рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за бровами і віями: поради професійного візажиста Тетяни Бойко

Редакція tochka.net по такому важливому питанню, як корекція брів та фарбування вій вирішила звернутися за порадою до професійного візажиста, керівнику і викладачеві Авторської школи стилю і макіяжу BOYKO BEAUTY SCHOOL, Тетяні Бойко, яка і раніше коментувала питання по макіяжу і догляду за собою. Сподіваємося, і в цей раз поради професіонала тобі знадобляться.

Тетяна, що важливо враховувати при корекції форми брів?

Брови - дуже важлива частина особи. Вони надають особі абсолютно різний вираз: печаль, здивування, злість і т.д. Маючи неправильну форму брів, можна весь час ходити з «намальованим» настроєм.

Важливо підібрати потрібну і правильну форму, яка не зіпсує, а, навпаки, підкреслить красу особи. Професійний підхід свідчить, що кожному овалу обличчя властива своя форма брів. Брови правильної полуовальной форми з вигином підкреслюють виразність очей і обличчя в цілому, відкривають повіку. Для брів класичної форми довжина тієї частини дуги, яка йде вгору, більше (довше і ширше), ніж спускається вниз.

Для брів класичної форми довжина тієї частини дуги, яка йде вгору, більше (довше і ширше), ніж спускається вниз

Якими, на Ваш погляд, повинні бути ідеальні брови?

«Еталон краси брів» виглядає наступним чином: перші дві третини своєї довжини брова піднімається вгору, а потім, починаючи з найвищої точки (на відрізку залишилася третини довжини), опускається вниз, при цьому початок і кінець брови повинні розташовуватися на одній лінії або кінець брови - трохи вище її початку. Брова може бути, як тонкої, так і широкої: все залежить від рис обличчя, адже вони також можуть бути, як великими, так і дрібними. Головне - дотримуватися балансу, уникаючи непропорційності. Але це залиште професіоналу! Корекція брів - це дуже важливий момент.

Чим і як можна моделювати брови?

Існує два способи моделювання брів:

  1. Корекція за допомогою пінцета.
  2. Корекція за допомогою фарбування спеціальною стійкою фарбою.

Щоб б Ви порекомендували тим жінкам, які хочуть заново змоделювати форму брів?

Іноді для додання бровам ідеальної форми потрібно заново і повністю їх відростити. Для цього потрібно набратися терпіння протягом 1-2 місяців.

©

Розкажіть, яка форма брів потребує корекції?

Довга брову «замикає» очей, тим самим роблячи повіку менше. Брови, у яких піднімається частина коротше опускається вниз, надають очам сумний вигляд. Таку брову потрібно обов'язково підкоригувати.

Якщо брови ростуть у напрямку до перенісся, то тим самим вони надають особі «буркотливий» вираз. Зростаючі на перенісся волоски необхідно обов'язково вищипнути. Іноді для додання ідеальної форми необхідна процедура підстригання брів. У такій стрижці потребують довгі, стирчать або кучеряве волоски, які вискубувати небажано, а укласти за допомогою гелю неможливо.

Будь-яка корекція брів пінцетом прибирає її ширину, але процедура фарбування компенсує це, роблячи брову ширше.

Для підтримки ідеальної форми брів краще звертатися до візажиста 1-2 рази на місяць.

Тетяна, навіщо потрібно фарбувати брови і обов'язково це робити всім?

Щоб досягти виразності, більш чіткої форми і кольору, що гармоніює з відтінком волосся, необхідно фарбувати брови спеціальною фарбою для брів. Їх колірна гамма різноманітна, що дозволяє надати бровам, як холодний, так і теплий відтінок коричневого, зробити їх темними (варіант для брюнеток) або світлими (варіант для блондинок).

Фарба допоможе надати бровам чистий і однорідний колір, який буде збережуться протягом 3 тижнів, а то і довше. Влітку брови мають властивість вигоряти під прямими сонячними променями, тому в літній період можливе їх більш часте підфарбовування. Ця процедура ідеальна для вікових осіб, особливо якщо вже проглядається сивина. Без процедури «фарбування брів» їх моделювання буде незакінченим.

Без процедури «фарбування брів» їх моделювання буде незакінченим

Що відбувається з віями при фарбуванні?

Темний пігмент фарби заповнюючи волоски, робить їх більш щільними, і в результаті фарбування ресничний контур виглядає гущі, при цьому довжина волоска проглядається у всій красі, так як його стоншений кінець так само наповнюється пігментом. З пофарбованими віями в чорний або коричневий колір Ви завжди будете виглядати виразно без косметики: прокинувшись вранці поруч з коханим, будинки протягом дня або на пляжі. Туш, нанесена на нефарбовані фарбою вії завжди видасть їх натуральний колір, так як верхній ресничний контур, туш, як правило, не покриває.

Чи можна фарбувати вії і брови самостійно?

Фарбування брів і вій - салонна процедура. Нею має займатися виключно майстер - візажист. Особливо часто жінки звертаються до професіоналів при зміні кольору волосся. Дуже важливо при цьому підібрати фарбу, що гармонує з відтінком волосся. Такий комплекс послуг є найбільш затребуваною процедурою, так як надає виразність особі без застосування декоративної косметики. Для вікового особи - це взагалі процедура номер один!

Також дивись відео-урок по корекції брів і фарбування вій:

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Тетяна, що важливо враховувати при корекції форми брів?
Якими, на Ваш погляд, повинні бути ідеальні брови?
Чим і як можна моделювати брови?
Щоб б Ви порекомендували тим жінкам, які хочуть заново змоделювати форму брів?
Тетяна, навіщо потрібно фарбувати брови і обов'язково це робити всім?
Що відбувається з віями при фарбуванні?
Чи можна фарбувати вії і брови самостійно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com