рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування брів хною або фарбування брів фарбою? Що вибрати

  1. КОРЕКЦІЯ БРІВ в центрі косметології SkinLazerMed
  2. Брови правильної форми
  3. Як впливає овал обличчя на форму брів
  4. Основні методи корекції брів
  5. Біотатуаж БРІВ хною
  6. ФАРБУВАННЯ БРІВ
  7. Що вибрати: фарбування брів фарбою або хною?
  8. © Копіювання, публікація і будь-яке використання матеріалів без дозволу і вказівки імені автора ЗАБОРОНЕНО

Наші брови природа наділила двома основними функціями: одна з них - захисна, друга - естетична. І як не нам, дівчатам, не знати яку велику увагу ми приділяємо нашим брів з естетичного боку. Правильний підхід до форми, фарбування брів дає нам впевненість у своїй бездоганності, молодість і красу.

Одним з важливих етапів в нашому житті є одруження з коханою людиною. У цей момент необхідно бути красивою і чарівною, як ніколи. Тому необхідно привести себе в порядок. Одним з етапів цієї підготовки є корекція брів. І не думайте, що вся процедура зводиться тільки до додання їм гарної форми. Сучасний догляд за бровами передбачає також фарбування брів і їх моделювання. І тільки за допомогою професіонала можна досягти досконалості і не переступити межу, що розділяє почуття смаку і несмаку.

КОРЕКЦІЯ БРІВ в центрі косметології SkinLazerMed

Щоб брови були окрасою вашого обличчя і підкреслювали тільки гідності, необхідно скористатися порадою косметологів SkinLazerMed . Під час процедури фахівець вкаже на ту форму брів, яка буде найбільш підходити вам, виходячи з форми особи, розрізу очей. У їх повноваження також підказати, як правильно доглядати за бровами, щоб надовго зберегти їх привабливість.

Брови правильної форми

Якщо ваші брови розташовані симетрично щодо перенісся, мають рівну форму і потовщені з внутрішньої сторони, звужуючись до зовнішньої, то такі брови вважаються правильними Якщо ваші брови розташовані симетрично щодо перенісся, мають рівну форму і потовщені з внутрішньої сторони, звужуючись до зовнішньої, то такі брови вважаються правильними. Якщо вони підходять до форми обличчя, підкреслюючи природність всього вигляду і не зростаються на переніссі, то можна тільки привітати власницю таких ідеальних брів.

Як впливає овал обличчя на форму брів

  • Якщо особа витягнуте, то підійдуть прямі брови.
  • Круглолицим потрібно дотримуватися дугоподібної форми брів, які будуть підняті до скроневої зоні, злегка згинаючись.
  • Володарям квадратного обличчя можна порадити брови напівкруглої форми, досить довгі з невеликою піднесеність посередині.
  • Для овального особи дуже актуальні будуть брови округлої форми (вид дуги) з невеликим вигином.
  • Якщо особа має форму трикутника, то брови, рівномірно зігнутої форми, трохи підняті до скроневої частини стануть прикрасою для такого типу особи.

Всі подальші маніпуляції з бровами можливі тоді, коли точно встановлено тип особи і підібрана оптимальна форма дуги брів.

Основні методи корекції брів

1. Корекція за допомогою пінцета

За допомогою звичайного пінцета виробляють вищипування волосків брів для коригування форми. Цей метод, тривалістю від 10 до 20 хвилин, є найбільш популярним і часто використовуваним. Хворобливі відчуття, що виникають на початку процедури, притупляються в міру її проведення.

2. Корекція брів ниткою

Цей метод не такий популярний, як метод пінцета. Його ще називають арабська (азіатський). Його суть зводиться до того, що майстер повинен обернути бавовняну нитку навколо волоска і різким рухом швидко висмикнути його. Болі практично не відчувається. Професіоналізм фахівця при цій процедурі повинен бути на найвищому рівні.

3. Корекція брів воском

Щоб видалити навіть самі коротенькі волоски використовують метод воскової корекції. Оптимальний для шкіри гарячий віск наноситься на волосяну поверхню в потрібних місцях, і через деякий час фахівець видаляє утворилася воскову корочку разом з непотрібними волосками. У підсумку виходить настільки ідеально гладка поверхня на довгий період часу, що даний метод за популярністю починає витісняти попередні.

На думку жінок, які скористалися послугою корекції брів в центрі косметології Скінлазермед, їх брови стали більш гармонійно виглядати на обличчі. Всі відзначають, що ця процедура допомогла їм стати більш привабливим.

Біотатуаж БРІВ хною

Щоб лінія брів була більш яскравою і виразно окресленої, необхідно перейти до наступного методу, який слід відразу ж за корекцією - це біотатуаж хною.

Безпечний, абсолютно нешкідливий біотатуаж брів хною не пошкоджує епідерміс Безпечний, абсолютно нешкідливий біотатуаж брів хною не пошкоджує епідерміс. Хна - це природний матеріал, абсолютно безпечний для здоров'я людини. За допомогою біотатуаж виходять брови з природним забарвленням, які роблять погляд виразнішим. Створюється ефект густоти брів, поліпшується структура шкірного покриву.

Протягом 1 місяця ви можете насолоджуватися результатом, хоча справжні терміни тривалості ефекту від біотатуаж залежать тільки від ваших особистих особливостей шкіри і дотримання правил догляду за бровами.

Якщо ви ніколи не вдавалися до методу біотатуаж брів, не робіть фарбування брів будинку, тільки професійний майстер зможе достовірно точно провести всі процедури, пов'язані з корекцією і підбором тони фарби, щоб забезпечити природність вашого майбутнього образу.

ФАРБУВАННЯ БРІВ

Як і біотатуаж, фарбування брів фарбою сприяє створенню більш привабливого і виразного образу.

Абсолютно досконала лінія брів змусить вас забути про виснажливо боргом макіяжі на термін до 4-х тижнів. Будь-який відтінок кольору за вашим бажанням буде надано вам на вибір. А наші професіонали зроблять все, щоб підкреслити бездоганний вигляд ваших брів.

Що вибрати: фарбування брів фарбою або хною?

  • Якщо розглядати це питання з точки зору збереження ефекту, то фарбування брів хною має більш тривалий термін до 5-ти тижнів, в порівнянні з фарбуванням брів фарбою (до 4-х тижнів).
  • Щоб забарвити тільки волоски брів, то досить буде методу фарбування фарбою. Якщо ж ви хочете задіяти в цьому процесі і ділянки шкіри, то краще робіть біотатуаж хною. Протягом двох тижнів вона протримається на шкірному покриві.
  • Вибір фарбування залежить від структури волосків і густоти брів. Густим і щільним брів підійде фарбування, тоді як м'яким з прорізами брів рекомендується робити фарбування брів хною, який викличе зростання волосся в цих місцях.
  • Темний, насичений колір волосків буде не під силу освітлити при фарбуванні хною, тоді як фарба легко перекриє початковий колір брів.
  • Хна не може похвалитися різноманітною гамою кольорів, так як її палітра починається світло-коричневий і закінчується його темним відтінком. Тоді як фарба вразить будь-якого вибором і кольору, і відтінку.
  • Фарбування брів фарбою повністю позбавить вас від додаткового догляду за бровами, тоді як біотатуаж потребують нанесення спеціального масла на ніч і дбайливого ставлення під час вмивання (без мильних засобів).
  • За часом фарбування лідирує фарба, так як відбувається це в 2-3 рази швидше, ніж фарбування брів хною.
  • Головною перевагою біотатуаж хною є те, що він є дуже корисною процедурою, яка сприяє зміцненню структури волосся і їх зростання.

Фарбування брів хною або фарбою - що вибрати, вирішувати тільки вам, при цьому потрібно врахувати, що хна абсолютно безпечна, тоді як компоненти фарби можуть бути нестерпні і викликати алергічну реакцію. Також зверніть увагу на той факт, що після процедури біотатуаж необхідно виконувати певні правила по догляду.

Незаперечний той факт, що тільки професійний підхід може змінити ваш зовнішній вигляд в кращу сторону, так як тільки фахівець оцінить, проконсультує і зробить все необхідне, щоб поняття досконала краса перемогло.

Записатися на процедуру біотатуаж брів хною або фарбування брів до фахівців SkinLazerMed можна за телефонами: +7 (812) 498-41-11; +7 (931) 203-78-02; або залишити заявку на нашому сайті https://www.skinlazermed.ru/

© Копіювання, публікація і будь-яке використання матеріалів без дозволу і вказівки імені автора ЗАБОРОНЕНО

ціни

  • Брови / Вії
    • процедура

      Ціна

      АКЦІЯ !!!

    • Корекція брів пінцетом жінки

      450 руб.

    • Корекція брів пінцетом чоловіки

      800 руб.

    • Корекція доп. зони на обличчі пінцетом

      500 руб.

    • забарвлення брів

      300 руб.

    • біотатуаж брів

      950 руб.

    • ламінування брів

      3 000 руб.

    • ламінування вій

      4 000 руб.

      3 000 руб.

Що вибрати: фарбування брів фарбою або хною?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com