рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому випадають вії та брови

  1. Косметика низької якості
  2. погана гігієна
  3. Неправильне харчування
  4. надмірне вищипування
  5. Шкідливі звички
  6. Погана екологія
  7. Проблеми зі здоров'ям

Вії і брови, як і все волосся на нашому тілі, мають свій життєвий цикл і кожні два-три місяці змінюються новими Вії і брови, як і все волосся на нашому тілі, мають свій життєвий цикл і кожні два-три місяці змінюються новими. Якщо в день ви втрачаєте не більш як 5 війок з кожного ока, то турбуватися нема про що. А ось коли волоски помітно рідшають, погано ростуть, ламаються і випадають, можна бити тривогу і шукати цього причину. Що ж може спровокувати випадання вій і брів?

Косметика низької якості

За словами трихолог, найпоширенішою причиною навіть сьогодні є косметичні і Догляду кошти низької якості. Згадайте, коли приблизно волоски почали випадати, і якими продуктами ви користувалися в той момент. Іноді буває досить виключити якийсь один засіб, і зростання вій і брів прийде в норму. Якщо цей спосіб не спрацював, варто спробувати взагалі відмовитися від косметики для цієї області обличчя на деякий час і зайнятися відновленням здоров'я волосків. Для цієї мети відмінно підійдуть розчини вітамінів А, В і Е, касторова, лляна, оливкова, мигдальне масло або вже готові засоби для росту вій на основі натуральних компонентів: Magic Glance Intensive , Magic Glance Active , XLash та інші.

погана гігієна

Друга поширена причина випадіння - недостатнє очищення обличчя. Навіть якщо вмиваєтеся ви ретельно, буває, що на волосках залишаються частинки туші або воску для брів. У подібних сучасних засобах для того щоб вони довго трималися, не обсипалися і не розтікалися, використовуються парабени. Вони утворюють на волосках плівку, не дають клітинам нормально дихати і функціонувати. Вихід тут очевидний: по можливості використовувати косметику без парабенів і ретельно очищати вії та брови спеціальними м'якими засобами. Слід уникати продуктів для очей з агресивними миючими базами, медом і спиртом.

Неправильне харчування

Часто волоски випадають через неправильне харчування. Особливо це характерно для холодних сезонів року, коли ми споживаємо менше фруктів і овочів. Для нормального росту вій і брів потрібні певні вітаміни і мінерали, і саме взимку-навесні краще і корисніше за все звернутися до допомоги комплексних добавок, які спрямовані на відновлення здоров'я волосся. Також добре позначиться на їхньому здоров'ї відмова від так званого харчового сміття: фастфуду, тортів, тістечок і соусів з магазину, чіпсів, рослинного масла, напівфабрикатів і іншого. Вміщені в них транс-жири і хімічні добавки негативно позначаються не тільки на зростанні вій і брів, а й на весь організм в цілому.

Зміцнити ослаблені нестачею вітамінів волоски також допоможуть спеціальні засоби для їх росту з додаванням поживних речовин. Наприклад, Lash Trick в своєму складі, крім активного біматопрост, містить доглядають гіалуронову кислоту. Вона прискорить регенерацію клітин, активізує їх харчування і зробить вії та брови більш сильними і здоровими. Гіалуронова кислота відмінно захищає волоски від негативного впливу декоративної косметики і навколишнього середовища.

надмірне вищипування

Часто втрату волосків провокує їх мимовільне виривання або тріхотрілломанія. Виникає цей стан на тлі стресу і поступово може привести до того, що брови та вії перестануть рости зовсім. При тріхотрілломаніі краще відразу звернутися за кваліфікованою допомогою, інакше ви можете втратити волосся назавжди.

Шкідливі звички

На зростанні вій і брів позначаються і шкідливі звички: алкоголь сприяє руйнуванню клітин і зневоднення організму, а сигаретний дим містить токсичні речовини, які псують не тільки структуру волосків, а й негативно впливають і на шкіру обличчя. Якщо хочете зберегти природну красу як можна довше, від цих пристрастей краще відмовитися.

Погана екологія

Але не завжди ми самі шкодимо своєму організму - захищатися потрібно і від зовнішнього середовища. Повітря і вода в великих містах часто перенасичені шкідливими елементами і важкими металами, тому для вій і брів слід застосовувати засоби, які будуть додатково їх живити і створювати на них захисний бар'єр. Волоски потрібно берегти і від прямих сонячних променів. Зайве вплив ультрафіолету може спровокувати їх випадання, тому сонячні окуляри повинні стати вашим улюбленим аксесуаром.

Проблеми зі здоров'ям

Якщо правильний догляд і зміна способу життя не допомагають, а випадання вій і брів супроводжується висипаннями, поганим самопочуттям і іншими проблемами зі здоров'ям, варто звернутися до лікаря. Часто на зростання волосків впливають гормональні збої, порушення обміну речовин, запальні процеси, хвороби очей і стрес.

Найбільш часто зустрічаються хвороби вій і брів - гіпотеріоз, демодекоз і блефарит. При першому відзначають зниження концентрації гормонів щитовидної залози, які впливають на ріст волосся по всьому тілу. Демодекоз (підшкірний кліщ) і блефарит - більше відомий як «ячмінь» - руйнують волосяні фолікули і можуть спровокувати часткове або значне випадання вій. Фахівці допоможуть вам виявити точну причину і призначать необхідне лікування. Вже по його завершенні можна буде зайнятися і відновленням волосків. Відростити брови і вії в короткий термін навіть після значного випадання добре допомагають засоби на основі біматопрост: Careprost , Maxlash , Carelash та інші.

Якою б не була причина випадання, затягувати лікування або пускати все на самоплив не варто. Запущені проблеми можуть викликати часткову або повну алопецію (облисіння) в області вій і брів, впоратися з якою буде вже непросто, а іноді і зовсім неможливо. Після деяких захворювань очей волоски вже не відновлюються до початкового стану і назавжди залишаються короткими, тонкими і ламкими. Ставтеся дбайливо до того, що дано вам природою, доглядайте за віями і бровами, ведіть здоровий спосіб життя і вибирайте тільки якісні косметичні засоби.

Image courtesy of graur codrin at FreeDigitalPhotos.net

Що ж може спровокувати випадання вій і брів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com