рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови: золотий перетин

Навіщо взагалі коригувати брови ? Якщо говорити тільки з точки зору пропорцій і гармонії рис, то брови це потужний інструмент балансу. Для мене, власне, це основна причина займатися їхньою корекцією.

Я розглядаю брови як «противагу» до решти рисами обличчя. Якщо в особі багато гострих кутів (чітко окреслені вилиці, підборіддя, гострий ніс ...), то брови повинні бути спокійними і плавними. Вони як би компенсують гостроту рис, згладжують кути. Якщо в особі, навпаки, багато округлих ліній (плоскі вилиці, слабо виражене підборіддя, кирпатий носик ...), то брову потрібна максимально енергійна, вона «збере» розпливаються риси.

Ви пам'ятаєте цю прекрасну історію про те, як брови змінюють все обличчя . Але справа в тому, що це не каталог по вибору брів, насправді ми не так вже й багато можемо вибрати. Ми прив'язані в своєму житті до певного відрізку часу і складаються в соціумі тенденції підспудно визначають, які брови нам носити. Декадентські прямі смужки двадцятих, гламурні вигнуті дужки сорокових, хіпповські тонкі ниточки сімдесятих це все частина історії. Для нашого часу нормальними є зовсім інші брови (нормальні - це такі, з якими особа сприймається сучасним).

Найголовніше, треба сказати, що сучасні брови - це ні разу не дужки і не дуги. Всі спроби зробити «вигин» за допомогою вищипування по колу виглядають в тій чи іншій мірі шкода. Сучасні брови - це прямі.

Як це зробити:

1. У зовнішній кут ока ставиться перпендикуляр, можна використовувати ручку від пензлика-гребінця. У тому місці, де вона перетинає брову, знаходиться найвища точка брови.

2. Те що називається «спинка брови» - це дві паралельні лінії, які перетинають перпендикуляр. Чим гостріше кут, який виходить при перетині, тим крутіше «вигин». Тобто гострий кут дає вигнуту енергійну брову, тупий кут дає плавну спокійну брову. Але в основі завжди прямі, що означає необхідність вискубувати волоски не тільки знизу, але і зверху.

Фактично, надання форми брів - це «крій по косій». Ми викроює їх з віртуального прямокутного полотна. Тому в створенні «вигину» ми в достатній мірі обмежені власної фізіологією - у кого від природи брови широкі, тому добре, є великі можливості для творчості, а тим, у кого волосся на бровах не так багато, доведеться обмежитися певним компромісом. Загалом, хто шив, знає, що є тканину допустимо шириною 80 см і є 150, з 150 викроїш що завгодно, з 80 треба мізкувати, так ось з бровами та ж історія.

Загалом, хто шив, знає, що є тканину допустимо шириною 80 см і є 150, з 150 викроїш що завгодно, з 80 треба мізкувати, так ось з бровами та ж історія

До речі, до цих пір ще поширене марновірство, що не можна вискубувати брови зверху. Коли я вперше це почула, дуже здивувалася, але це повторилося багато-багато разів, я задумалася і зрозуміла, в чому справа. Звичайно, брови не тільки можна, а й треба вискубувати зверху. Вірніше, вискубувати брови треба там, де це необхідно для досягнення потрібного результату. Але оскільки самостійно надати форму брів інтуїтивно здатні одиниці, придумана така «захист від дурня» - хоча б зверху брову не чіпайте, щоб вкрай себе не спотворити. Тому що зверху дійсно більш тонка робота йде, там легко наробити лисин. А фізіологічних протипоказань немає ніяких. Чи не починають брови «рости гущі» (від вищипування брови, на жаль, мають лише тенденцію зростати рідше, але ніяк не нижче). І не починають «стирчати в різні боки» (тому що брови треба вискубувати по росту волосся, тоді нові волоски будуть виростати в потрібному напрямку і нікуди не будуть стирчати).

3. Хвостик брови не повинен йти сильно вниз, коли він йде вниз, він тягне за собою зовнішній край очі, а це нікому не потрібно, нікому не потрібні очі сумного бассета, всім хочеться мати мигдалеподібні очі газелі.

4. Відстань між брів це теж дуже-дуже важливо. За моєю формулою успіху, відстань між брів одно ширині кінчика носа. Кінчик носа це ось виступає частина ДО ніздрів, це легко намацати пальцями, де він починається / закінчується. У всіх він різної ширини (товщини?), Але для всіх працює цей орієнтир - можете так само перевірити себе за допомогою ручки від пензлика-гребінця.

Будь-які інші брови перетворюють вас в більш-менш фріка, я серйозно 🙂

Розглянемо тепер корекцію брів на нашій моделі. Особа широке і в ньому багато кутів, розмашисті брови будиночками як би замикають особа в квадрат і виглядають надто брутально. Хочеться зробити лінії брів більш плавними, прибрати таким чином акцент з важкої щелепи. Можна помітити, що після корекції брови необхідно трохи відростити знизу і у перенісся. Права картинка - фарбування хною і легкий макіяж .

Розглянемо тепер   корекцію брів   на нашій моделі

* * *

Інші важливі речі:

1. Дзеркало, в якому відбивається обличчя цілком. І краще навіть таке дзеркало, від якого можна відійти, щоб окинути поглядом всю картину. Дуже часто різні брови виходять, коли ви заглядаєте в невелике дзеркало по черзі то одним, то іншим оком. Як правило, міміка у людини різна з двох сторін особи (це як раз те, що є природною асиметрією), так ось, якщо ви не бачите в дзеркало всієї картини цілком, ви можете мимоволі «наслідувати» на мімікою.

2. Уявний ботокс. Свідомо розслабте мімічні м'язи на лобі. Ці м'язи майже неможливо контролювати, ми навіть не усвідомлюємо їх роботі. Тому, щоб їх розслабити перед вищипуванням брів, потрібно спеціальне зусилля.

3. Хороший рівний світло. Якщо є можливість тримати дзеркало на підвіконні, то денне світло з вікна, якщо вікна і підвіконня немає, то спеціальне дзеркало з лампочками, без варіантів. Якщо ви не бачите толком, що робите і світло падає нерівномірно, на нормальний результат не розраховуйте (на кшталт ідіотизм так, що я говорю про очевидне, але справа в тому, що я тут так багато чого різного бачила вже ... коротше, варто ці очевидні як б речі ще раз озвучити).

4. Кисть-гребінець. Якими б густими або рідкими не були брови, їх все одно треба ретельно розчісувати перед вищипуванням. Завдання - відсунути волоски від шкіри і як слід розпушити, щоб точно знати, скільки у нас цього добра, а потім акуратно укласти, розчісуючи вгору і в бік. Після цього тільки братися за пінцет.

5. Зручний в руках і відповідний саме для ваших брів пінцет. Для широких густих брів можна взяти пінцет з широким краєм, для всіх інших краще взяти звужений скошений. Основна думка така, що інструмент не повинен вам заважати працювати, він повинен допомагати. Якщо ви відчуваєте найменше незручність, значить, пінцет не працює як треба. Швидше за все, доведеться змінити кілька пінцетів, поки не знайдете той, з яким вам легко.

* * *

Ну і ще невеликий дисклеймер. Те, що я написала вище - це такий орієнтир, в якому напрямку думати, але якщо ви не впевнені, що самі зможете правильно викроїти зі своїх брів потрібну форму, можете спочатку прийти до мене, я допоможу зі стартом.

Найрозумніше - в перший раз зробити корекцію брів з інструкцією , Тоді у вас перед очима буде схема саме вашого обличчя. Ми часто не бачимо на власному обличчі, де потрібне втручання, завжди простіше зрозуміти, коли хтось покаже, куди конкретно треба дивитися. Зрештою треба вміти ще визначити правильну ширину брів, а це взагалі якесь інтуїтивне знання, погано піддається передачі ... Не скажу, що все справляються самостійно і зі схемою, але багато справляються, в будь-якому випадку, це потужне підмога в аналізі власної зовнішності . А хто не справляється, тим, значить, того і не треба, вони продовжують приходити на корекцію і все у них добре.

На закінчення, я бажаю вам удачі з вашими бровами - любите свої брови, любите себе, любіть життя. Це головне :).

Save

Овщини?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com