рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи можна фарбувати брови хною для волосся

  1. Як фарбувати брови хною - поради і правила Корисні властивості хни відомі ще з давніх часів, цей...
  2. Фарбуємо брови правильно
  3. переваги фарбування
  4. підбираємо хну
  5. Правила забарвлення
  6. висновок
  7. Фарбування брів хною
  8. Що таке біотатуаж брів
  9. Як пофарбувати брови в домашніх умовах
  10. як підготуватися
  11. Як розвести хну
  12. забарвлення
  13. Корекція брів та фарбування хною в салоні
  14. Скільки тримається хна
  15. Чи шкідливо фарбувати брови
  16. Догляд за бровами після татуажу
  17. Відео: оформлення брів ниткою і біоокрашіваніе
  18. Фото до і після фарбування брів
  19. Відгуки про результати біотатуаж
  20. Фарбування брів хною (35 фото): секрети, переваги та особливості процедури
  21. переваги хни
  22. Фарбування брів хною
  23. Підготовчий етап
  24. фарбування
  25. підсумок
  26. ХНА + Басма = ФАРБУВАННЯ БРІВ. Мої експерименти з наочними фотогорафіямі ДО, В ПРОЦЕСІ і ПІСЛЯ
  27. Чи можна фарбувати брови звичайної хною? Покупки. липень 2016
  28. Чому не вийшло в перший раз !? А чи варто взагалі фарбувати брови будинку !? Мій перший невдалий...

Як фарбувати брови хною - поради і правила

Корисні властивості хни відомі ще з давніх часів, цей лікарський і косметичний засіб використовувалося в різних сферах, і зараз продовжує грати роль нешкідливого і корисного помічника жінок при догляді за собою. Багато жінок, які вже випробували фарбувальні властивості цієї речовини на шевелюрі цікавляться, фарбують чи брови хною? Відповідь однозначна - так, адже це безпечне і корисне засіб для забарвлення.

Відповідь однозначна - так, адже це безпечне і корисне засіб для забарвлення

Завдяки хні ваші волоски будуть виглядати акуратно і доглянуто

Фарбуємо брови хною - все що потрібно знати про процедуру

Брови, пофарбовані цим порошком, виглядають природно і об'ємно, при цьому результат виходить набагато більш довговічним, ніж фарбування декоративною косметикою. Вам потрібно лише дізнатися, який хною фарбують брови і як правильно провести процедуру.

Засіб не проникає глибоко в шари шкіри, як синтетичні фарби, але дозволяє добитися стійкого фарбування на 2-3 тижні. Так як його сьогодні можна купити практично в будь-якому магазині або аптеці, ви з легкістю зможете провести процедуру в домашніх умовах.

Сьогодні в магазинах можна купити хну, призначену спеціально для брів

Фарбуємо брови правильно

Перед початком фарбування важливо дізнатися, як правильно фарбувати брови хною, адже результат протримається близько 2-4 тижнів, тому робити помилки небажано.

Покрокова інструкція по фарбуванню волосків:

  1. Надіньте одяг, який не шкода забруднити, або ж захисну накидку, а також рукавички.

Ретельно захищайте руки, інакше фарба може залишитися на них

  1. Змішайте порошок в зазначених в інструкції пропорціях. Суміш повинна нагадувати жирну сметану по консистенції.

Нерідко суміш необхідно настояти 10-15 хвилин

  1. Позначте бажаний контур брів. Для цього можна використовувати білий олівець.
  2. За допомогою кисті прорисуйте пастою спочатку контури, а після - акуратними мазками заповніть внутрішню площу.

Ви можете допомагати собі спеціальною щіточкою для брів.

  1. Далі фарбу потрібно витримати на бровах від 40 хвилин до 2 годин (в залежності від інструкцій на упаковці і насиченості кольору, який ви хочете отримати).
  2. Через цей проміжок часу суміш необхідно змити. Для цього спочатку зніміть залишки пасти мокрим ватним диском, а після - промийте водою без мила.

Змивати фарбу необхідно до того моменту, як вода стане прозорою

  1. Добу після фарбування не вмивайтеся з милом або пінкою. Протягом 2-3 тижнів не рекомендується відвідування лазні, сауни, а також використання лосьйонів або кремів з вмістом спирту, так як пар і агресивна косметика сприяють більш швидкому вимиванню фарби.

Від засобів на спиртовій основі краще відмовитися

переваги фарбування

Одне з головних плюсів такого фарбування - користь порошку для волосків. Хна допоможе зробити ваші брови гущі, міцніше, здоровіше. Ви отримуєте не тільки ефектний і довговічний макіяж, але і забезпечуєте волосках догляд.

Які ще переваги має хна:

  • завдяки своїм барвником властивостями, паста з даного порошку дозволяє скорегувати форму, заповнити форму там, де волоски повільно ростуть, а також зробити брови візуально набагато більш густими;

Фарба не тільки візуально зробить брови гущі, але і поліпшить їх зростання

  • ціна порошку в кілька разів нижче, ніж синтетичних фарб;
  • навіть якщо результат не задовольнить вас на всі 100%, ви зможете відкоригувати результат всього через 2-3 тижні (цей термін можна скоротити, використовуючи скраби, масляні компреси і воду з морською сіллю).

Якщо ви переборщили з насиченістю, скраби допоможуть пом'якшити колір

  • так як фарба наноситься на верхній шар шкіри, процедура проходить абсолютно безболісно;
  • ви з легкістю зможете провести фарбування своїми руками, все, що від вас вимагається - це вправність, так як важливо промальовувати правильну форму.

Корисна порада! Якщо у вас недостатньо досвіду в корекції брів, ви можете звернутися в салон, де майстер професійно забарвить ваші брови натуральної фарбою. Фахівець зможе надати вашим бровам оптимальну форму, правильно змішати і нанести засіб.

Фахівець зможе надати вашим бровам оптимальну форму, правильно змішати і нанести засіб

Досвідчений майстер зможе домогтися потрібного ефекту

підбираємо хну

Хна для брів може бути різних відтінків. Нерідко основу змішують з іншими натуральними інгредієнтами - какао, басмою, кава, щоб отримати потрібний відтінок. Багато жінок цікавляться - чи можна фарбувати брови хною для волосся?

Сьогодні магазини пропонують спеціалізовані порошки, призначені саме для брів. Найчастіше - це суміші різних типів хни, які підібрані для ретельного фарбування і не сильно підсушують шкіру під волосками. Хоча багато жінок експериментують і зі звичайною сумішшю для волосся.

Фото процедури фарбування

А ось на питання, чи можна фарбувати брови хною для мехенди, думки фахівців розходяться. Більшість майстрів вважають, що склади фарби для тимчасових татуювань більш агресивні, тому використовувати їх для брів небажано.

Важливо! У фарбуванні важливо правильно дотримати пропорції при готуванні суміші, а також витримати пасту на бровах необхідну кількість часу. Зазвичай інструкція до порошку має всю необхідну інформацію.

Правила забарвлення

Крім того, що потрібно дізнатися, чи можна звичайною хною фарбувати брови, а також як проводити процедуру, бажано дізнатися і ряд правил, виконання яких допоможе вам добитися бажаного результату.

Фарбуємо брови хною будинку - корисні поради:

  1. Змішувати порошок з водою слід так, щоб консистенція готової пасти була схожа на сметану. Емульсія не повинна розтікатися, при цьому важливо, щоб вона розподілялася по волосках рівномірно.

Важливо домогтися оптимальної консистенції

  1. Засіб не має протипоказань, але в рідкісних випадках може викликати алергію. Тому перед фарбуванням бажано перевірити, як шкіра реагує на нанесену суміш (наприклад, на зап'ясті).
  2. Одним з важливих етапів забарвлення брів є промальовування чіткого контуру. Для цього бажано мати жорстку скошену кисть середньої або невеликої товщини.

Хороша кисть дозволить з легкістю провести фарбування

Один з найпопулярніших питань у тих, хто планує скористатися даним методом - як часто можна фарбувати брови хною. Між сеансами фарбування бажано робити невеликі перерви (хоча б 1-2 тижні).

Зверніть увагу! Щоб фарба не пересушує шкіру, бажано змащувати її оливковою або іншим рослинним маслом щовечора.

Щоб фарба не пересушує шкіру, бажано змащувати її оливковою або іншим рослинним маслом щовечора

Масло допоможе пом'якшити шкіру і поліпшити стан волосків

висновок

Забарвлення брів хною - це безболісна і безпечна процедура, яка дозволить отримати потрібний колір і обсяг на 2-3 тижні.

Якщо після прочитання статті у вас залишилися питання, ви можете задати їх у коментарях. Більше корисної інформації ви знайдете у відео в цій статті.

shpilki.net >

Фарбування брів хною

Хна використовується як стійке засіб для фарбування шкіри, волосся і навіть нігтів. Фарбування брів хною - модний, безпечний спосіб зробити особа більш виразним і незабутнім. Вибір фарби, пропорції розчину, порядок дій при фарбуванні, підбір відтінку, матеріали і навчання інших хитрощів для досягнення найкращого ефекту від макіяжу.

Що таке біотатуаж брів

Що таке хна, знають всі жінки - це всесвітньо відома фарба з листя індійського куща Лаусон. Татуаж брів в класичному розумінні - це внесення пігменту під шкіру шляхом проколювання. Татуювання, в залежності від складу і якості барвника може протриматися від декількох місяців до десятка років, але вона завжди пов'язана з болем. Біотатуаж відрізняється своєю безболезненностью, тому що ніяких проколів шкіри не проводиться, а фарбування брів хною проходить за рахунок діючих речовин, що входять до складу хни, які проникають глибоко в шкіру.

Особливістю дії хни є її безпеку для шкіри, волосся і нігтів. Навпаки, вона сприяє поліпшенню мікроциркуляції крові, знімає напругу зі стінок судин, розташованих близько до шкіри. Відзначається ефект зміцнення волосяних цибулин при використанні хни. Це стосується як брів, вій, так і при використанні хни для волосся на голові. Хна після хімічної фарби відновлює структуру волоска, ущільнює і допомагає шевелюрі виглядати здоровою.

Як пофарбувати брови в домашніх умовах

Краще з цією метою звернутися в професійний салон, але якщо це неможливо, спробуйте змінити форму і надати виразності брів самостійно. Для цього не потрібно довго вчитися. Дізнайтеся як правильно провести фарбування з наших рекомендацій - рецепти приготування сумішей, точні пропорції інгредієнтів, як змити фарбу, використовувані інструменти для самостійного проведення процедури.

як підготуватися

Підбір форми - важливий етап підготовки до фарбування хною. Форма дуги індивідуальна, залежить від овалу обличчя, розрізу і розташування очей, лоба і навіть повноти губ. Загальні інструкції в цьому випадку зводяться до того, що не варто надмірно старатися і робити свої брови товщиною в ниточку, надавати їм суворо пряму або надмірно вигнуту форму. Зараз в моді природний обсяг і густота. Правильна форма брів - та, яку вам дала природа. Пінцетом видаляються тільки самотні волоски, що не входять в основну лінію. Чітка лінія підкреслить інші достоїнства особи.

Для початку виберіть підходящу хну. Проводити фарбування індійської хною краще, тому що вона дає найбільшу палітру відтінків, на відміну від іранської і турецької. Вибір насиченості і тону повинен грунтуватися на тому, якого кольору у вас волосся і шкіра. Світлошкірим блондинкам підійдуть світло-коричневі, коричневі відтінки. Шатенки підбирають колір на тон світліше або темніше волосся, але не в співпадає з ними, інакше брови не будуть виділятися. Брюнеткам підійдуть відтінки від темно-коричневого до чорного.

  • Ємність для того щоб змішати розчин - краще використовувати пластикову, скляну або поліетиленову, тому що фарба може вступити в реакцію з металом або керамікою.
  • Пластикова (одноразова) ложечка для розмішування розчину.
  • Пензлик з коротким ворсом - то, ніж фарбувати. Ворс повинен бути жорстким, щоб діставати до шкіри крізь волосся.
  • Ватяні палички - для корекції, щоб стерти непотрібний мазок від пензлика.
  • Ватяні диски - для видалення випадкових мазків і відмітин.
  • Жирний крем для обличчя - їм обробляється поверхню навколо брів, щоб не залишати слідів на непотрібному ділянці.
  • Одноразові поліетиленові рукавички - щоб не пофарбувати собі руки.
  • Фартух, а краще одяг, який не шкода зіпсувати - не всі може піти гладко.

Як розвести хну

Як розвести хну

Розчин хни просто робиться в домашніх умовах. У підготовлену ємність висипаємо 1 ч. Л. порошку і потроху додаємо теплої води, постійно помішуючи. Потрібно домогтися консистенції густої сметани. Для підбору необхідного тону брів ви повинні регулювати пропорції хни і басми (вона додається потроху в готову суміш). Колір розчину буде на один тон темніше, ніж одержуваний відтінок. Басма може надати колір від темно-коричневого до чорного, в залежності від її кількості в готової суміші.

Хна з кавою має схожий ефект, але готується трохи інакше. Можна використовувати як мелений, так і розчинний напій. Готується дуже міцну каву - у випадку з натуральним потрібно зварити подвійну дозу. Розчинна розмішати до щільності «Американо». Кава забарвлює також як басма, проте тримається не так довго, зате при поступовому змиванні набуває відтінок ближче до сірого, а не рудого кольору.

забарвлення

Перед тим як фарбувати, знежирте брови і ділянку біля них спиртом, білим косметичним олівцем намалюйте бажаний контур, після цього шкіру навколо нього обробіть жирним кремом для обличчя. Пензликом візьміть невелику кількість готового розчину і починайте наносити його від внутрішнього краю брів до зовнішнього уздовж росту волосся. Накладайте суміш так, щоб вона обов'язково стосувалася шкіри під волосяним покривом. Від цього буде залежати загальний ефект від фарбування.

Відразу після нанесення хни починаються процеси фарбування шкіри і волосяного покриву. Скільки тримати? До повного висихання. Щоб підсилити ефект від фарбування можна накласти на брови смужки поліетилену. Вони збільшать період висихання до 30-40 хвилин. Як результат - фарба буде триматися значно довше. Перед тим як змити хну, витріть брови ватним диском, змоченим в рослинному маслі (переважно мигдальне масло або абрикосових кісточок).

Корекція брів та фарбування хною в салоні

Є кілька відмінностей домашнього фарбування брів хною від того, як роблять цю процедуру в спеціалізованих косметичних салонах. Відмінності починаються з підбору форми. Завдяки макетів, які прикладають безпосередньо до вашої особи, ви зможете побачити остаточний результат фарбування вже на етапі підготовки. Як малювати лінію брів і як надати форму і об'єм - завдання з якою легко справляються професіонали. У салонах використовують професійну хну, що має стійкий ефект, наприклад, продукція Brow Henna тримається близько півтора місяців.

Скільки тримається хна

Ефективність процедури багато в чому залежить від якості вихідного матеріалу і від того, наскільки ви зрозуміли як зробити хну. Якщо ви використовуєте для фарбування брів фарбу для волосся з добавками басми або кави, вона протримається тимчасово - 1-2 тижні. Від професійних сумішей ефект продовжується від місяця до 8 тижнів. Багато що залежить і від частоти вмивання особи. Чим частіше ви використовуєте воду, молочко, інші засоби для очищення обличчя, приймаєте душ, плаваєте - тим менше протримається біотатуаж.

Чи шкідливо фарбувати брови

Чи шкідливо фарбувати брови

Людям, що стежать за своїм здоров'ям, може бути цікаво, як часто можна фарбувати брови хною і чи дозволено вагітним робити татуаж за допомогою цих природних речовин. Численні дослідження показали, що біотатуаж не робить негативного впливу на шкіру. Вагітність - не привід виглядати негарно, тому використовувати хну для корекції лінії брів цілком можливо. Однак не варто робити це частіше двох разів на місяць. Єдиним протипоказанням є наявність алергії на хну.

Догляд за бровами після татуажу

Тривалість ефекту після використання хни безпосередньо залежить від того, як ви доглядаєте за опрацьованим ділянкою. Відразу після нанесення татуажу брови слід намазати жирним кремом або косметичним маслом. Можливо використовувати сандалове або кокосове. Згодом, в якості щоденного догляду можна застосовувати зроблені в домашніх умовах маски з обов'язковим нанесенням жирного крему, ефіри в поєднанні з маслом виноградних кісточок і жасмину, масла для росту вій і брів.

Відео: оформлення брів ниткою і біоокрашіваніе

На відео професійний візажист забарвлює хною брови моделі, використовуючи скручену нитку для вищипування невидимих ​​волосків навколо основної лінії. Видно моментальний ефект від фарбування. Риси обличчя набувають витонченість і зовсім перетворюють дівчину. В даному випадку візажист підібрав колір брів в тон волоссю і на шкірі з веснянками цей прийом зіграв дуже вигідно.

Фото до і після фарбування брів

Брови - важливий елемент на обличчі, їх фарбування може кардинально змінити весь стиль і підкреслити красиві риси обличчя. Якщо у вас виразний розріз очей, яскраво нафарбовані брови можуть візуально акцентувати цю особливість. Для блондинок добре підійде світло-коричневий відтінок, який буде на тон темніше кольору волосся. Для брюнеток більш кращий сірий, темно-коричневий (на тон світліше волосся) або чорний. Постарайтеся почати зі світлих тонів і подивіться ефект - його видно відразу ж після процедури. Якщо вам захочеться темніший відтінок - його завжди можна зробити.

Відгуки про результати біотатуаж

Катерина, 35 років: «Регулярно користуюся хною для забарвлення брів і вій, вже не уявляю, як можна без цього обійтися. Наносити хімічну фарбу собі на шкіру кожен день я не бажаю, але виглядати красиво хочеться завжди. Тому раз в 2 тижні я проводжу фарбування вій і брів хною. Дівчата на роботі наївно думають, що це у мене від природи ».

Світлана, 44 роки: «Раз на півтора місяця відвідую салон, де мені роблять біотатуіровкі брів хною. Ефект приголомшливий! Раніше завжди робила собі татуаж, але ця процедура хвороблива, та й тримається лише 7-8 місяців. З біотатуажем ніякого болю, виходиш з салону вже з готовими бровами і коштує недорого ».

Алевтина, 27 років: «Спробувала будинку зробити фарбування брів індійської хною. Може я чогось не так робила, але забруднила себе руки, поставила пляма хни на скроні і зареклася займатися цим самостійно. З тих пір офарблюю брови тільки в салоні - там дівчата роблять стильний макіяж красивіше і швидше. Не треба замислюватися як стерти хну з руки ».

Настя, 20 років: «Зробила собі фарбування брів хною прямо перед весіллям і нітрохи не шкодую! Хна протрималася не тільки все торжество, але і медовий місяць. Вийшли хороші фотографії навіть на пляжі, де я тільки з води. Таке враження, що я прямо з моря виходжу нафарбована! Для мене навіть питання не стоїть, хна або фарба ».

sovets.net >

Фарбування брів хною (35 фото): секрети, переваги та особливості процедури

З давніх-давен в країнах Сходу хна цінувалася не тільки завдяки своїм цілющим, а й косметичним властивостям. Віддаючи належне красивому кольору після фарбування і сприятливому впливу кошти на волосся, дівчата всього світу стали використовувати порошок для створення яскравого і незабутнього образу. Сьогодні ми поговоримо про те, як пофарбувати брови хною в домашніх умовах і розкриємо декілька секретів цього процесу.

Сьогодні ми поговоримо про те, як пофарбувати брови хною в домашніх умовах і розкриємо декілька секретів цього процесу

Все ще сумніваєтеся, чи можна пофарбувати брови хною?

переваги хни

Отже, чому ж варто віддавати перевагу фарбуванню брів хною?

Існує кілька причин:

  1. Використання порошку практично не провокує жодних побічних ефектів, за винятком індивідуальної непереносимості рослинного компонента, що зустрічається досить рідко. В цілому компонент по праву вважається безпечним і не викликає подразнень на шкірі. Хна не сприяє випаданню брів.

Хна забезпечить не тільки бажаний відтінок, але і харчування вашим волосках

  1. Ціна на хну досить низька і доступна кожній з нас. До того ж, вам не потрібно витрачати багато часу на її пошуки: засіб продається в будь-якому косметичному магазині або аптеці.
  2. Проста і зручна в нанесенні, хна дає можливість якісно фарбувати кожен волосок і отримати гарний благородний відтінок, при цьому паралельно насичуючи волосяні фолікули корисними речовинами.

Фарбування брів хною

Щоб надати своїм бровам розкішний вигляд, можна звернутися до косметолога або виконати фарбування будинку. При татуаже брів хною (біо-татуаж) майстер не використовує голку для глибокого введення пігментів під шкіру, процедура проводиться пензлем, за допомогою якої легко можна скорегувати форму брів і зробити їх візуально більш густими. Не забувайте про те, що татуаж, виконаний своїми руками в домашніх умовах, буде виглядати нітрохи не гірше, ніж робота фахівця.

Не забувайте про те, що татуаж, виконаний своїми руками в домашніх умовах, буде виглядати нітрохи не гірше, ніж робота фахівця

На фото видно вражаючий результат, якого можна досягти за допомогою натуральної фарби

Підготовчий етап

Перед тим як пофарбувати брови хною будинку, слід ретельно підготуватися до процедури:

  1. Купіть компонент в аптеці або магазині. У суперечках про те, яку хну використовувати для фарбування брів, лідирує іранська. Але вибір все одно залишається за вами.
  2. Визначтеся, який колір волосків в результаті ви бажаєте отримати. При змішуванні хни з додатковими компонентами (басмою, чорною кавою, міцним чаєм або какао), можна змінювати кінцевий відтінок.
  3. Фахівці рекомендують безпосередньо перед біотатуажем провести пілінг оброблюваної зони. Також не забувайте перед тим як пофарбувати брови хною і басмою (або іншим додатковим компонентом), знежирити брови спиртовмісних лосьйоном. Дві ці процедури в подальшому забезпечать вам більш стійкий ефект від фарбування.

Кінцевий результат залежить від того, який натуральний компонент ви додасте

  1. Одягніть на себе якусь стару і зжила себе кофточку. У разі попадання засобу на одяг, її буде не так шкода.
  2. Безпосередньо перед нанесенням хни, змастіть зону навколо брів живильним кремом. Це в значній мірі полегшить видалення барвника з шкіри.

фарбування

Про те, як правильно розводити хну для фарбування брів, написано на упаковці, там же вказані потрібні пропорції і час для настоювання маси. В цілому, розлучена хна повинна мати консистенцію густої сметани.

Рекомендація! Для отримання більш насиченого і стійкого відтінку, порошок краще розводити гарячою водою з додаванням кількох крапель лимонного соку.

Коли суміш готова, саме час переходити до фарбування.

Коли суміш готова, саме час переходити до фарбування

Перед фарбуванням визначитеся з бажаною формою брів

Наступна інструкція підкаже вам, як правильніше за все це зробити:

  • за допомогою білого косметичного олівця прорисуйте контур брови;
  • невеликий пензлем зачерпніть трохи хни і починайте промальовування. Щоб фарба лягала краще, періодично розчісуйте волоски спеціальною щіточкою;
  • суміш, що потрапила на шкіру, слід відразу ж видалити ватною паличкою або тампоном, інакше вона забарвиться разом з бровами;
  • після фарбування, накрийте волоски поліетиленом, який якомога довше збереже потрібну температуру хни;

Разом з бровами можна фарбувати і вії

  • інтенсивність кольору безпосередньо залежить від того, скільки тримається барвник на бровах. Тут немає ніяких конкретних рамок, все залежить від вашого бажання. Ідеальний часовий інтервал підбирається шляхом постійних експериментів;
  • по закінченні відведеного часу змийте хну ватним тампоном, змоченим у холодній воді.

Рекомендація! Щоб колір тримався якомога довше, не варто зволожувати брови кремом як мінімум дві доби після фарбування.

Через декілька днів брови можна змастити реп'яхову олію.

Ніякого крему перші два дні після фарбування

Тепер ви знаєте, як правильно пофарбувати брови хною. Як бачите, в цьому процесі немає нічого складного, зате результат виходить дійсно вражаючий. Потім, буде дуже виразними і в той же час не втратять природності.

Ефект від фарбування буде радувати вас від двох до трьох тижнів. Варто також відзначити, що постійне використання цього натурального компонента робить волоски міцнішими і сяючими.

підсумок

Пофарбувати брови хною в салоні або будинку може кожна дівчина, яка бажає зробити свій вигляд незабутнім. Дана процедура стала прекрасною заміною звичайному татуажу, який крім протипоказань має ряд своїх недоліків.

Ще більше корисної інформації про фарбування брів хною ви зможете дізнатися з відео в цій статті. Виникли питання по темі? Задавайте їх у коментарях до матеріалу.

shpilki.net >

ХНА + Басма = ФАРБУВАННЯ БРІВ. Мої експерименти з наочними фотогорафіямі ДО, В ПРОЦЕСІ і ПІСЛЯ

Фарбування волосся хною практикую вже давно. Результат мені дуже подобається: і колір і стан волосся на ура!

Експерименту заради і економії грошей вирішила спробувати фарбування брів хною. Інтернет говорить, що не варто, що фарба ця тільки для волосся. Але я знайшла пару відгуків рішучих і цікавих дівчат і, надихнувшись, взялася за експеримент над собою.

Отже, щоб пофарбувати брови хною, нам знадобитися:

  • власне фарба

  • люстерко

  • кисть, зубочистка

  • стаканчик

  • харчова плівка

власне фарба   люстерко   кисть, зубочистка   стаканчик   харчова плівка

Хну я розводжу водою в стаканчику до консистенції сметани. Металевий посуд для цього використовувати не можна! Температура води повинна бути не нижче 80 градусів.

порошок хни порошок хни

Отриману кашку (моторошного зеленого кольору) наношу на брови пензликом і / або зубочисткою. Потім накриваю їх шматочками харчової плівки.

Час вибирайте самі, тому що від цього залежить підсумковий тон. У перший раз я ходила півгодини - було страшно, що брови так і залишаться зеленими)))) Але тепер тримаю 1 годину.

На сьогоднішній день я вже досить наексперіментіровалась і для фарбування брів я вже спробувала такі поєднання:

  1. хна натуральна

  2. Хна натуральна + басма

  3. Хна оттеночная + басма

Мій вердикт: на свій страх і ризик хною фарбувати можна! За кілька місяців мої брови не випали, ростуть добре.

Тільки враховуйте деякі моменти.

Якщо ви будете фарбувати чистої натуральної хною, то отримаєте руді брови. Я сама шатенка, крашусь хною, але брови у мене вийшли світло-руде. Колір вийшов красивим, але підійде виключно руденьким.

Тому докупила я собі Басма. Як відомо, її використовують для отримання темних відтінків волосся. Басму в чистому вигляді зазвичай не використовують, а змішують з хною в різних співвідношеннях.

Порошок хни і басми Порошок хни і басми

Пропорції підбираються індивідуально досвідченим шляхом, тому що тон залежить від початкового кольору волосся, їх структури, товщини і часу фарбування.

Результат мене здивував! Брови дійсно забарвилися в темно-коричневий - майже чорний колір. Хочу звернути увагу на те, що я фарбу я наносила пензлем дуже рясно, зафарбовуючи шкіру навколо брів.

ось так по-брежнєвськи можна наносити натуральну хну + басму ось так по-брежнєвськи можна наносити натуральну хну + басму

З фарбою я ходжу 1 годину. Так ось, суміш натуральної хни і басми НЕ офарбила шкіру - тільки волоски. Чи не з першого разу я виявила таку особливість, а дізнавшись, сам процес фарбування брів прискорився.

Через деякий час я спробувала фарбування хною в салоні - так званий біотатуаж брів. Коштує ця процедура у різних майстрів по-різному - у нас від 600 до 1500 руб !! Така сума за нібито унікальну хну для брів, при цьому хна коштує копійки !!! В цілому я опинилася задоволена результатом, але вважаю, що хна з салону не може коштувати таких грошей, та й ефект не настільки довговічний, як хотілося б. Для себе відзначила, що та фарба, якою мене фарбували, абсолютно не пахне хною і вона забарвлює шкіру. Тому зробила висновок, що хна там не така вже й натуральна!

Після салонного фарбування брів, мені захотілося домогтися ефекту фарбування шкіри під ними. А раз натуральна хна і басма фарбують тільки волоски, то купила я відтінкові (колір каштан). Результат можете побачити на фото. В принципі я домоглася того, чого хотіла. Ось тільки колір хотілося б потаємні. Але це я сподіваюся вирішити збільшенням кількості басми. При використанні відтінку хни дуже важливо акуратно наносити фарбу. Щоб шкіра навкруги не забарвилася, її потрібно обмазати будь-яким жирним кремом. Я використовувала дитячий.

ось так акуратно потрібно наносити суміш відтінку хни + басми   обережно, намагаючись не розмазати суміш фарби, закриваємо брови харчовою плівкою ось так акуратно потрібно наносити суміш відтінку хни + басми обережно, намагаючись не розмазати суміш фарби, закриваємо брови харчовою плівкою

А ось і результат:

Ось що вийшло   Ось що вийшло   Ось що вийшло Ось що вийшло Ось що вийшло Ось що вийшло

Для порівняння фото ДО фарбування:

незабарвлені брови незабарвлені брови

Резюме: фарбувати брови хною и Басма в Домашніх условиях можна, но однозначно смороду НЕ замінять Професійні барвники. Колір підбірається только дослідному Шляхом індивідуально шкірних ЛЮДИНОЮ. Альо потім на внутрішню, як то кажуть, дешево и сердито. В принципі я задоволена результатом, але не закликаю всіх переходити на натуральні барвники.

irecommend.ru >

Чи можна фарбувати брови звичайної хною? Покупки. липень 2016

Як фарбувати брови хною

Государиня Всієї Русі

Хна являє собою натуральний продукт і не містить шкідливих хімічних речовин. Це робить її популярним вибором для людей з чутливою шкірою. Вона також має додаткову перевагу, роблячи волосся м'якими, гладенькими. Хна, як природний барвник має червонуватий колір, але змішуючись з іншими натуральними інгредієнтами, може набувати чорний і навіть блондинистий відтінок. Пасту хни зазвичай об'єднують з лимонним соком, чаєм, цукром і ефірними маслами. Але фарбування брів і вій хною не єдине застосування рослини. Хна вдало використовується для створення різних форм боді-арту і тимчасових татуювань. На тілі і волоссі хна тримається від двох тижнів до трьох місяців.
Для того, що б самостійно пофарбувати брови і вії хною, вам знадобляться: 50-100 грам порошку хни, пензлик, лимонний сік або оцет, пара пластикових або гумових рукавичок, паперовий рушник, ємність для приготування фарбувального складу
Фарбування брів и вій хною
Хна, відома також як lawsonia inermis, це рослина, яка росте в жарких, посушливих регіонах, таких як Північна Африка, Близький Схід і Індія. Хну висушують і подрібнюють до стану зеленого порошку. При змішуванні з кислою рідиною, створює червону, коричневу або помаранчеву пасту. Люди використовують хну в різних ритуалах і урочистостях. На сьогоднішній день фарбування брів і вій хною перейняла і сучасна європейська культура.
Хна являє собою натуральний продукт і не містить шкідливих хімічних речовин. Це робить її популярним вибором для людей з чутливою шкірою. Вона також має додаткову перевагу, роблячи волосся м'якими, гладенькими. Хна, як природний барвник має червонуватий колір, але змішуючись з іншими натуральними інгредієнтами, може набувати чорний і навіть блондинистий відтінок. Пасту хни зазвичай об'єднують з лимонним соком, чаєм, цукром і ефірними маслами. Але фарбування брів і вій хною не єдине застосування рослини. Хна вдало використовується для створення різних форм боді-арту і тимчасових татуювань. На тілі і волоссі хна тримається від двох тижнів до трьох місяців.
Для того, що б самостійно пофарбувати брови і вії хною, вам знадобляться: 50-100 грам порошку хни, пензлик, лимонний сік або оцет, пара пластикових або гумових рукавичок, паперовий рушник, ємність для приготування фарбувального складу.
Фарбування брів и вій хною
1. Одягніть захисні рукавички, щоб запобігти фарбування рук. Щоб уникнути фарбування шкіри навколо волосся, нанесіть крем або вазелін
2. Засипте порошок хни в підготовлену ємність і додайте лимонний сік або оцет. В якості посуду можна використовувати старий контейнер від йогурту і пластикову ложку. Перемішуйте суміш, поки вона по консистенції НЕ буде нагадувати зубну пасту. Накрийте целофаном і залиште на кілька годин.
3. Опустіть пензлик в ємність, наберіть хну і акуратно нанесіть на брови, починаючи з внутрішньої сторони, просуваючись до зовнішньої. Переконайтеся, що брови повністю покриті фарбою. Повторіть цей процес з іншого бровою. Розподіліть хну за допомогою дрібної гребінця рівномірно по всьому волоссю.
4. Коли ви закінчите з застосуванням суміші, рекомендується накрити волоски фольгою або поліетиленовим пакетом, щоб хна була теплою. Якщо ваш природний колір волосся - темний, хна повинна залишатися на вашому волоссі протягом 1-2 годин, якщо вам потрібен більш світлий тон, то час очікування збільшується.
5. Змивати хну з волосся потрібно тільки прохолодною водою м'яким ватним тампоном. Промивати брови і вії належним чином, поки вода не стане чистою. Не використовуйте гарячу воду, так як вона змиває колір. Дозвольте хні осісти на волоссі і окислюватися, трохи пізніше ви зможете побачити остаточний результат. При необхідності процес можна повторити

Наталінка

Пофарбувала брови хною. Це жах якийсь! Алергія жахлива, ніс тече, висипало все навколо брів. Таке відчуття, неначе їх спалили. Гудуть, сверблять. Найцікавіше півроку фарбувала і нічого а тут таке. Так що це на свій страх і ризик!

Чому не вийшло в перший раз !? А чи варто взагалі фарбувати брови будинку !? Мій перший невдалий досвід ... Робота над помилками

Всім привіт!

Вирішила спробувати будинку пофарбувати бровки хною! Випадково натрапила на неї в магазині ... Тому що і як особливо не знала.

Ціна ... ем ... 300 рублів)! Непогано, правда ?! У порівнянні з цінами в салонах за фарбування це більш ніж демократична ціна ... Ціна

Пакетик з хною знаходиться в жерстяній баночці, яка щільно закривається.

Насипаємо в кришечку невелику кількість порошку і крапельками додаємо воду, постійно помішуючи!

НА ПОПЕРЕДНЬО знежиреного БРОВИ наносити ХНУ спеціальною лопаткою!

Фарбувала брови в цей вечір я двічі!

ОТЖЕ, ПОКРАСКА №1

Брова ДО / Завдана хнаМоя брову до (зверху) і брову з нанесеною хною Брова ДО / Завдана хнаМоя брову до (зверху) і брову з нанесеною хною. Зазначу, що в перший раз я не знежирити брови - була не в курсі)))! Наносити було трохи лячно ... Боялася бути "Брежнєвим" в результаті ... Тому, завдала тоненьку смужку, особливо не виходячи за межі, промазуйте ретельно волоски, а до шкіри хна особливо не доходила ...

Ось що вийшло...

Результат після першої покраскіСкажем так Результат після першої покраскіСкажем так ... не айс ... Звичайно, краще, ніж було спочатку, але все одно це було ооооочень далеко від того, чого я очікувала ...

Тоді було вирішено пофарбувати брови повторно, враховуючи всі виявлені помилки.

Хочу звернути увагу на порядок нанесення хни!

Спочатку хна наноситься на ділянку 1 обох брів, потім на ділянку 2 обох брів і після на кінчик - ділянку 3, звичайно ж обох брів))))))

ПОКРАСКА №2

Вдруге мазала я щедро, не боячись завдати зайвого. Вдруге мазала я щедро, не боячись завдати зайвого друге нанесення друге нанесення

Тримала близько 25-30 хвилин. Після закінчення часу хна на брівках висохла.

І змив бойову розмальовку, я побачила результат №2!

Він мене задовольнив. Писи. брови у мене самі по собі трохи асиметричні - особливо початок правої і лівої - через нерівномірний зростання волосинок. Майстри зазвичай довго з ними мучаться ... там де волосинок немає - вони вже не ростуть ... Благо моя чолочкою прикриває цей маленький косяк)

Остаточний результат після другої фарбування Остаточний результат після другої фарбування

Для себе я зробила наступні висновки:

- обов'язково знежирити / умити обличчя (бровки);

- наносити в достатній кількості, добре прочісуючи по шкірі, щоб і до неї дійшла хна.

Обов'язково оновлю відгук на предмет інформації про те, як довго буде триматися у мене отриманий ефект. (Мамі вистачає на 7-10 днів)

Хну до використання, звичайно, рекомендую!

Чи варто фарбувати бровки будинку? Звичайно) Це натурально, недорого, а найголовніше можна зробити, не виходячи з дому.

irecommend.ru >

Схожі статті

Багато жінок, які вже випробували фарбувальні властивості цієї речовини на шевелюрі цікавляться, фарбують чи брови хною?
Багато жінок цікавляться - чи можна фарбувати брови хною для волосся?
Скільки тримати?
Все ще сумніваєтеся, чи можна пофарбувати брови хною?
Виникли питання по темі?
Непогано, правда ?
Чи варто фарбувати бровки будинку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com