рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарба для брів і вій "Ігора" від Шварцкопф (Schwarzkopf Igora Bonacrom)

  1. Кольорова гамма Schwarzkopf Igora Bonacrom випускається в 3 відтінках: синяво-чорний; чорний;...
  2. безпечне фарбування

Кольорова гамма

Schwarzkopf Igora Bonacrom випускається в 3 відтінках:

  • синяво-чорний;
  • чорний;
  • коричневий.

синяво-чорний;   чорний;   коричневий

Щоб колір вій поєднувався з волоссям, можна змішувати кольору в різних пропорціях. Купуючи даний продукт, слід пам'ятати про те, що фарба для дещо відрізняється від аналогічного засобу для волосся за хімічним складом і барвником компонентів.

Правильний вибір кольору важливий для дівчат зі світлим і рудим волоссям. Згідно з правилом, за яким брови повинні бути темніше волосся на один відтінок, таким дівчатам слід вибирати коричневу фарбу. Шатенкам також підійде коричневий колір, а ось брюнеткам краще зупинити свій вибір на чорному або синяво-чорному в залежності від відтінку волосся.

Головна перевага такої фарби, як Ігора, - відсутність щоденної коригування брів. За допомогою будуть яскравими завжди, а в жарку погоду макіяж не буде розтікатися. Таким чином, фарбування засобом дасть насичений і стійкий природний колір.

Використання в домашніх умовах

Ринок косметики переповнений різними засобами для фарбування брів і вій. Schwarzkopf Igora Bonacrom вигідно вирізняється з-поміж усіх, бо має 90% позитивних відгуків завдяки надійному та якісному результату при постійному застосуванні. Наявність в наборі всього, що необхідно для зручного і безпечного фарбування, є вагомою перевагою. Компоненти продукту: барвник і активує лосьйон. Їх досить легко дозувати і змішувати в зручній ємності. При щомісячному використанні фарби вистачає на рік.

Фарба для брів і вій від бренду Schwarzkopf має чудову якість. Компоненти даного засобу не подразнюють шкіру і не забарвлюють її. До фарбі додається покрокова інструкція з комплектом, який знадобиться в процесі приготування фарби. Упаковка містить: фарбу, що активує лосьйон, мірну ємність, лопатку для нанесення фарби і захищають шкіру смужки.

Упаковка містить: фарбу, що активує лосьйон, мірну ємність, лопатку для нанесення фарби і захищають шкіру смужки

Перед тим як почати фарбування, потрібно ретельно очистити обличчя від макіяжу. На повіки і область навколо брів бажано нанести жирний по консистенції крем, призначений для догляду за областю навколо очей. На вії та брови крем потрапляти не повинен.

Приступаючи до фарбування, необхідно дотримуватися зазначені в інструкції пропорції. Фарбувального пігменту додавати більше, ніж вказано в інструкції, не варто, на якість фарбування це ніяк не вплине. Для цього необхідно додати невелику кількість фарби в ємність. Потім кілька крапель активирующего лосьйону додають у фарбу і розмішують лопаткою.

Фарбування брів починають з верхнього краю і тільки потім просуваються до внутрішнього, так як верхній край повинен бути трохи темніше. За форму брови виходити не потрібно. Фарба для брів і вій наноситься рівно на 10 хвилин, тримати її більше необхідності немає. Після закінчення цього часу залишки видаляються за допомогою будь-якого масла, лосьйону або просто водою.

Гранично важливо, щоб фарбувальний пігмент не попадав на слизову оболонку або в око. Якщо ж така ситуація виникла, очей негайно промивається водою. В такому випадку фарбування краще відкласти до того, як пройдуть всі ознаки подразнення слизової оболонки або очі. Корекцію брів найкраще робити вже після процедури, адже зайве волосся, що виходять за брову, помітити значно легше. Корекція проводиться за допомогою пінцета.

Фарбувати вії самостійно за допомогою засобу Schwarzkopf Igora Bonacrom гранично просто.

Після нанесення спеціального жирного захисного крему на область навколо очей під нижні вії підкладаються захищають шкіру смужки.

Приготований фарбувальний пігмент наноситься на вії за допомогою спеціальної лопатки з набору. Наносити засіб слід щільним шаром, щоб всі вії фарбувати як слід. Повіки закривають і нахиляють голову трохи вниз. Це потрібно зробити для того, щоб засіб не потрапило на підставу вій і не обпікало їх. Як і у випадку з бровами, фарбу тримати протягом 10 хвилин, потім прибрати залишки за допомогою ватного диска і промити очі теплою водою. Після фарбування засобом Ігора вії будуть виглядати чудово без використання туші. Такий ефект досягається завдяки забарвленню навіть найкоротших волосків, які тушшю фарбувати не вийде.

безпечне фарбування

Безсумнівно, дівчата часто турбуються про безпеку фарбування брів і вій. Компоненти, що входять до складу Schwarzkopf Igora Bonacrom, повністю безпечні. Саме цей фактор зводить прояв алергічних реакцій до мінімуму. Однак тест провести слід. Для цього невелику кількість барвника наносять на внутрішню сторону однієї з рук. Відсутність почервоніння протягом 24 годин говорить про те, що засіб можна сміливо використовувати. В окремих випадках протипоказаннями до застосування можуть бути запальні шкірні та алергічні захворювання в активній стадії, рани будь-якого характеру навколо брів, хвороби очей. Контактні лінзи перед фарбуванням обов'язково знімаються.

Завдяки такому засобу, як Ігора, фарбувати брови і вії необхідно не частіше ніж 1 раз на місяць. Якісний і безпечний склад фарбувального кошти допомагає добитися чудового результату - рівномірного і благородного відтінку, який буде триматися кілька тижнів. Фарба для брів і вій розподіляється рівномірно, покриваючи кожен волосся, тому колір виходить ідеально рівним і насиченим. Структура волосся не порушується.

Звичайну фарбу для волосся використовувати не можна ні в якому разі. Вона містить агресивні для брів і вій фарбувальні компоненти, які не тільки не дозволять добитися бажаного ефекту, а й є небезпечними.

Вії і брови часто піддаються фарбуванню звичайними косметичними засобами. Далеко не всі дівчата впевнені в тому, що вони використовують виключно безпечну і якісну косметику, що негативно впливає на брови і вії. Видалення макіяжу правильним способом за допомогою якісних косметичних засобів - це ще один фактор, який погіршує стан волосків. Тому після використання фарби косметологи рекомендують зміцнювати вії та брови вітамінами для росту волосся. Це допоможе відновити їх, надати більш здоровий і природний вигляд.

Продукт для фарбування брів і вій бренду Schwarzkоpf є чудовим аналогом фарбування в салоні. За допомогою такого засобу легко створити ідеальні брови, які красиво підкреслять очі. Пофарбовані вії будуть виглядати ефектно і природно. Це дозволить значно посилити магнетизм погляду, надати йому виразності і чарівності. Якщо у дівчини рідкісні і світлі брови, така фарба - кращий варіант. А економія часу вранці і стійкий благородний колір - ті якості, заради яких потрібно використовувати фарбу Ігора.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com