рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вискубувати брови ниткою: корекція брів (покроково)

  1. Як підготуватися до процедури?
  2. Особливості роботи з ниткою
  3. Вищипування волосся ниткою покроково

Пінцет - саме звичне для багатьох, але далеко не найзручніший засіб для корекції брів. Куди краще і швидше справляється з цим завданням звичайна нитка: вона дозволяє виконати корекцію швидше, якісніше і менш болісно. Крім того, нитка не пошкоджує волосяні цибулини (як це робить пінцет). Щоб ви і самі змогли оцінити переваги такої процедури, давайте розберемося, як вискубувати брови ниткою. Пінцет - саме звичне для багатьох, але далеко не найзручніший засіб для корекції брів

Як підготуватися до процедури?

Корекція брів ниткою - це досить проста мало витратна процедура, яку ви цілком зможете провести вдома самостійно. Для неї вам знадобляться:

  • Пудра або ж косметичний олівець , За допомогою якого ви зможете позначити бажану форму брів.
  • Гель для брів.
  • Вата, спирт, а також відвар ромашки.
  • Дзеркало, бажано великого розміру, щоб ви добре бачили кожен свій рух.
  • 35 сантиметрів бавовняної білої нитки. Зверніть увагу: ні синтетичні, ні шовкові нитки для такої процедури не підійдуть.
  • Щіточка для брів. Якщо у вас під рукою такий немає, ви можете взяти щіточку від будь туші, попередньо добре вимивши її за допомогою засобу для зняття макіяжу.
  • Шматочок льоду. Він допоможе зняти больові відчуття при такій процедурі.

Він допоможе зняти больові відчуття при такій процедурі

Перед самою процедурою вам потрібно буде вибрати зручне місце для роботи, викласти всі речі, які вам знадобляться для корекції, умити обличчя. Якщо шкіра у вас чутлива, її можна протерти кубиком льоду. Шкіру перед початком корекції за допомогою нитки потрібно також протерти ваткою зі спиртом. Далі потрібно буде розчесати щіточкою волоссячко і окреслити бажану форму брів , Відразу після цього можна приступити до роботи.

Важливим фактором при наданні форми брів - є колір брів. А Ви знаєте, як пофарбувати свої брови хною, щоб вони виглядали ідеально? Читайте в цій статті.

Особливості роботи з ниткою

Якщо ж ви в перший раз коригуєте брови ниткою в домашніх умовах, вам варто врахувати в роботі деякі особливості даної процедури. Найбільш важливі серед них такі:

  • Проводити процедуру потрібно вкрай акуратно. Пам'ятайте про те, що за допомогою нитки можна вирвати відразу багато волосків, отже, зіпсувати форму брови. Щоб уникнути цього, працюйте тільки з маленькими ділянками, особливо, якщо ви ще не звикли до подібній техніці роботи.
  • Дуже важливо під час роботи стежити і за тим, щоб нитка захоплювала тільки волоски. Якщо ви по необережності зачепите шкіру, вам буде дуже боляче.
  • Під час видалення волосків у вас може з'являтися роздратування на шкірі, це природний процес.

Під час видалення волосків у вас може з'являтися роздратування на шкірі, це природний процес

Важливо: якщо ви плануєте пофарбувати волоски , Цю процедуру потрібно буде проводити до того, як вискубувати брови бавовняної ниткою. Бажано зробити це за день до самої корекції.

Вищипування волосся ниткою покроково

Саме вищипування брів ниткою проводиться по простому алгоритму. Виконуйте його так:

  1. Підготуйте нитку до роботи. Зв'яжіть її кінці, щоб у вас вийшов коло. Кінці нитки обріжте, щоб вони вам не заважали.
  2. Візьміть нитку двома руками так, щоб в одній з них у вас виявився вузлик. Рукою без вузлика 6 раз перейдіть в одну сторону. Другий рукою не рухайте. В результаті у вас повинна вийти вісімка з нитки.
  3. Великі і вказівні пальці рук маємо біля середини нитки, щоб вузлик в центрі неї можна було рухати, одночасно стиснувши вказівний і великий палець на одній руці і розпакувати на другий.
  4. Притисніть до шкіри такий трикутник. Щоб прибрати зайві волосся, вам потрібно буде розтискати і стискати вказівний і великий пальці на кожній руці по черзі, щоб вузол в центрі вашої нитки рухався. Він і буде прибирати волосся. Переставляйте вузлик нитки на ті зони, на яких ви хочете прибрати волоски, як на відео.
  5. Спочатку видаліть таким чином волосся між бровами, потім відкоригуйте верхні зовнішні куточки і низ брів.

Коли ви закінчите оформлення брів ниткою, обов'язково протріть їх ваткою, змоченою в ромашковому відварі. Це засіб прибере почервоніння і роздратування, які неминуче з'являються на шкірі після подібних процедур. Якщо у вас після даної процедури також залишилися які-небудь ушкодження на шкірі, обов'язково протріть її спиртом, щоб інфекція не потрапила в ранки.

А ви вже читали статтю про вищипуванні брів пінцетом? - http://uhodlica.ru/kak-pravilno-vyshhipat-brovi-v-domashnih-usloviyah

Звичайно, з першого разу корекція брів бавовняної ниткою проходить не завжди ідеально. Але якщо ви попрактікуетесь, не будете поспішати під час процедури і будете дотримуватися всіх правил її проведення, отриманий результат вас неодмінно порадує.

Детальний покрокове відео видалення волосся ниткою:

Оцініть статтю:

Вам буде також цікаво прочитати:

Як підготуватися до процедури?
Як підготуватися до процедури?
А Ви знаєте, як пофарбувати свої брови хною, щоб вони виглядали ідеально?
А ви вже читали статтю про вищипуванні брів пінцетом?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com