рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити брови темніше і густіше в домашніх умовах? фото і відео

  1. масаж
  2. маски
  3. компреси
  4. корекція

Прагнення жінок виглядати красиво не знає меж, і в гонитві за ідеалом вони деколи йдуть на крайні заходи, роблячи свій макіяж екстремальним. Це може дати необхідний ефект, але пізніше, цілком ймовірно, виявляться і мінуси таких радикальних косметичних заходів, як татуаж або використання хімічної фарби, наприклад. До того ж, багато жінок вважають за краще виглядати натурально, але не у всіх з них густі брови від природи.

щоб зробити брови гущі і темніше в домашніх умовах, можна скористатися кількома народними способами:

  • масаж;
  • маски;
  • компреси;
  • корекція.

.

масаж

Масаж брів проводиться шляхом їх розчісування, яке стимулює кровообіг на даній ділянці шкіри. Ця процедура дозволяє поліпшити зростання волосся і зробити їх темніше. Для масажу застосовується жорстка щітка, в якості якої підійде, наприклад, зубна або для туші.

Для розчісування брів підійде попередньо очищена щітка для туші, так як вона має відповідний по жорсткості ворс.

Розчісування проводиться в два етапи: спочатку проти росту волосся, а потім у напрямку росту. Потім брови масажуються пальцями за допомогою натискань на окремі ділянки у напрямку від центру до країв. Ця нехитра процедура, що дозволяє зміцнити волосся і стимулювати їх зростання, проводиться щодня.

маски

- масками з різних натуральних інгредієнтів. Ефективна маска з настоянки календули, яка готується з сухого листя рослини протягом трьох днів. Проціджену настоянку слід в рівних пропорціях змішати з кип'яченою водою, а потім нанести на область брів за допомогою ватного диска або бинта і тримати його не менше години.

Для того, щоб отримати густі брови, широко використовується маска на основі інжиру, який необхідно подрібнити і зварити в молоці максимально доступною жирності, а потім остудити. Отримана суміш наноситься на область брів на термін до півгодини і прикривається папером для компресів. Для досягнення бажаного ефекту процедуру необхідно проводити не менше двох разів на тиждень.

компреси

Серед народних засобів для росту брів також популярні компреси на основі різних масел. - воно корисне для цибулин і стимулює їх активність. Його можна використовувати в чистому вигляді -.

Часто жінки користуються компресом на основі рацинової олії з додаванням оливкової і лляного. Суміш, яку легше зробити, підігрів кожне масло, наноситься за допомогою ватних дисків на брови, потім вкривається пергаментом і бинтом і тримається до 20 хвилин. Після цього її необхідно змити і видалити надлишки.

Для цих цілей підходить засіб з мигдалевої олії, а також персикового і арахісового, змішаних в рівних пропорціях. Метод нанесення аналогічний вищеописаному, якщо додатково накрити компрес рушником, ефект буде більш сильним. Варто відзначити, що дану суміш потрібно зберігати в прохолоді, а перед використанням варто розігріти.

Найбільш ефективним в домашніх умовах вважається засіб на основі олії жожоба, так як в його склад входить безліч корисних речовин, в тому числі амінокислоти. Щоб зробити вбирання масла в шкіру більш швидким, його підігрівають. Також не зайвим буде додати трохи ефіру -. Процедура застосування компресу аналогічна компресам з касторової і мигдалевого масел.

корекція

Щоб зробити брови густими, активно застосовується корекція брів за допомогою пінцета, до того ж процедура додасть їм необхідну форму. Дана послуга доступна в косметичному салоні, але можна зробити це і в домашніх умовах.

Для цього необхідно попередньо розпарити дану область, чому сприяє проведення корекції безпосередньо після прийняття душу або ванни. Підготовлені волосся необхідно розчесати по напряму зростання, а потім олівцем намітити контур майбутньої брови. -. Після закінчення корекції необхідно продезінфікувати область брів за допомогою спеціального розчину, нанесеного на ватний диск.

Варто також відзначити, що використання фарби не рекомендується, так як хімічні речовини можуть викликати алергію. Густі брови - це перш за все здорове волосся, тому найбільш корисним будуть способи зробити їх за допомогою натуральних засобів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com