіб «для створення брів за запитом». Кремова текстура повинна обволікати і фарбувати кожну волосину, заповнювати простір між ними. Пластичні воски та олії забезпечують дуже легке нанесення і розподіл.

Рада Марини Жирякова: «відтіночними помаду можна використовувати для моделювання форми, вдаючись до методу заповнення брови».

Відтінки від самого світлого до темного

Думка Юлі: «Я довго не могла підступитися до цих банках (у мене все три відтінки). Такий формат для мене зовсім незрозумілий, та й відтінок вибрати було непросто. 201 blond здається занадто світлим, 202 chatain очевидно рудим, а 203 brun прямо-таки чорним. Плюс до помади обов'язкове дуже жорстка скошена кисть, якою ви її будете наносити - мені довелося грунтовно її пошукати -).

Спробувала малювати брови 202 відтінком - довелося змивати, настільки нерідною виглядав колір. 203 перетворив мене в актрису театру Кабукі -)). Зверніть увагу, що помада, застигаючи на бровах, явно темніє. І ще - вона дуууже м'яка по текстурі. В результаті її треба міллікрошечную крапельку на пензлик, щоб не переборщити. Ось коли я взяла 201 відтінок і реально мало - тоді у мене почало щось вийдуть. Blond виглядав на мені несподівано цікаво - це світліше, ніж я звикла фарбуватися, а й результат дуже природний, на кожен день.

Брови під цю помаду повинні бути вже добре оформлені - якщо ви, як і я, за час, наприклад, 10-денний ангіни встигли зарости, то помада (на відміну від олівця) вас не врятує -)). Але в іншому засіб цікаве, тому що якщо відтінок підходить, виглядає дійсно природно і заповнює брову. Шкода, відтінки непрості - дуже не вистачає сіро-коричневого ».

Думка Яни: «Несподівано стала фанатом цього кошти. Може, тому, що скошена пензлик у мене знайшлася легко і я з самого початку набирала найменшу дещицю помади? :) Ось з її допомогою відмінно заповнюються прогалини, а при бажанні можна щось таке і волосковоподобное намалювати. Щодо того, що брови повинні бути ідеальні - не зовсім згодна, навпаки, мені здається, за рахунок заповнення пустот і можливості фарбувати «Пушкова» волоски, брови здаються краще, ніж були. Відтінок 201 - блонд - мене повністю влаштував ».

Думка Олі: «З помадою для брів у мене вийшло трохи краще, ніж з фломастером, але все одно не айс. У мене був відтінок для блондинок - №201. Засихаючи, вона трохи темніє і стає матовою. Виглядає так, ніби я нанесла на брови густу хну або фарбу, а потім забула змити. Пробувала я наносити помаду жорсткої скошеної пензликом, а потім розчісувати брови? Так, пробувала. І немає, не сподобалося ».

Думка Маші: «Самое незрозуміле для мене засіб. У мене свої чіткі правильної форми брови. Тобто їх не потрібно домальовувати, а ця помада явно для тих, хто щоранку малює собі нові брови. До того ж до неї потрібна кисть ... і зайві 15 хвилин вранці .. І ще, виявилося, помада темніє після нанесення! І відтінок №202, який виглядав дуже підходящим в баночці, на ділі мені не підійшов. Загалом, не моя чашка чаю ».

Думка Карини: «Я о-дуже довго користувалася помадою для брів від Anastasia Beverly Hills, яку багато хто вважає справжнім мастхев. Можу сказати, що різницю між бровами, намальованими за допомогою помади від цієї марки і від «Л'Етуаль», ви не побачите. Все, що обіцяно - виконує. Добре фарбує брови, заповнює порожні місця, тримається до демакіяжу, не пливе. Сама ж помада в баночці набагато рідшими, ніж аналогічна від Anastasia Beverly Hills, тому на кисть її потрібно брати в зовсім мізерних кількостях і намагатися розтягнути по довжині брови.

Мінус - знову колірна гамма. Середній відтінок, який у мене, дає відверто рудий колір ».

Ціна: 559 рублів до знижок (449 рублів після) на сайті «Л'Етуаль» .

Восковий олівець Crayon Cire Sourcils ID

Обіцяно: засіб для фіксації і тонування брів - ультрапластічние воски дозволяють легко його наносити, фіксуючи форму і посилюючи природний відтінок. Вийшов у двох кольорах: 201 arc і 202 courbe.

Рада Марини Жирякова: «Вибирайте ID віск для фіксації і тонування, якщо ваші брови не вимагають сильної корекції, а є необхідність лише злегка підкреслити колір і зафіксувати волоски в потрібному положенні».

Думка Юлі: «Мені дістався 201 arc - він виглядає на бровах досить прозорим. Я до таких не дуже звикла - мені фіксувати практично нічого, тому і на прозорі гелі для брів я завжди дивилася з деяким здивуванням (поки не побачила дівчат з густими і довгими бровами - і ось ТОДІ я зрозуміла, навіщо вся ця фіксація потрібна -)). Мені ж в першу чергу брови треба намалювати. І малювати я віддаю перевагу тим, що саме по собі вже фіксується нормально - так як шар того ж гелю поверх фломастера або помади може порушити всю тонку роботу.

Однак і воскової олівець став у нагоді - коли брови лінь фарбувати зовсім (а форма вже зроблена майстром), то він робить їх яскравішими, додаючи трохи тону. Або якщо сьогодні я вибираю для брів олівець, то воскової поверх додає брів глянсовий акцент. Непогана штука, в загальному ».

Думка Яни: «Зовсім не зрозуміла цей олівець. У нього, на мій погляд, дуже м'який грифель - і він, як будь-який м'який грифель, лягає грудочками. Буду рада, якщо хтось (візажист?) Все-таки мені пояснить, як їм працювати. Тому що поки - стійке відчуття, що це не ті бджоли і неправильний мед) ».

Думка Олі: «У мене відтінок №202, і для мене він дуже темний. Настільки, що, крім брів на моєму обличчі не видно взагалі нічого. Я не дуже зрозуміла, для чого він потрібен - щоб брови стали блискучими і липкими? З усіх засобів лінії найменше розуміння у мене викликало саме це - надто вже воно помітне, брови від нього виглядають намальованими ».

Ціна: 419 рублів до знижок (314 після) на сайті «Л'Етуаль» .

Двосторонній хайлайтер для повік Illuminateur Crayon Duo ID

Двосторонній хайлайтер для повік Illuminateur Crayon Duo ID

Обіцяно: «засіб для виразного і відкритого погляду». Поєднує дві текстури - для денного і для вечірнього макіяжу: мерехтливий перламутровий і природний матовий. Текстури повинна бути м'яка, нанесення безпроблемне. Вийшов в трьох гамах: 301 optimiste, 302 ambiance, 303 bonne humeur.

Рада Марини Жирякова: «Хайлайтер можна використовувати, якщо ваші брови прямі і вам необхідно трохи підняти їх. Або ж ви просто хочете виділити форму своїх брів. Він створить додатковий акцент ».

Думка Юлі: «Класичний олівець-тіні« під брову », якими можна висвітлюються простір століття під бровою. Сподобалося поєднання двох текстур - я виявилася (ну треба ж, сюрприз для того, хто кожен день фарбується Naked Basics -)) фанатом матового варіанту. Добре висвітлює підбрівну область, правда розкриває погляд, але виглядає природно, без перебору в сторону «інстаграмних» брів. Відмінно розтушовується ».

Думка Яни: «Мерехтливий перламутровий на повіки - звільніть. Роки мої не ті :))) А ось природний матовий - просто крутизна ».

Думка Олі: «Від цього кошти я в повному захваті. У мене - №301. Я використовую перламутровий відтінок для губ, наношу трохи в «арку Купідона» для обсягу на фотографіях. Матовий можна використовувати під брову, щоб висвітлити це місце. Згодна з Юлею - відмінний олівець, дуже м'який, розтушовується супер ».

Думка Маші: «зручна річ! Хайлайтер наношу і під брову, і в ямочку над губою, і на спинку носа - в загальному по повній) Колір виходить м'який, без великого шиммера, добре розтушовують. А ось матову частина не використовую - колір занадто рожевий для мого відтінку шкіри (у мене відтінок №302).

Ціна: 649 рублів до знижок (486 після) на сайті «Л'Етуаль» .

Гель для брів

Обіцяно: засіб для створення густих і об'ємних брів. У складі є фібри різної довжини, які імітують натуральний волосся, надаючи густоту. Мінеральні пігменти надають натуральний відтінок, а інноваційні полімери в поєднанні з воском підвищеної стійкості - фіксують. Вийшов в трьох відтінках: 101 responsible, 102 fiable, 103 audacieux.

Рада Марини Жирякова: «Цей гель допоможе створити« соболині »брови» - він миттєво надає бровам максимально природну густоту ».

Відтінок 102 на Карині

Думка Юлі: «Напевно, засіб, до якого я залишилася найбільш байдужа. Хоча так, роботу свою виконує - забарвлює брови, робить їх трохи гущі (я брала середній відтінок). Але у мене брову неширока, мені було непросто з ним управлятися. дуже нагадав туш для брів Maybelline (Тільки та без фібр) - мені здається, це для тих, хто може такий щіточкою спокійно прочесати брову (тобто вона потрібна побільше, погуще і почетче, ніж у мене). Форму гелем не створиш, тому в даному випадку я - пас ».

Думка Олі: «Гель для брів відтінку №101 - мабуть, єдиний засіб, який я залишу і буду використовувати саме для брів. Іноді. Для вечірнього макіяжу, коли захочеться драми-драми. Якщо наносити гель зовсім трохи, то він практично непомітний, зате брову оформляє непогано. Залік! »

Думка Маші: «Найвдаліше засіб в лінійці. Фібр-волосків в туші від душі і їх прямо видно на щіточці, а ось на самій брови - немає. Результат мені дуже подобається - брову стає густішою і чіткою. Туш фарбує, розчісує і подовжує. І колір мені нарешті підійшов - №102. У підсумку туш потрапила в косметичку «на кожен день».

Думка Карини: «Згодна з Машею - дуже вдале засіб. Рекомендую спробувати поєднувати його з вищевказаним фломастером. Він дасть чітко окреслену форму, а туш додасть густоти. І так як обидва засоби в використанні дуже прості, займе це все у вас не більше двох хвилин ».

Ціна: 849 рублів до знижок (636 після) на сайті «Летуаль» .

Читайте також:

Або як в даному випадку правильно?
Кінчик ?
Хвостик?
Може, тому, що скошена пензлик у мене знайшлася легко і я з самого початку набирала найменшу дещицю помади?
Пробувала я наносити помаду жорсткої скошеної пензликом, а потім розчісувати брови?
Візажист?
Я не дуже зрозуміла, для чого він потрібен - щоб брови стали блискучими і липкими?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com