рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вищипнути брови в домашніх умовах? Оформлення своїми руками

  1. Визначте свою форму обличчя і підходить до неї вигин
  2. Заздалегідь підготувати всі інструменти до роботи
  3. Симетрія і ще раз симетрія!
  4. Видаляємо волоски правильно
  5. догляд

Для того, щоб зробити ідеальну форму брів будинки, в допомогу дівчатам ми написали кілька базисних правил, які допоможуть правильно вищипнути брови в домашніх умовах.

Визначте свою форму обличчя і підходить до неї вигин

Щоб зрозуміти яку форму брів робити, потрібно для початку визначити свій тип обличчя, вибрати відповідні вигини, так звані арки. Вони, в свою чергу, можуть бути невеликими, середніми і високими.

Візажисти провідних салонів і косметичних марок рекомендують орієнтуватися на наступне правило - брови повинні не підкреслювати недоліки способу, а вписуватися в абрис особи і внести гармонію в образ.

Якщо жінка володарка круглого обличчя, то брови не повинні продовжувати збільшувати ширину, роблячи візуально його ще більш круглим. Підійдуть брови з м'яким зламом і невеликим кінчиком.

Для жінок з круглою формою важливо трохи її «витягнути» по вертикалі. Для мають округлий тип обличчя підійде крилата форма. Вона схожа на крила птахів і підходить для більшості дівчат. Але для круглого типу краще, щоб вигин був не глибокий.

Що стосується ширини, то, вищипуючи, пам'ятайте, що круглого обличчя не підуть бровки-ниточки. Тонкі і вузькі, гостро закінчуються, вони лише збільшать обсяг.

Для овального типу, найпростіше підібрати форму брів. Жінкам підійде крилата і дугоподібна різновид. Роблячи брови, намагайтеся до вигину зберігати єдину ширину ділянки. Єдине, що вкрай небажано для довгастого обличчя, так це занадто «задирати» арку вгору. Погляд виявиться як би «здивованим», форма голови буде виглядати витягнутої. Цього варто уникати.

Як потрібно правильно вискубувати брови, якщо особа звужене донизу і нагадує перевернутий трикутник? У жінок при цього типу широка область очей і лоба, але звуження йде в частині підборіддя. Для такого різновиду вибирайте невисоку арку брови і легкий вигин. Важливо врівноважити верх вигляду з його нижньою частиною, тому не варто вибирати пряму і надто широку або довгу дугу.

Буває, що особа має квадратну форму. Вона характеризується масивними вилицями, великим підборіддям, такий лик сприймається важким, тому широкі прямі брови лише зроблять ще важче. Завдання брів - злегка полегшити зовнішність, а значить, вони повинні бути з невисокою аркою і м'яким вигином. При такому типі особи не варто робити короткі дуги, або з різким кутом, від цього дівчина буде виглядати старше.

Кому підуть тонкі? Як не дивно, вони підходять для власниць вузьких губ, також як широкі брови можуть вдало поєднуватися з пухкими губами.

Заздалегідь підготувати всі інструменти до роботи

До того, як правильно вищипнути свої брови в домашніх умовах, потрібно дотримати вимоги гігієни. Вимийте руки, підготуйте інструменти та витратні матеріали. Руки обробіть дезінфікуючим засобом, протріть шкіру чола і навколо брів.

Інструменти:

  • Пінцет із загостреними кінцями. Він потрібен для того, щоб легко захоплювати і висмикувати навіть тонкі волоски в домашніх умовах;
  • Дерев'яна паличка або косметичний олівець;
  • Дзеркало двостороннє, одна сторона зі збільшенням зображення;
  • Білий олівець, щоб ставити контрольні точки;
  • Щіточка-гребінець, щоб надати остаточну форму брів. Можна використовувати щіточку, промиту від туші;
  • Гель для укладання (бажано для густих брів, для інших необов'язково);
  • До того, як ви почнете вискубувати брови, потрібно продезінфікувати інструменти, досить добре протерти спиртовмісної рідиною.

Витратні матеріали:

  • Дезінфікуючий розчин на спирту, косметичний лосьйон або тонік;
  • Ватні диски.
Якщо ви часто формуєте брови будинку самостійно, то варто придбати дезінфікуючий засіб в аптеці, наприклад, хлоргексидин, мірамістин.

Симетрія і ще раз симетрія!

Починаючи вискубувати собі брови, підійдіть до справи професійно, як це властиво фахівцям fashion-індустрії. Косметологи і візажисти завжди спочатку в особі шукають симетрію і вимірюють пропорції золотого перетину. Для цього візьміть косметичну паличку або декоративний олівець. Рекомендуємо користуватися саме паличкою, вона тонше, кордони будуть чіткіше видно.

Важливо побачити асиметрію, вирівняти і вищипнути надмірно зростаючі волоски. Отже, ставимо білим олівцем три правильні контрольні точки: початок, місце для вигину, кінчик.

Щоб знайти початок бровки, прикладіть паличку вертикально уздовж носа, по внутрішньому краю очі і вона вкаже на переніссі місце початку дуги. Намалюйте точку білим олівцем. Всі волоски, що лежать ближче до перенісся від цієї точки - видаляємо. Виконайте все теж саме з іншою бровою.

Щоб знайти другу точку, розташуйте паличку від ніздрі через чорний зіницю, проекція лінії вкаже на місце вигину, не забудьте поставити собі позначку олівцем.

Зробивши це ж, але тільки через зовнішній куточок ока, отримаємо третю точку. Це місце, де дуга повинна закінчуватися.

Перевірте, наскільки однакові ваші брови, симетричні. Для цього, прикладіть паличку горизонтально поверх верхніх точок, посуньте під головку брови, потім під кінчики. У всіх випадках, паличка повинна лягати строго паралельно підлозі, в іншому випадку, добийтеся симетрії.

Видаляємо волоски правильно

Увага, волоски видаляють тільки в напрямку зростання, тому до того, як вищипнути свої брови в домашніх умовах, спочатку визначте спрямованість волосків, адже іноді трапляється, що точки зростання йдуть в різному напрямку.

Візьміть в руки пінцет так, як ви зазвичай тримаєте олівець чи друкарську ручку. Відкритий край пінцета повинен бути спрямований вгору.

Щоб не порвати, а саме висмикнути волосяний фолікул пінцет потрібно підносити до кореня волоса під невеликим кутом, менше 45 градусів, як можна ближче до шкіри.

Поодинокі волоски, які лізуть на віскі - прибираємо, таким чином, ми зробимо погляд більш вільним, відкритим.

Вищипуйте не в такому порядку: спочатку одну, потім іншу, а поперемінно. Обробіть одну зону лівої брови, потім цю ж область, але вже правою і так далі. Таким чином, ви зможете порівнювати, дивлячись на один і той же вигин, працювати над симетрією.

догляд

Обов'язково обробіть шкіру після процедури спиртовмісних речовиною. Вищипування може викликати легке почервоніння, яке незабаром пройде, але, проте ніякого запалення не повинно бути. Волоски причешіть щіточкою, укладіть гелем.

Оптимальний час для того, щоб вискубувати брови, краще вибрати, орієнтуючись на свої відчуття. Проте, існує 2 важливі чинники успіху, перше - має бути достатньо світла, друге, шкіру попередньо потрібно розпарити, зробити м'якше. Це дозволить знизити біль.

Найкраще, робити це після ранкового душу або вечірньої ванни, але якщо прийняти водні процедури не виходить, то распарьте зону біля брів, приклавши теплий вологий рушник на 2-3 хвилини. Це відкриє пори і зробить шкіру м'якше.

Порада від косметолога, як правильно вищипнути свої брови і не чхати при цьому? Дуже часто, коли вищипують зайве волосся, то сльозяться очі і починається чхання. Це доведений факт і відбувається, тому що іннервуються нервові закінчення в носі. Щоб цього не сталося, просто потріть пальцями горбочок носа і самі переконаєтеся, що рефлекс чхання пройшов!

Який би формою брів вас не наділила природа, завжди знайдуться волоски, які варто прибрати, щоб обриси стали ідеальними. Однак, вигляд доглянутої жінки - це не тільки правильно підібрана форма, а скоріше, акуратність в обробці дуг, природність і регулярність.

Як потрібно правильно вискубувати брови, якщо особа звужене донизу і нагадує перевернутий трикутник?
Кому підуть тонкі?
Порада від косметолога, як правильно вищипнути свої брови і не чхати при цьому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com