рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за віями в домашніх умовах: корисні поради та рекомендації

  1. Домашній догляд за віями: поради
  2. Народні засоби для догляду за віями: рецепти
  3. Масла для догляду за віями
  4. Компреси з трав
  5. Масаж для догляду за віями
  6. Декоративна косметика для вій

Єва Соболєва

Миру - мир, а мені - пломбір!

calendar_today 20 березня 2015

visibility 438 переглядів

Як правильно здійснювати догляд за віями в домашніх умовах, щоб вони завжди залишалися густими, довгими, не вигоряли, не ламалися і не випадали? Корисні поради допоможуть вам зробити їх дуже красивими і виразними. Скористайтеся рецептами народних засобів по догляду за віями.

Вії - прикраса жіночих очей, яке робить погляд виразним, загадковим і привабливим. На жаль, дуже часто буває так, що вони швидко вигорають, втрачають свою кольоровість, ламаються і перестають рости.

Щоб уникнути всього цього і зберегти їх надовго красивими, потрібно забезпечити якісний і повноцінний догляд за віями в домашніх умовах: потрібно лише дотримуватися всього кількох правил. Це стосується правильного застосування декоративної косметики, яка часто завдає істотної шкоди. Сюди ж варто віднести і вміння користуватися народними засобами, які подовжують красу і молодість війок.

Сюди ж варто віднести і вміння користуватися народними засобами, які подовжують красу і молодість війок

Домашній догляд за віями: поради

Щоб домашній догляд за віями був якісним і ефективним, він повинен бути, перш за все, регулярним. Якщо намагатися щось робити тільки час від часу, коли на носі якась важлива зустріч, а потім благополучно закинути свої вії до наступного разу, ніяких результатів не буде.

Ефективність експрес-методів по їх реанімації занадто короткочасна, щоб цінувати її. Набагато дієвіше маленькими кроками, але постійно просуватися до своєї заповітної мрії - мати довгі, яскраві, густі вії. Отже, з чого почати домашній догляд за ними?

Всі жінки хочуть мати гарні, довгі і густі вії: догляд в домашніх умовах , Згідно з вищевикладеними рекомендаціям, допоможе вам досягти цього в найкоротші терміни і на тривалий період часу.

Обов'язково дотримуйтеся цих нескладних, але дуже ефективних правил, - і мрія стане реальністю. Тим більше, що ніяких масштабних фінансових витрат ці заходи не вимагають. Єдине, чого багатьом не вистачає, - це часу і терпіння. Для цілеспрямованих ж натур це не перешкода. Велику роль в домашньому догляді за віями грають народні засоби.

Народні засоби для догляду за віями: рецепти

Включає в себе домашній догляд за віями народні засоби, рецепти яких буде корисно знати всім жінкам. Готуються вони з підручних засобів: косметичних масел, продуктів харчування, трав'яних відварів. Так що розорятися на них теж особливо не потрібно буде. Однак уваги і часу їм все одно потрібно буде приділяти достатньо.

Не кидайтеся пробувати відразу все рецепти. Спробуйте відібрати щось одне, застосовувати певний засіб протягом тижня або двох, оцінити результат. І тільки після цього робіть висновок, підходить вам цей рецепт або варто продовжити відбір і спробувати що-небудь інше.

Масла для догляду за віями

Щоб вії добре росли, були довгими, темними, густими і об'ємними, потрібно обов'язково користуватися домашнього догляду за ними різні косметичні масла. Для цієї мети відмінно підходять касторове , Реп'яхову, обліпихова і оливкова. Що саме потрібно з ними робити?

  • Визначити, яким саме маслом ви будете обробляти ваші ненаглядні вії. Рицинова робить їх гущавині, реп'яхову прискорює ріст, обліпихи запобігає ламкість і випадання, оливкова зберігає кольоровість і робить їх більш м'якими і пухнастими.
  • Якщо вибір зупинений на оливковій олії, його потрібно брати нерафінована.
  • Обов'язково перевірте, чи немає у вас алергії на обраний вами масло. Для цього змастіть маслом шкіру на зап'ясті на кілька хвилин, а потім змийте. Після цього у вас не повинно виникнути ніяких неприємних відчуттів: ні свербіння, ні почервоніння, ні дискомфорту або печіння. Якщо не провести такий тест, на ранок після процедури ви ризикуєте прокинутися з опухлими і почервонілими повіками.
  • Вам знадобиться чиста, просушенная щіточка з-під туші для вій. Її потрібно занурювати в вибране масло і наносити акуратно, не дуже рясно, на вії точно так же, як ви це робите з тушшю.
  • При нанесенні масло має бути кімнатної температури.
  • Дуже важливо в рамках цієї процедури намагатися, щоб масло не потрапило в очі, а інакше воно може викликати сильне роздратування і почервоніння слизової оболонки. Щоб цього не сталося, змащуйте вії засобом, починаючи тільки з їх середини.
  • Якщо ви носите контактні лінзи, їх перед процедурою потрібно обов'язково зняти, а потім не користуватися ними хоча б 2-3 години після видалення масла з вій.
  • Не потрібно тримати косметичні масла на віях занадто довго. Почніть з 10 хвилин. Якщо перші процедури пройдуть без побічних ефектів, і результати вас задовольнять, поступово час витримки масла на віях можна продовжувати до 25-30 хвилин.
  • Щоб масло не залишилося на віях, знімати його рекомендується сухим ватним диском. Вмиватися після цього не потрібно.
  • Робити маски з масел можна щодня протягом 4-5 тижнів. Робити це краще на ніч. Через місяць бажано зробити перерву, щоб вії відпочили від такого інтенсивного відновлення та догляду і не встигли звикнути до активних речовин використовуваних засобів.

Особливо хороші результати дає догляд за віями касторовою олією, яке прискорює їх зростання, робить їх більш об'ємними і густими.

Якщо все робити правильно і користуватися косметичними маслами для цієї мети грамотно, вже через 2-3 тижні їх інтенсивного застосування будуть помітні перші результати.

Компреси з трав

Для домашнього догляду за віями використовують також ще відвари з різних лікарських трав. Їх готують, а потім з них роблять на очі примочки, які благотворно впливають на корені вій, сприяючи тим самим їх активному і посиленого росту. Як правильно робити такі компреси?

  • Визначтеся, з якої трави ви будете робити компрес. Зазвичай для цих цілей беруть ромашку, волошка, календулу.
  • Компреси з трав для очей хороші тим, що комплексно впливають і на шкіру повік (володіють підтягуючим ефектом), і на слизову оболонку очей (прибирають почервоніння), а найголовніше - на стан вій, зміцнюючи їх і роблячи їх більш густими і довгими.
  • Переконайтеся в тому, що у вас немає алергії на ці трави.
  • Трави можна купити в аптеці, а можна запастися ними самостійно.
  • Одна столова ложка лікарської сухого сировини заливається склянкою окропу, настоюється протягом 2-3 годин і ретельно проціджують.
  • У цьому настої кімнатної температури змочуються два ватні диски, віджимаються і накладаються на повіки.
  • В ході процедури потрібно розслабитися і спокійно полежати.
  • Час витримки компресу на очах - 10-15 хвилин.
  • Після цього досить промакнуть повіки сухим ватним диском.
  • Вмиватися після цього не потрібно.
  • Такі компреси можна робити як вранці, так і ввечері щодня.
  • Курс такого своєрідного лікування для вій становить близько 2-3 тижнів, після чого потрібно зробити перерву на місяць.

Компреси з лікарських трав для вій рідко викликають побічні ефекти і алергії.

Тому, якщо хтось не може з якоїсь причини користуватися в рамках домашнього догляду за віями косметичними маслами, даний варіант - вихід з ситуації.

Обов'язково користуйтеся цими рецептами, щоб вії були довгими, густими і об'ємними.

Масаж для догляду за віями

Щодня перед сном, після компресу з лікарських трав або маски з косметичних масел робіть легкий масаж повік. Це потрібно не тільки для догляду за шкірою навколо очей, але і для зміцнення і зростання вій.

Рухами пройдіться подушечками пальців по верхніх і нижніх століть. Розітріть їх акуратно, злегка натискайте. Зазвичай вистачає 5 хвилин такого масажу, щоб фолікули вій отримали в потрібній кількості кисень, необхідний для їх активного і повноцінного росту.

Якщо стан вій катастрофічне ( випадають , Сильно ламаються, тьмяніють і ін.), Знадобиться інтенсивний догляд за віями, який може включати застосування відразу декількох народних засобів. Можна одночасно робити і масаж, і маски, і різні примочки.

Головне - не переборщити з усім цим, розподілити кількість використовуваних засобів рівномірно і грамотно. А перед цим - перевірити їх все на наявність алергенів, тому що шкіра навколо очей - дуже ніжна і дуже швидко реагує на будь-які агресивні компоненти. Однак не тільки народні засоби для догляду за віями можна використовувати для збереження їх краси і молодості. Правильний вибір декоративної косметики теж дуже багато значить.

Правильний вибір декоративної косметики теж дуже багато значить

Декоративна косметика для вій

Мабуть, немає жінки, яка б не користувалася декоративною косметикою по догляду за віями. За допомогою самої звичайної туші їх можна зробити в два рази довше і гущі. Ось тільки мало хто з красунь замислюється, якою ціною це досягається.

Чи впевнені ви в безпеці тих магазинних засобів, якими користуєтеся? І не несуть вони з собою шкоди? Правильний вибір косметики для очей - гарантія молодості і краси ваших вій надовго. Скористайтеся нашими порадами - і ніяких проблем в цьому питанні у вас не виникне.

  • Купуйте дорогу, якісну косметику для очей.
  • Вибирайте тільки водостійку туш, яка не буде сипатися з вій протягом всього дня.
  • Можна знайти спеціальну туш для вій «Для чутливих очей»: вона надає щадне дію на слизову і на самі вії.
  • Не використовуйте простроченим продуктом.
  • Перед тим, як придбати товар, ознайомтеся, що входить до складу туші для вій. Вибирайте ту, в якій будуть присутні кератин (природний будівельний матеріал вій), ланолін (зволожує і робить вії не такими ламкими), меланін (захищає вії від агресивного впливу різних зовнішніх факторів), касторка (живить і зміцнює вії від самого коріння), вітаміни F (жирні кислоти), A (ретинол), E (токоферол), В5 (пантотенова кислота) - вони активно живлять вії, надають їм шовковистість, стимулюють їх зростання. Консервантів у складі туші боятися не потрібно: вони оберігають від мікробів.

Вії - дивовижне прикраса жіночих очей, за яким потрібно вміти доглядати. Якщо ви вчасно про них подумаєте, будете регулярно приділяти їм зовсім небагато уваги і часу, в майбутньому вам не доведеться зіткнутися з багатьма неприємними моментами.

Щоб вони добре росли, були густими і довгими, вражали всіх своєю доглянутістю і обсягом, прислухайтеся до порад, даними в цій статті. Це того варто. В цьому випадку вам не доведеться звертатися в салони за процедурою нарощування вій або користуватися накладними засобами, які, безсумнівно, програють справжнім, природним віям.

Отже, з чого почати домашній догляд за ними?
Що саме потрібно з ними робити?
Як правильно робити такі компреси?
Чи впевнені ви в безпеці тих магазинних засобів, якими користуєтеся?
І не несуть вони з собою шкоди?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com