рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за бровами: основні помилки

  1. відсутність очищення
  2. Умивання гарячою водою
  3. Використання кремів
  4. нехтування доглядом
  5. Невміла стрижка брів

Брови грають важливу роль і задають виразу обличчя, а тому дуже важливо, щоб вони завжди були в ідеальній формі і стані. Розбираємо найголовніші помилки по догляду за бровами, щоб більше їх не допускати.

відсутність очищення

Багато дівчат під час зняття макіяжу забувають про те, що наші брови також потребують ретельного очищення. Пройдися масажними рухами по бровах ніжним засобом для зняття макіяжу (мусом або пінкою), щоб прибрати з волосків бруд, шкірне сало і залишки тонального крему. Також не забувай, що під бровами знаходиться шкіра, яка потребує очищення від відмерлих клітин. Для цього один-два рази на тиждень використовуй м'який пілінг. Твої брови точно зрадіють такій турботі!

Умивання гарячою водою

Так-так, навіть така, здавалося б, банальна процедура може нашкодити твоїм розкішним брів. А вся справа в тому, що вода високої температури може викликати ламкість волосків, в тому числі і вій. Тому краще використовуй в цілях умовно прохолодну воду або воду кімнатної температури.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 5 порад по догляду за бровами, про яких ти не чула раніше

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   5 порад по догляду за бровами, про яких ти не чула раніше

Використання кремів

Догляд за бровами передбачає використання різних масел для зростання волосків, але ось креми для обличчя на брови наносити вже точно не варто. Склад засобів для особи може уповільнювати ріст волосся, що абсолютно не підходить для догляду за бровами. До того ж, на місці нанесення продукту може з'явитися лупа, і тоді твій зовнішній вигляд тебе точно не порадує.

нехтування доглядом

Як доглядати за бровами? Варто розуміти, що брови потребують нашої уваги не менше, ніж будь-яка інша частина особи. Тому обов'язково очищай їх кожен день, питай і зволожуй за допомогою натуральних олій, наприклад, касторової, реп'яхової або оливкової. Серед засобів по догляду за бровами також зверни увагу на маски - вони роблять волоски м'якими і блискучими, а також полегшують укладання.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Куди йти за бровами: кращі brow-бари Києва

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Куди йти за бровами: кращі brow-бари Києва

Невміла стрижка брів

Якщо ти жодного разу до цього не стригла собі брови, краще звернися до майстра-бровісту. За допомогою спеціальних закруглених ножиць і певної техніки він задасть правильну форму брів. Але багато дівчат вважають за краще самі займатися стрижкою, і часто дуже навіть дарма. Стрижка по рівній лінії, прогалини та інші проблеми призводять до неакуратному і неприродного зовнішнім виглядом брів. Вирішити проблему і заново відростити волоски допоможе косметика для догляду за бровами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com