рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи шкідливий татуаж брів для здоров'я: за і проти

  1. Про процедуру
  2. можливі ризики
  3. Де робити татуаж
  4. Як вибрати майстра

Хто з представниць прекрасної статі, незалежно від віку, не мріє про «вічну» красі? Не витрачати півгодини на макіяж, мати бездоганну форму брів на заздрість подругам, і забути про хворобливому вищипуванні - мрія кожної. А брови, найвиразніша частина особи, дуже рідко від природи відрізняються бездоганною формою і кольором. Перманентний макіяж - здавалося б, вихід із ситуації, але деяких лякають можливі наслідки. Давайте розберемося чи шкідливий татуаж брів і які можуть бути після нього наслідки.

Про процедуру

Про процедуру

Про перманентний макіяж брів, очей і губ чула кожна дівчина, і багато замислювалися про те, щоб вдатися до такої процедури. Але питання, чи шкідливий їм татуаж, залишається актуальним, а форуми заповнені суперечливою інформацією.

Сучасна процедура - перманентний макіяж (або татуаж) проводиться шляхом введення під зовнішній шар шкіри барвника природного і безпечного походження. Ця косметологічна процедура популярна і доступна, і пропонується сьогодні в кожному салоні.

Процедура безболісна і виконується спеціальним професійним обладнанням. Косметолог грамотно підбирає тон фарби, який найбільш точно підійде типу, відтінку особи, волосся і очей. якщо робиться перманентний макіяж брів , То ретельно підбирається їх форма, товщина, все це узгоджується з клієнткою, і тільки тоді робиться процедура.

Результат - ідеальний макіяж брів, який не доведеться підправляти. Татуаж тримається протягом п'яти років, періодично варто робити корекцію, щоб бровки виглядали бездоганно.

можливі ризики

Татуаж брів, губ і очей сьогодні надзвичайно популярний, а його переваги очевидні. Однак багато дівчат і жінок побоюються вдаватися до даної процедури. Є безліч міфів і навіть страшних історій про шкоду і негативні наслідки татуажу, але чи правда це?

В цілому, цей метод безпечний, ніякого реального ризику для здоров'я і краси немає, якщо все зробить професіонал, в належних умовах. Багато «умеліци» можуть розповісти, як робити цю процедуру самої, в домашніх умовах. Але кожна поважаюча себе жінка, яка не збирається псувати своє обличчя, не вдаватиметься до такого методу ніколи. Тільки в умовах косметичного салону, і у перевіреного майстра!

У татуажу є протипоказання, які обов'язково потрібно знати. Серед них:

  • слабка згортання крові;
  • соматичні захворювання;
  • гострі запальні процеси;
  • епілепсія;
  • шкірні захворювання;
  • онкозахворювання і новоутворення;
  • психічні розлади.

Також варто утриматися від процедури вагітним жінкам, годуючим мамам, дівчатам з підвищеним тиском. Під час менструального циклу краще почекати його закінчення, і після відправлятися до косметолога.

Надзвичайно важливо переконатися заздалегідь у відсутності алергії на ті компоненти, які під час татуажу будуть використані. Для цього необхідно протестувати препарат на предмет алергії, і вже після цього спокійно його використовувати.

В ідеалі - порадитися зі своїм лікарем, отримати детальну консультацію, і, якщо буде необхідно, здати аналізи. Не пошкодуйте часу і не полінуйтеся грамотно підготуватися до процедури, особливо якщо мова йде про татуаже очей або брів. Тоді ніяких проблем не буде, а ви будете задоволені своєю новою красою!

Де робити татуаж

Якщо ви зважилися, наступний важливий крок - вибір салону краси і майстри. І ціна тут - не критерій! Прагнення заощадити може привести до сумних результатів, ця процедура і так цілком доступна, а вибирати найдешевше місце - ризиковано.

Що потрібно знати, вибираючи салон:

  1. Вибирайте салон краси, в якому є ліцензія на проведення перманентного макіяжу губ, очей і брів. Не соромтеся вимагати, щоб вам показали цей документ - а без нього не погоджуйтеся, і шукайте інше місце.
  2. У салоні повинні бути офіційні гігієнічні сертифікати на всі обладнання та матеріали, які будуть використовуватися в татуаже очей або брів. Якщо їх немає, значить, використовуються неякісні або дешеві матеріали і непрофесійне обладнання. Це дуже небезпечно!
  3. Обов'язкова наявність автоклава для стерилізації інструментів.

Як вибрати майстра

Татуаж повинен бути виконаний досвідченим і компетентним фахівцем. Косметолог може подарувати вам божественну красу, або зіпсувати все обличчя, ви фактично віддаєтеся в його руки. Так що вибирайте ретельно:

  • хороший косметолог не стане вмовляти вас робити процедуру, говорити, що вам обов'язково потрібно виправити брови;
  • професіонал постійно вдосконалюється, має сертифікат про спеціальну підготовку, і інші документи, які підтверджують його компетентність;
  • косметолог обов'язково приділить час на консультацію. Майстер допоможе вам визначитися з відтінком і формою брів, порадить, підбере ідеальний варіант. Хороший майстер ніколи не стане підганяти вас, або дратуватися від того, що ви довго не можете остаточно визначитися і зробити вибір. Професіонал завжди розуміє, наскільки це відповідальний крок для жінки;
  • фахівець обов'язково розпитає вас, детально і докладно, про стан здоров'я та про його особливості. Попередить також про протипоказання, детально опише процедуру і всі нюанси.

Якщо у вас є будь-які сумніви, чи ви прийшли в салон, а косметолог без зайвих питань пропонує вам почати - впевнено шукайте інше місце і, зрозуміло, іншого фахівця.

Приймайте рішення тільки самостійно. Неважливо, скільки ваших подруг вже зробили татуаж, ваше обличчя належить тільки вам, і ставитися до його змін потрібно з усією відповідальністю. Не поспішайте робити висновки, вивчіть це питання максимально детально, щоб не було сюрпризів.

Якщо ви остаточно впевнені, що цей метод - для вас, то не шкодуйте часу і сил на пошук того салону краси, де все зроблять бездоганно. Це того варте, адже мова йде про вашу красу!

Є безліч міфів і навіть страшних історій про шкоду і негативні наслідки татуажу, але чи правда це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com