рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Без них ніяк: як швидко відростити густі брови

як повідомляє Clutch.ua густі і доглянуті брови - візитна картка будь-якої дівчини. Скористайтеся цими легкими радами від Все буде добре для швидкого росту брів і їх гарної форми. як повідомляє   Clutch

Перше і головне правило -регулярно стежте за бровами.

-Ежедневно розчісуйте брови спеціальною щіточкою;
-Удаляйте зайві волоски відразу, як тільки вони з'являються. Таким -Образ ви збережете ідеальну форму брів. Також не захоплюйтеся вищипуванням волосків над бровою: так можна зіпсувати природну лінію брів.
-Окрашіваніе брів - важлива частина доглядає процедури. Воно допомагає підкоригувати форму і приховати деякі недоліки. Наприклад, додати густоту. Існують спеціальні правила для фарбування брів. Так, темноволосим дівчатам брови варто робити на 3 тони світліше, а білявим - навпаки.

Підберіть ту форму брів, яка підходить під форму вашого обличчя. Для круглого обличчя робіть вигнуту форму. Дотримуйтесь плавність ліній. Квадратному особі підійде вигнута форма, але з довгим хвостиком. Для овального особи кращою формою будуть прямі брови з заокругленим кінчиком. Для трикутного особи виберіть висхідну форму з плавним вигином. Підберіть ту форму брів, яка підходить під форму вашого обличчя Візажисти розкривають хитрість, як правильно визначити свою форму брів. Прикладаємо до особі олівець так, щоб утворилося дві точки: одна в опуклою частини носа, а друга на лінії внутрішнього куточка ока. Потім зміщуємо верх олівця до зіниці ока. Точка їх перетину - це найвища точка вигину брови. Переміщаємо олівець далі, до перетину з зовнішнім краєм ока. Ця точка буде кінцем хвостика брови. Відповідно до цих точками намалюйте контур майбутньої форми. Так брови будуть симетричними і правильними для вашої форми особи. Корекція своїми руками:

-Дезінфіціруем спиртом щипчики і шкіру біля брів. Розчісуємо волоски щіточкою.
-Прорісовиваем бажану форму білим олівцем. Так ви не вищіплете потрібні для форми волоски.
-Вищіпиваем волоски по лінії їх росту. Рухи повинні бути швидкими і різкими.
-По завершенні вищипування брів знову дезінфікуємо шкіру і змащуємо ніжним кремом.
-Для зручності замість білого олівця спробуйте трафарети з різними формами брів. Також купите хороший пінцет: він повинен бути з закругленими негострими кінчиками.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що природність завжди була в моді, але зараз вона актуальна як ніколи. Коли наносиш макіяж в поспіху, обов'язково мрієш про доглянутому вигляді без косметики. Насамперед приведіть в порядок брови. Брови - головна ознака доглянутого образу. Вони завжди виступають на передній план і задають тон всьому обличчю. Підберіть потрібну форму і колір. Відтінок брів не повинен вибиватися із загального ряду, виберіть колір відповідно до свого кольоротипу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com