рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування брів в домашніх умовах, як фарбувати брови фарбою в домашніх умовах

  1. Крок перший - вибір кольору
  2. Крок другий - фарбування
  3. Крок третій - догляд після фарбування

Зміст статті

Красиві вигнуті брови роблять особу жінки витонченим і привабливим. Вони завжди повинні знаходитися в ідеальному стані в незалежності від того, чи завдано макіяж на обличчя чи ні. Жінки досить часто змінюють колір волосся, в результаті чого їм доводиться підфарбовувати брови спеціальними олівцями. Але ними потрібно вміти ще користуватися, та не завжди виходить надати бровам натуральний вигляд.

З цієї причини багато жінок вдаються до їх фарбування спеціальними фарбами. Але як правильно підібрати колір? Які саме фарби можна використовувати? І як правильно проводити процедуру? Дані питання виникають в голові у кожної жінки, яка вирішила поміняти колір своїх брів.

Крок перший - вибір кольору

Фарбування брів в домашніх умовах в першу чергу вимагає підбору відповідної за кольором фарби. Як стверджують фахівці, щоб зробити свій погляд виразним, брюнеткам потрібно вибирати фарбу на 3 тони світліше, ніж їх колір волосся. А ось білявим красуням слід робити свої брови на 3 тони темніше. А от жінкам шатенкам слід вибирати коричневі тони, які ідеально поєднуються з кольором волосся.

Правильно підібрана фарба дозволить вам зробити свій погляд виразним і красивим. Якщо ви не можете самостійно підібрати для себе ідеальний відтінок, то краще зверніться за допомогою до фахівця. Для цього зовсім не обов'язково звертатися за допомогою в салон. Досить просто запитати думку продавця. Свіжий погляд і досвід допоможе йому підібрати для вас ідеальний відтінок фарби.

Слід зазначити, що фарбувати брови звичайною фарбою для волосся не можна. У ній містяться агресивні речовини, які призводять до того, що волоски стають тонкими, ламкими і просто ростуть. Якщо ви вже зіткнулися з даною проблемою і не можете через це відростити собі брови і надати їм красиву форму, то ви можете скористатися перевіреним способом - використовувати масло для волосся . Воно відновити структуру волосків і значно прискорить їх зростання .

Професійні фарби для брів мають в своєму складі спеціальний комплект: пензлик для фарбування, ємність, де розводиться фарба, рукавички, яка виявляє емульсію і сам фарбувальний пігмент. У кожній упаковці також знаходиться інструкція по застосуванню. Її слід уважно вивчити. Особливу увагу потрібно приділити пунктам «побічні ефекти» і «протипоказання».

У разі, якщо у вас є протипоказання до застосування фарби, використовувати її не можна, так як це може призвести до сумних наслідків. Крім того, такі фарби можуть провокувати появу алергічної реакції, тому перед їх застосуванням слід провести тест.

Приготуйте фарбувальну суміш згідно з відповідною інструкцією і нанесіть її на шкіру за вухом або на зап'ясті. Через деякий час оціните результат. Якщо ніяких почервонінь та інших ознак алергії не спостерігається, то ви можете сміливо використовувати фарбу. Якщо симптоми алергічної реакції з'явилися, від застосування даного засобу для фарбування брів краще утриматися.

Варто зазначити, що професійні фарби для брів мають високу вартість. Але не варто економити на них. Одного тюбика вам вистачить мінімум на 4-6 місяців. Витрата фарби мінімальний, тому і вистачає її надовго. Але в зв'язку з цим вам слід дивитися термін придатності при кожному наступному проведенні процедури. Використовувати прострочену продукцію не можна. Вона не тільки не забарвити ваші брови в бажаний колір, але і викличе появу сильної алергічної реакції, і це в кращому випадку.

Крок другий - фарбування

Перед тим, як приступати фарбування брів, вам необхідно:

  • підготувати рушник і жирний крем;
  • надати форму брів.

Вискубувати брови потрібно за добу до того, як проводити процедуру. Це необхідно для того, щоб запалення, яке утворилося в результаті коригування брів пройшло. Після чого вам слід надіти рукавички і приготувати фарбу згідно інструкції. Як правило, готується барвна суміш наступним чином: береться 2 мл фарбувального пігменту і 10 мл виявляється емульсії.

Візьміть крем і за допомогою ватної палички змастіть шкіру навколо брів. Жирна плівка, яка потім утворюється, буде перешкоджати фарбуванню шкіри і захистить її від впливу хімічних речовин.

Далі за допомогою пензлика, яка є в комплекті, нанесіть фарбу на брови і тримайте її рівно стільки, скільки вказано в інструкції. Слід зазначити, що фарбувальний фермент проникає глибоко в волоски, руйнуючи їх пігмент. Відбувається це повільно, тому змивати фарбу завчасно не варто.

У тому випадку, якщо ви бажаєте зробити колір брів на кілька тонів світліше, то зовсім не обов'язково використовувати спеціальні фарби. Для цього потрібно в керамічної ємності змішати порошок гідроперит і перекис водню в співвідношенні 1:10. Після чого цю суміш потрібно акуратно нанести на волоски, а через чверть години змити. Будьте обережні, наносячи засіб на брови. Воно не повинно потрапити в очі. В іншому випадку можливий опік і запалення слизових оболонок, що спричинить за собою погіршення якості зору.

Якщо ви не впевнені в тому, що зможете самостійно пофарбувати свої брови, то краще звернутися за допомогою до фахівця. Досить часто жінки при проведенні даної процедури не рівномірно наносять крем, що призводить до фарбування шкіри в області брів. Для усунення цих «похибки», можна використовувати спеціальну рідину для видалення фарб з шкіри, яку використовують в перукарнях. Але знову-таки, слід уважно стежити за тим, щоб рідина не потрапила в очі.

Крок третій - догляд після фарбування

Як пофарбувати брови фарбою в домашніх умовах, ми вже з'ясували. Тепер залишається поговорити про догляд за ними після проведення процедури. Адже так чи інакше в фарбі містяться агресивні речовини, які призводять до пошкодження структури волосків.

Після фарбування брови рекомендується змастити касторовою або реп'яховою маслом. Якщо немає ні того, ні іншого, можна скористатися оливковою. Проводити такий догляд слід щодня. В результаті нього ваші брови стануть густими і красивими.

Дуже хорошим відновлює дію мають компреси з теплого масла. Тут можна використовувати будь-яку рослинну олію, яке є у вас вдома. Нагрійте його до температури 40-50 С і змочіть в ньому ватні диски, які потім прикладіть до брів на чверть години. По закінченню часу, залишки масла можна видалити сухими ватними тампонами або водою.

Слід також зазначити, що дуже хороший ефект дають масажі. Вони допомагають волосках швидко відновитися після фарбування і надати їм здоровий зовнішній вигляд. Для його проведення також можна використовувати різні олії. Їх слід нанести невеликими рухами на область брів і починати втирати масажними рухами протягом 10-15 хвилин.

Масаж сприяє поліпшенню місцевої циркуляції, за рахунок чого до волосків починає надходити набагато більше поживних елементів. В результаті цього брови починають краще рости і стає густішим.

Як правильно фарбувати брови в домашніх умовах, ви вже знаєте. Але пам'ятайте, що проводити цю процедуру можна не частіше, ніж один раз на місяць.

Відео про фарбування брів

Але як правильно підібрати колір?
Які саме фарби можна використовувати?
І як правильно проводити процедуру?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com