рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

архітектура брів

  1. Архітектура брів: підготовка
  2. Етап 2. Підбір форми брів
  3. Етап 3. Корекція брів
  4. Етап 4. Моделювання брів
  5. Етап 5. Фарбування брів
  6. Етап 6. Макіяж брів

Архітектура брів - це комплекс процедур по створенню ідеальної форми, підбору правильного відтінку і макіяжу .

У цій статті Ви дізнаєтесь покрокове виконання такого комплексу на 2-х моделях з використанням 2-х індивідуально підібраних технік.

Архітектура брів: підготовка

Для початку знімаємо макіяж з брів Для початку знімаємо макіяж з брів. Перед тим, як визначити свою форму, потрібно очистити шкіру від будь-якої декоративної косметики та знежирити брови міцелярної водою або хлоргексидином.

Етап 2. Підбір форми брів

Далі важливо зрозуміти особливості форма особи, будова очей їх посадку Далі важливо зрозуміти особливості форма особи, будова очей їх посадку.

Звичайно ж важливу роль відіграє особисті переваги. Прибираємо волосся від особи, щоб лінія чола були відкриті для роботи.

Для того, щоб правильно підібрати форму, краще попередньо намалювати ескіз брови за допомогою тіней і злегка розтушувати їх. Згідно дослідженням візажистів і косметологів, підбирати форму потрібно виходячи з типу особи.

  • Кругле обличчя - форма зі зламом або висхідний.
  • Квадратне обличчя - підходить будь-який тип брів з високим підйомом, чорний колір небажаний для брів і незалежно від кольору волосся.
  • Трикутне обличчя - ідеальне дугоподібне брови.
  • Прямокутне обличчя - прямі брови, будь-які вигини потрібно виключити.
  • Овальне обличчя - універсальне для нього немає обмежень по формі.

Овальне обличчя - універсальне для нього немає обмежень по формі

Етап 3. Корекція брів

для   корекції брів   використовується спеціальні професійні віск для зони особи для корекції брів використовується спеціальні професійні віск для зони особи. Віск накладається в спеціальній дерев'яної палички. Набирається по чуть-чуть, щоб не капав, і не розтікався. Далі на віск накладається спеціальне папір, яке відривається проти росту волосся.

Звертаємо увагу: У такий спосіб не робиться моделювання брів, а виконується тільки корекція за допомогою, якої видаляється зайві волоски і пушок.

Моделювання виконується за допомогою пінцета і ножиць. Повторюємо ті ж дії з другої бровою. Після видалення волосся, очищаємо шкіру спеціальним кремом, який прибирає почервоніння і заспокоює шкіру. Потім знежирюємо оброблену ділянку міцелярної водою.

Етап 4. Моделювання брів

Переходимо до моделювання за допомогою пінцета і ножиць Переходимо до моделювання за допомогою пінцета і ножиць. Розчісуємо брову і видаляємо зайві волоски, що залишилися після корекції воском. Щоб не помилитися з формою, потрібно відштовхуватися від природних ліній.

Перед тим, як почати стрижку брови, потрібно розчесати від основи до кінчика, щоб визначити напрямок росту волосків. Не поспішайте! Не можна забувати, що брови повинні бути на одному рівні і на одному відстань один від одного.

Остригати брови потрібно лише в тому випадку, якщо вони стирчать. Якщо волоски лежать по росту волосся, то їх чіпати не потрібно.

Етап 5. Фарбування брів

Переходимо до фарбування Переходимо до фарбування. Відтінок брів така ж важлива їх становить, як і форма.

Всім відома класична правила:

  • Блондинкам потрібні волоски на 2 тони темніше.
  • Брюнеткам і рудим на 2 тони світліше.

Є 3 головних відтінків професійний фарби для брів:

  • світло коричневий,
  • темно коричневий,
  • графіт.

Графіт практично не використовується, а коричневі відтінки підбираються залежно від кольору типу. Фарба акуратно накладається по контуру брови жирним шаром. Час витримки 10 -15 хвилин. Після закінчення часу змиваємо фарбу спеціальними вологими серветками.

Етап 6. Макіяж брів

Заключний етап, який має архітектура брів - це підкреслення результат за допомогою косметики Заключний етап, який має архітектура брів - це підкреслення результат за допомогою косметики. Виділяємо межі консілером і плоскою кистю. Консилер повинен бути не рідкий, а злегка пресований. Розтушовуємо спеціальним пензлем, а при необхідності підкресліть брови за допомогою тіней відповідного відтінку.

Також ми вам покажемо другу техніку, коли фарбування виконується по корекції. Фарбування гармата дозволить зробити форму ширше і дасть великий простір для моделювання.

Наносимо світло-коричневу фарбу на 10 хвилин Наносимо світло-коричневу фарбу на 10 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб додати натуральному відтінку насиченості.

Зверніть увагу: Якщо перетримати фарбу на світлих бровах, то є ризик, що відтінок буде набагато темніше очікуваного.

За допомогою спеціальних серветок прибираємо фарбу За допомогою спеціальних серветок прибираємо фарбу. Наше завдання створити природну широку форму без чітких меж, як і в першому випадку робимо корекцію воском.

Знімаємо залишки спеціальним кремом і знежирюємо шкіру міцелярної водою. Робимо моделювання брів пінцетом і ножицями, а потім прибираємо зайві волоски не пов'язані з формою.

Пропонуємо Вам оцінити 2 техніки та 2 результата. Обов'язково пишіть в коментарях, який з 2-х варіантів Вам сподобався більше. Пропонуємо Вам оцінити 2 техніки та 2 результата

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com