рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити брови привабливими

  1. Орфографічна помилка в тексті:

12 червня 2014 року, 5:21 Переглядів: 12 червня 2014 року, 5:21 Переглядів:   Щоб виростити нові брови, вам може знадобитися від шести до восьми тижнів

Щоб "виростити" нові брови, вам може знадобитися від шести до восьми тижнів. Фото Т. Телепінской.

Широкі брови були в тренді протягом декількох сезонів, і вони безумовно не вийдуть з моди. Про це заявляє візажист з Нью-Йорка Марі Штень.

"Справа в тому, що густі брови надають обличчю більш природний і молодий вид, і всі жінки виглядають краще з більш повними бровами", - пояснює фахівець. Але що робити, якщо ви вже нанесли пінцетом серйозної шкоди вашим бровам, і нічого не можна виправити? На жаль, щоб "виростити" нові брови, вам може знадобитися від шести до восьми тижнів, пише zdravoe.com. У цей час, як радить фахівець, ви повинні спробувати утриматися від вищипування, особливо якщо ви збираєтеся носити більш густі брови. Утримайтеся від використання фарби для волосся - вони можуть пошкодити волоски на бровах ще більше.

Поки ви відрощувати нові брови, Марі Штень ділиться секретами свого ремесла: можна заповнити "пробіли" розсипчастими тінями або олівцем, завдаючи штрихи точково. Вам тільки треба знайти правильний відтінок. Не важливо, чи використовуєте ви тіні або олівець, очевидно, варто вибрати колір якомога ближче до вашого природного відтінку брів. І цілком можливо, що він не обов'язково збігається з кольором волосся на голові. Але якщо ви ніяк не можете вгадати з тоном, вам варто використовувати відтінок світліше, каже Штень. Це буде виглядати більш природно, ніж занадто темні брови.

Щоб брови росли швидше, скористайтеся ... маслом. Марі Штень пропонує протирати кілька разів на тиждень шкіру брів крапелькою кокосового або іншого рослинного масла. "Це здорово для шкіри і волосся, і це також може допомогти захистити ваші крихітні нитки від пошкоджень", - говорить візажист.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як зробити брови привабливими". інші люди дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Але що робити, якщо ви вже нанесли пінцетом серйозної шкоди вашим бровам, і нічого не можна виправити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com