рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування брів тінями: вибір і поради по макіяжу

  1. вибір
  2. макіяж
  3. Поради

Багато дівчат в питанні по догляду за бровами і їх виділення на обличчі часто впадають у крайнощі: або не звертають на брови ніякої уваги, або передають куті меду з макіяжем Багато дівчат в питанні по догляду за бровами і їх виділення на обличчі часто впадають у крайнощі: або не звертають на брови ніякої уваги, або передають куті меду з макіяжем. Звичайно, за цією частиною особи потрібно стежити, адже вона робить погляд виразним, але тільки в тому випадку, коли за нею правильно доглядають: регулярно надають форму, виділяють за допомогою косметики.

Якщо вискубати зайві волоски і зробити форму можуть практично все, то в питанні з макіяжем багато заходять в глухий кут. У магазинах можна знайти косметику, яка створена спеціально для догляду за бровами. Говорячи про підкресленні брів, радимо вибирати не олівець, а тіні, оскільки вони не зроблять цю частину обличчя вульгарною і кричущою і не будуть в'їдатися в шкіру, створюючи ефект непотрібного татуажу.

Однак, питання залишаються. Як фарбувати брови тінями? Як правильно ці тіні вибрати?

вибір

Оскільки на косметичному ринку достаток фірм, які виробляють тіні для брів, радимо перед покупкою прочитати відгуки про деякі популярні бренди. Можливо, саме відгуки і характеристики товару стануть вирішальним фактором, який вплине на ваш вибір.

  • Компанія Oriflame випускає набір, в якому є темні і світлі відтінки тіней, віск, яким можна укласти вибиваються волоски, і комплект спеціальних пензликів. Весь набір коштує недорого, а його повна укомплектованість позбавить вас від зайвих походів по магазинах.
  • Набір Regard Fatal від Л'Етуаль складається з трьох відтінків тіней, воску для брів і необхідних для макіяжу пензликів. Великим плюсом набору є можливість змішувати тіні для отримання потрібного відтінку, а не тільки для звичайного підкреслення кольору брів.
  • Цікаві тіні Essence, що складаються з двох відтінків бежевого (темного і світлого), пензлика та трьох форм для брів. Остання деталь - вкрай рідкісна річ в подібних наборах, але з її допомогою макіяж робиться швидше, оскільки не потрібно витрачати час на промальовування. Єдиний мінус - відсутність воску.
  • Для новачків підійде набір Pupa Eyebrow Set, в якому два відтінки тіней і дві зручні пензлики, за допомогою яких можна легко нанести макіяж, навіть не володіючи при цьому особливими навичками.
  • Коробочка від Рів Гош - справжня знахідка, оскільки крім декількох відтінків тіней, пензликів і воску в ній є спеціальний пінцет, а на додаток до набору йде тюбик з гелем для догляду за бровами.

Вибирайте тіні так, щоб відтінок підходив вам, а комплектація набору була повною. Також не варто забувати про можливі алергічні реакції організму: якщо ви свідомо знаєте про наявність у себе алергії, зупиніть вибір на гіпоалергенної косметиці.

макіяж

Отже, після покупки хочеться випробувати набір. Як правильно фарбувати брови тінями? Як не зробити їх вульгарними і викликають? Для початку приготуйте те, що вам знадобиться для додання бровам потрібної форми і безпосередньо макіяжу:

Після того як все необхідне лежить у вас під рукою, крок за кроком виконуйте написані нижче інструкції для отримання красивого акуратного результату.

  1. Рухами щіточки у напрямку росту волосся розчешіть брови так, щоб волоски лежали рівно, і можна було бачити, які необхідно підрізати або вищипнути
  2. Пінцетом видаліть зайві волосинки (особливу увагу приділіть цьому процесу, якщо ваші брови густі, тоді це займе більше часу).
  3. Манікюрними ножицями подрежьте кінці довгого волосся, але так щоб не з'явилося лисин, і розчешіть брови тими ж рухами ще раз, щоб змахнути вилучені волосся.
  4. Якщо волоски вибиваються з загального напрямку, ви можете зафіксувати їх спеціальним гелем. Наносити тіні слід після його повного висихання.
  5. На пензлик зі скошеним краєм наберіть тіні і акуратними рухами нанесіть їх у напрямку росту брів, особливо звертаючи увагу на простір між волосками.
  6. Тієї ж щіточкою проведіть по бровах ще раз, щоб позбутися від надлишків тіней, які можуть осідати грудками на кінчиках волосся і під бровами.
  7. Для додання погляду більшої виразності, м'яким пензликом проведіть під бровной дугою лінію зі світлими тінями і м'яко розтушуйте.
  8. Якщо тіні обсипаються на повіку, приберіть їх вологою серветкою, шматочком або круглим пензлем для макіяжу.
  9. Для закріплення результату нанесіть на брови спеціальний віск.

Готово! Тепер ваш погляд виразний не тільки завдяки тіням і туші на очах, але і красиво виділеним брів.


Поради

  1. Чи не переборщіть! Брови повинні доповнювати макіяж, а не випадати із загальної картини так, що крім них на обличчі більше нема за що зачепитися поглядом.
  2. Колір тіней вибирайте на 2-3 тони темніше, ніж він є у ваших брів: так погляд буде виглядати ефектно, а не блідо або химерно.
  3. Для щоденного макіяжу підійдуть матові відтінки. Блискучі залиште для фотосесії або свята.
  4. При близько посаджених очах внутрішню частину брови фарбують більш світлим відтінком, при широко посаджених - навпаки, більш темним.
  5. Для виділення вигину брів по їх центральній лінії наносять темний відтінок.
  6. Особлива увага до вищипування: тонкі брови нафарбувати буде проблематично, а товсті, навпаки, будуть виглядати вульгарно і недоречно на обличчі.
  7. Сиві брови теж досить фарбувати тінями, не використовуйте олівець!
  8. При зміні кольору волосся не потрібно купувати нову коробочку тіней: спробуйте змішати ті, що є, можливо, ви підберете потрібний відтінок.

І найголовніше: пам'ятайте про золоту середину. Макіяж для звичайного дня не повинен бути кричущим, а для вечірнього виходу - занадто зухвалим. Косметика створена людьми для того, щоб прикрашати і підкреслювати, а не спотворювати. Користуйтеся нашими порадами, і ваш погляд завжди буде привертати увагу.

Як фарбувати брови тінями?
Як правильно ці тіні вибрати?
Як правильно фарбувати брови тінями?
Як не зробити їх вульгарними і викликають?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com