рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відростити густі брови і навчитися за ними доглядати

Сьогодні в тренді красиві густі брови

Сьогодні в тренді красиві густі брови. Більшість голлівудських актрис вже продемонстрували дану модну тенденцію на червоних доріжках і в модних фотосесіях. Густі брови роблять особу більш виразним, а красі надають натуральність. Часів наших бабусь, коли модними були брови-ниточки, вже давно канули в Лету. Сьогодні в моді виразні, густі, акуратні, чіткі бровки, які безсумнівно прикрасять кожну жінку.

Як же бути тим, кого природа не обдарувала густими бровами? Або ж дівчатам, які помилково або минулим модним тенденціям звикли вискубувати брови до тонкої невиразною лінії? Зрозуміло правильно доглядати за бровами, стимулювати їх зростання і на перших порах, поки не обзавелися пишними бровками, підмальовувати їх за допомогою олівця або тіней. Втім, модний стиліст Роман Мідний рекомендує саме тіні, так як вони лягають м'якше олівця, їх легко стерти у разі погрішностей і вони легко зафарбовують ділянки, на яких не дістає волосинок.

Як правильно малювати брови?

Перед тим, як малювати брови, їх необхідно розчесати від перенісся до скронь у напрямку росту волосся. Можна взяти густу щіточку або звичайну щітку від старої туші. Потім візьміть спеціальні тіні для брів або ж звичайні тіні для очей натуральних відтінків. Слідкуйте за тим, щоб відтінок обраних тіней поєднувався з відтінком вашого волосся. Існує залізне правило, брови повинні бути або на тон темніше волосся, або не відрізнятися за кольором. Колір тіней, яким ви маєте намір пофарбувати брову, повинен бути трохи світліше натурального відтінку брів, щоб заповнити прогалини, але при цьому не створити ефекту штучної брови.

Малювати брову починаємо від головки - області біля перенісся - до пікової точки і краю брови у напрямку росту волосся. При цьому важливо, щоб на піку колір був максимально насиченим, а кінчик брови виглядав чітким і графічним. Спершу прорисуйте брови знизу скошеної пензликом. Підкреслити лінію брови і її нижню межу зі шкірою можна за допомогою світлих тіней, нанесених на верхню повіку.

До речі, роман Мідний також поділився новиною, яка цілком може зацікавити модниць. Виявляється, існують накладні брови, виготовлені з синтетичних або натуральних волосинок і силіконової клейкої стрічки. Звичайно, при необхідності можна вдаритися і в такі крайні заходи, але на наш погляд краще відростити свої природні красиві бровки.

Що робити з від природи густими бровами?

Якщо у вас густі брови від природи, скажіть спасибі батькам. Однак, однією густоти недостатньо. Адже крім ширини, вони повинні бути також акуратними і охайними. Щоб визначити межі брови, прикладіть олівець до крила носа і перенісся, точка перетину з бровою є початковою точкою. Вихід брови за цю грань небажано. Пікова точка визначається таким же чином, проте олівець необхідно прокласти від крила носа через середину зіниці. І кінцева точка визначається по лінії від крила носа через куточок очей.

Для початку акуратно вискубайте брови, потім розчешіть. Якщо ваші брови, що називається, кущаться або в'ються, а волосинки не однієї довжини, значить настав час навчитися підстригати брови. Це не складно зробити за допомогою манікюрних ножнічек. Подробиці можна подивитися у відео.

Як доглядати за бровами і стимулювати їх зростання?

Щоб брови росли швидше, були здоровими, блискучими і густими, час від часу їм теж потрібно влаштовувати косметичні процедури. Так, не забувайте про щоденне розчісування брів, ДЕМАКИЯЖ за допомогою спеціальних засобів і масках для брів.

Прекрасно стимулює ріст волосся морквяна маска. Натріть моркву на тертку, відіжміть через марлю сік і додайте трохи вітаміну А. Нанесіть рідина на спонжик і протріть бровки у напрямку росту волосся. Щоб брови не забарвлювалися від морквяного соку, заздалегідь нанесіть на шкіру навколо брів жирний крем. Тримайте маску 10-15 хвилин, потім змийте теплою водою.
Ще одним ефективним методом, який живить брови і робить їх густими і красивими, є маска з суміші масел. Вам знадобиться кілька крапель лляної, реп'яхової і касторової олії. Нанесіть суміш на ватний диск і прикладіть до брів 10 хвилин.

Крім того Ольга Метельська рекомендує під час миття голови робити для брів маску зі звичайного бальзаму для волосся.

Як відростити густі брови і навчитися за ними доглядати: відео.


Як же бути тим, кого природа не обдарувала густими бровами?
Або ж дівчатам, які помилково або минулим модним тенденціям звикли вискубувати брови до тонкої невиразною лінії?
Як правильно малювати брови?
Що робити з від природи густими бровами?
Як доглядати за бровами і стимулювати їх зростання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com