рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хна для брів: плюси, мінуси, біотатуаж своїми руками, відгуки

  1. Хімічний склад хни для брів
  2. Плюси перед фарбою
  3. Рейтинг брендів: що вибрати?
  4. Вrow henna
  5. VIVA henna
  6. Godefroy
  7. Nila
  8. Біотатуаж брів за допомогою хни
  9. Рекомендації щодо отримання необхідного відтінку
  10. Фото до і після
  11. Відгуки

Хна являє собою натуральну фарбу з листя рослини Лаусон. Відрізняється безпекою, стійкістю, приносить користь волоссю і коштує недорого. Саме тому дуже багато хто використовує хну для фарбування брів. Причому роботи можна проводити і самостійно, потрібно просто заздалегідь підготувати забарвлює склад і ознайомитися з інструкцією.

Причому роботи можна проводити і самостійно, потрібно просто заздалегідь підготувати забарвлює склад і ознайомитися з інструкцією

Хімічний склад хни для брів

Біотатуаж брів за допомогою даного засобу став можливим за рахунок унікального складу хни. Містяться в ній речовин ви більше не знайдете ні в одному із засобів. Всі інгредієнти повністю натуральні, без будь-яких домішок.

Єдиний нюанс - багато що залежить від виробника: якщо він недобросовісний, то може додати до складу синтетику.

А щоб бути впевненою, що даний барвник не заподіє шкоди вашій шкірі, потрібно ознайомитися з основними його інгредієнтами:

  • хризофанол - природний барвник. Він не тільки надає волосках потрібний відтінок, але також має протизапальну і протимікробну дію;
  • бетаїн зволожує шкіру;
  • емодін надає блиск;
  • каротин допомагає відновити ламке волосся;
  • рутин і цеаксантін зміцнює коріння брів;
  • алое-емодін є натуральним активатором зростання.

Таким чином, фарбування брів за допомогою даного засобу надасть тільки позитивний ефект: ви не тільки пофарбувати брови в необхідний відтінок, але і одночасно з цим будете доглядати за ними.

Найпростіша хна надає неймовірне вплив:

  • коригує форму брів;
  • надає їм більш насичений відтінок;
  • зміцнює волоски;
  • робить брови м'якими;
  • додає густоти;
  • доглядає за шкірою.

В результаті це засіб може спокійно замінити хімічну фарбу, зробивши погляд виразнішим. Звичайно, домашнє фарбування буде трохи поступатися салонному, однак якщо ви зможете оволодіти цим мистецтвом досконало, то з плином часу будете виконувати роботу не гірше.

Єдине протипоказання для використання складу - механічне пошкодження шкіри. Якщо у вас дрібні ранки, наприклад, подряпина, запалення, від фарбування потрібно на якийсь час відмовитися.

Плюси перед фарбою

Багато дівчат вибирають між хною і фарбою перший варіант, оскільки засіб має низку переваг:

Однак не обійшлося без недоліків, про які ви повинні знати заздалегідь. Сама процедура більш тривала, ніж при фарбуванні фарбою: близько години замість звичних 15-20 хвилин. Хна тече і сиплеться. З першого разу пофарбувати брови може бути дуже складно.

Рейтинг брендів: що вибрати?

Якщо ви вирішили провести татуаж брів в домашніх умовах, потрібно спочатку ознайомитися з рейтингом найбільш популярних складів.

Вrow henna

Одна з найбільш популярних марок. Вартість упаковки - близько 1000 рублів. Тривалість ефекту після нанесення - не менше 1,5 місяців. Існує кілька відтінків, так що підібрати підходящий варіант не складе труднощів.

VIVA henna

Ще одна популярна індійська хна. Її головна перевага - низька вартість, оскільки ви можете купити засіб всього за 200 рублів. Головним плюсом можна також назвати те, що засіб не дає рижіни: відтінок буде ніжним, дуже теплим і природним.

Godefroy

Ця косметика отримала чимало позитивних відгуків. Виробник - США. Середня вартість становить близько 700 рублів. Саме ця хна використовується в салонах.

Nila

Можна назвати ще одним фаворитом в косметології. Виробник - Іспанія. Хна дає м'який відтінок, не викликає роздратування. Вартість упаковки становить від 500 рублів.

Кожен сам для себе вирішує, яку хну йому вибрати: кому-то зручно користуватися засобом в рідкому вигляді, інші купують засіб в капсулах. Деяким шкода придбати хну за 1000 рублів, і вони вибирають більш дешеві варіанти, а інші не шкодують ніяких коштів на косметику.

Наша стаття розповість, як правильно користуватися спеціальним   гелем для вій Наша стаття розповість, як правильно користуватися спеціальним гелем для вій .

ці рекомендації навчать вас надавати брів ідеальну форму в домашніх умовах.

Як користуватися коректором для обличчя? Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Біотатуаж брів за допомогою хни

Наша інструкція допоможе вам самостійно провести фарбування не гірше, ніж в салоні. Причому є один момент: ми рекомендуємо спочатку нанести хну на непомітний ділянку шкіри на пару діб - якщо на шкірі не з'явилося подразнення, можна приступати до фарбування.

Інструкція по фарбуванню:

  1. Переодягніться в одяг, який не шкода - якщо на тканину потрапить хна, відіпрати її буде складно. Працювати потрібно в рукавичках.
  2. Також слід розвести хну - процес залежить від типу складу. Якщо хна рідка, додайте для закріплення результату сік або квас, какао, інші інгредієнти для додання засобу потрібного відтінку. При використанні порошку його розводять виключно гарячою водою.
  3. Заздалегідь прорисуйте контур брів, за яким будете проводити фарбування.
  4. Наносять фарбу, починаючи з кінчиків брів, потім переходите до «голівці». Причому обидві брови потрібно фарбувати одночасно.
  5. Якщо помітили, що склад виліз за межі брів, потрібно тут же прибрати залишки хни вологою серветкою.
  6. Відтінок брів залежить від товщини шару.
  7. Для утеплення зверху можете покрити брови целофаном.
  8. Хну витримують на волосках не менше 40 хвилин. Не факт, що ви зможете з першого нанесення домогтися потрібного ефекту - швидше за все, вдасться отримати потрібний відтінок брів з 2 або 3 застосування.

Щоб видалити хну, потрібно взяти ватний тампон, накапати на нього 2-3 краплі будь-якого ефірного масла (але краще евкаліптової або мигдального) і зняти засохлу фарбу. При цьому дуже важливо дотримуватися кількох правил догляду після фарбування: оберігайте брови впливу води і вологи протягом 2-3 днів після проведених робіт.

Рекомендації щодо отримання необхідного відтінку

Щоб отримати необхідний відтінок хни, потрібно використовувати різні компоненти: какао, басму, шкаралупу волоського горіха і ін.

  1. Каштановий. Потрібно змішати басму і склад в пропорції 3: 1. Також можна скористатися кави: візьміть 4 ч.л. порошку, залийте 200 мл окропу, кип'ятіть протягом п'яти хвилин, після чого додайте хну.
  2. Шоколадний. Подрібніть листя волоського горіха (1 ст.л.), прокип'ятіть в 0,5 склянці води, додайте хну і ретельно перемішайте.
  3. Чорний. Для отримання такого відтінку необхідно спочатку пофарбувати брови хною, а зверху басмою.
  4. Червоне дерево. Змішайте 4 ст.л. какао з такою ж кількістю хни, додайте гарячу воду до отримання сметаноподібної суміші.

Тепер ви знаєте, як можна пофарбувати брови за допомогою хни самостійно. Для початку вивчіть рейтинги, а перед застосуванням уважно ознайомтеся з інструкцією і все робіть по ній - в такому випадку ви зможете сповна насолодитися отриманим результатом.

Фото до і після

Фото до і після

Відгуки

Щоб зрозуміти, чи варто користуватися хною, можете вивчити відгуки про застосування такого засобу.

Хною почала користуватися не так давно. Перш за все вибрала цей засіб завдяки його натуральності - це набагато безпечніше для шкіри, ніж фарби. По-друге, начиталася відгуків про те, що тримається складу до трьох тижнів. До плюсів хни можу віднести велика різноманітність відтінків, а якщо додати інші компоненти, можна добитися ідеального поєднання. Із зазначених трьох тижнів протримався склад якісно не більше 10 днів, але я задоволена результатом: волоссячко стали і правда густішими, м'якими, так що навряд чи перейду на фарбу.

Ольга, 26 років

Сподобалося те, що при нанесенні хни не завдається ніякої шкоди шкірі, оскільки від фарб у мене часто з'являється роздратування - тут з такою проблемою не зіткнулася. З мінусів: дуже довго доводиться чекати, з першого разу не вийшло красиво нафарбувати, та й тримався склад не так довго, як хотілося б. Але щоб не дратувати шкіру хімією, поки буду використовувати хну.

Олександра, 30 років

Скажу відразу, що мені хна не підійшла. Ні, у неї, звичайно, багато позитивних сторін, але все ж після нанесення брови придбали колишній відтінок буквально через тиждень - довелося знову йти і вже фарбувати фарбою, щоб хоча б місяць взагалі про це не думати. Може у мене структура волосся якась особлива, але я все ж волію більш якісні варіанти фарбування брів.

Анна, 31 рік

Рейтинг брендів: що вибрати?
Як користуватися коректором для обличчя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com