рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови і склад розуму людини

Брови настільки виразний елемент особи, що можуть привертати увагу до себе самої лише формою Брови настільки виразний елемент особи, що можуть привертати увагу до себе самої лише формою. За їх вигляду можна дізнатися про характер людини. Форма брів розповість, як думає і бачить світ людина, тобто який у нього склад розуму . Так-так, це не таємниця для того, хто знає, що означають брови.

В основному, якщо не розглядати будь-які індивідуальні варіації, брови бувають трьох типів: прямі, ламані і вигнуті. Кожен тип брів відображає абсолютно різну ментальність. Всупереч поширеній думці про те, що якщо вищипнути брови і намалювати їх іншої форми, то правильно «прочитати» такі брови вже не вдасться, фахівці стверджують, що навіть в цьому випадку брови будуть відображати специфіку вашого менталітету . Більш того, проаналізувати можна навіть кожен окремий волосок і дати інтерпретацію щодо вашого менталітету.

Чи помічали ви, що ліва і права брова мають між собою значні відмінності? Справа в тому, що права брова відображає ставлення людини до зовнішнього світу, а ліва - образ думок щодо свого особистого життя і внутрішнього світу.

Розглянемо ключові властивості людини, що володіє тим чи іншим типом брів. Так, вигнуті брови характеризують виражену суб'єктивність людини, який прагне пізнати світ на особистому прикладі. Такій людині складно зрозуміти технічне пояснення процесу, якщо не показати на практиці його реальне застосування.

Брови без перелому або вигину, тобто прямі, свідчать про те, що власник таких брів воліє логічний підхід в рішенні задач. Будь-яку інформацію він перевіряє на істинність, абстрагуючись при цьому від емоцій. Лише голі факти і інтелектуально доведена інформація може переконати їх носія в правильності судження.

(Читайте статтю "Що таке інтелект і що таке IQ?" )

Так звані ламані брови, які мають чіткий кут, можуть свідчити про те, що така людина хоче практично все тримати під своїм контролем. Він дуже відкритий і товариський і, швидше за все, має непогані лідерськими якостями, так як брови з подібним вигином демонструють зайвий раз його авторитет. У більшості ситуацій ця людина залишається правим, і це йому вдається завдяки ретельній підготовці і зосередженості розуму.

Ми розглянули основні типи брів, але, крім цього, існують особливості щодо їх положення на обличчі (високі або низькі), щодо особистих рис (густі, тонкі, рівномірні і т. Д.), Тому варто проаналізувати кожну варіацію брів.

Якщо відстань між бровою і оком досить велике, то такі брови називають високими Якщо відстань між бровою і оком досить велике, то такі брови називають високими. Люди, що володіють ними, відрізняються розбірливість і вибірковістю в усьому. Їм легше знайти якісь відмінності в речах, ніж подібності. Щоб почати діяти, такій людині потрібен час все обдумати, перевірити з усіх боків. Обачність і обережність - одні з основних якостей цієї людини. Такі люди живуть за принципом «поживемо - побачимо». Їх пам'ять влаштована таким чином, що згадати будь-яку подію вони можуть лише тоді, коли зрозуміють, що відчували в той момент. Відчуття і емоції для цих людей дуже важливі, тільки через них вони прекрасно засвоюють інформацію.

Відстань між бровою і оком маленьке - характеристика низьких брів. Володар низьких брів досить експресивний, він швидко думає, швидко говорить, часто навіть перебиває співрозмовника з упевненістю в тому, що він знає, чим закінчиться виступ. Проблема таких людей полягає в тому, що їм не вистачає терпіння, щоб дати час співрозмовнику обміркувати і потім тільки висловити свою точку зору. Критику ці люди сприймають досить болісно, ​​незважаючи на те, що спочатку вони налаштовані на все оптимістично.

(Читайте на нашому сайті "Як контролювати вибухи гніву"

"Нейробіка, як спосіб розвитку мозку" )

Кожна людина має абсолютно унікальною формою брів, яка вказує на такий же, унікальний тип мислення. Наприклад, густі брови, досить об'ємні і широкі, говорять про те, що ця людина думає не перестаючи. В голові у нього завжди повно ідей і свіжих думок, він відрізняється неймовірною силою розуму. А тонкі брови, як ніби намальовані олівцем, можуть сказати про цілеспрямованості і надмірної стурбованості думкою оточуючих. В голові така людина може в певний момент тримати тільки одну думку, не перемішуючи її з іншими. Весь час йому здається, що оточуючі люди налаштовані до нього критичніше, ніж є насправді. Часом ця людина буває занадто скромним.

Якщо брови широкі на початку, але звужуються до зовнішнього кінця, нагадуючи крильце, то про володаря таких брів можна сказати, що він не любить деталей, а бачить картину завжди в загальному. Його коник - створювати якісь грандіозні ідеї, будувати далекоглядні плани, але практично виконувати ці плани вже йому не під силу, тому що доводиться вникати в усі тонкощі реалізації задуму.

Рівномірні брови, які мають однакову ширину, протягом всього шляху, говорять про уважності до деталей їхнього власника. Він рівномірно розподіляє потік своїх думок і здатний бачити повну картину. Такій людині слід кілька терпиміше ставитися до оточуючих людей в момент, коли у них виникають деякі труднощі в розумінні чогось.

Навпаки, брови, широкі біля країв, але тонкі біля основи, кажуть про граничну зібраності людини. Він здатний виконати абсолютно будь-яке завдання, йому лише потрібно дати час розібратися в ній. Методичність виконання допомагає такій людині не допускати образливих промахів і помилок в рішенні задач. Впорядкованість думок - невід'ємна властивість носія подібних брів.

(Див. Статтю " Думка матеріальна ")

Сходяться або з'єднані брови свідчать про неспокійному розумі їхнього власника. Він не може розслабитися, потік думок і невирішених завдань часто не дають йому заснути. В такому випадку можна вдатися до допомоги медитації, вона допоможе зібратися з думками, викинути з голови плутанину, яка накопичувалася довгий час.

Сплутані волоски брів (ще їх називають кошлатими) - говорять про нестандартному мисленні людини і багатогранності його інтересів. З повною упевненістю таку людину можна назвати адвокатом диявола, оскільки його здатність нестандартно мислити наштовхує його на розгляд абсолютно будь-якого питання або проблеми зі всіх сторін, і докопуватися до найдрібніших фактів.

Є люди, у яких брови біля основи розріджені, тобто, можна легко помітити окремі волоски по внутрішньому краю брови Є люди, у яких брови біля основи розріджені, тобто, можна легко помітити окремі волоски по внутрішньому краю брови. У них є сильний зв'язок зовнішнього і внутрішнього світу. Вони здатні передбачати можливі проблеми. Якщо ж брови розріджені на кінцях, тобто по зовнішньому краю, то це говорить про допитливості і розосередження розуму. Широта погляду, яка властива цим людям, змушує їх замислюватися про багато речей.

Але бувають і ті, у кого брови зовсім не видно. Стиль мислення таких людей не очевидний. Переваги їх у тому, що вони можуть влитися абсолютно в будь-яку компанію, і люди їх візьмуть, що називається, «за свого». Дізнатися секретну інформацію таким людям від інших не важко.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com