рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брови Анастасії: тест набору для брів від Anastasia Beverly Hills

Корекція брів - завжди складна тема для багатьох. Як підібрати правильну форму? Вибрати насиченість кольору? Домогтися симетрії нарешті? Мені прислали з інтернет-магазину Дюна на тест набір для брів Beauty express від Anastasia Beverly Hills, і я відразу вирішила, що вже тепер у мене ніколи не буде проблем з бровами. Чи так це?
Корекція брів - завжди складна тема для багатьох
Для початку розповім про самому наборі: розкішна коробочка, обтягнута шкірою з крокодиловим тисненням. Золоті літери на кришечці. Загалом, розкіш і гламур в чистому вигляді.

У коробочці знаходяться віск для укладання брів (1), два відтінки тіней для брів (2) і два відтінки світлих тіней для повік (3) для того, щоб відтінити форму брови. До того ж - скошена кисть, щоб наносити все це.
У коробочці знаходяться віск для укладання брів (1), два відтінки тіней для брів (2) і два відтінки світлих тіней для повік (3) для того, щоб відтінити форму брови

Крім того в коробочці п'ять трафаретів з різними формами і розмірами брів.
Крім того в коробочці п'ять трафаретів з різними формами і розмірами брів

Я спочатку вирішила, що у мене вийде спробувати на собі всі форми. Не тут то було. Деякі трафарети (наприклад, найвужчий) не підходять ні до мого обличчя, ні до моїх брів. Ну принаймні мені так здається. Втім, якщо мені раптом захочеться поекспериментувати - у мене тепер є така можливість.

Інструкція по застосуванню - досить зрозуміла і чітка. Вибрати потрібний трафарет. щоб лінії пунктиру на трафареті співпадають з умовними лініями на обличчі. Нанести на брову віск. Потім прикласти трафарет і по трафарету нанести тіні для брів. Потім зняти трафарет, і видалити всі волоски, які опинилися за кордоном отриманого контуру. І в кінці по схемі нанести світлі тіні під брову і в куточок ока.
Інструкція по застосуванню - досить зрозуміла і чітка

В реальності виявилося трохи складніше. По-перше, незручно. що пропонується одна кисть і для воску, і для тіней. Тому, якщо ви купите такий набір - я відразу раджу додати туди ще як мінімум одну відповідну кисть. По-друге, коли волоски змащені воском, вищіпнуть їх стає складніше - пінцет зісковзує. Ну і по-третє, доводиться дуже постаратися, щоб досягти симетрії, особливо, якщо ваші брови (як мої, наприклад) не надто симетричні від природи.

Мої результати:
Я вибрала трафарет Medium Arch. Ось результат на одній брови. Видно, що я трохи перестаралася, зсунувши трафарет до центру особи. Але цей недолік можна потім розтушувати. І ще - для корекції, щоб було наочніше, я вибрала темний відтінок. Для життя раджу брати тон світлішими.
Мої результати:   Я вибрала трафарет Medium Arch

Взагалі, робота з таким набором - це лише справа досвіду. Ось тут видно, що друга брову вийшла вже набагато краще (і швидше, до речі)
Взагалі, робота з таким набором - це лише справа досвіду

Але в цілому мені дуже сподобалася по-перше сама ідея з трафаретами. Так можна легше експериментувати з формою. Сподобався набір в цілому. Якщо в перший раз потрібно коригувати форму, то потім можна скоротити процедуру і просто укладати вже підправлені брови воском і підкреслювати їх тінями.
Але в цілому мені дуже сподобалася по-перше сама ідея з трафаретами

Продукт наданий на тестування інтернет-магазином Дюна

Як підібрати правильну форму?
Вибрати насиченість кольору?
Домогтися симетрії нарешті?
Чи так це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com