рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно щипати брови в домашніх умовах? (фото і відео)

  1. Техніка вищипування брів
  2. Деякі нюанси вищипування брів
  3. Корисні рекомендації

Немає такої жінки, яка б не бажала скорегувати форму брів, і, щоб домогтися цього, не обов'язково звертатися в косметичні салони. Якщо освоїти деякі прийоми, то правильно щипати брови в домашніх умовах можна без особливих зусиль. Потрібно для цього прислухатися до рекомендацій фахівців - і тоді все обов'язково вийде. Так як правильно щипати брови і що при цьому необхідно враховувати?
Немає такої жінки, яка б не бажала скорегувати форму брів, і, щоб домогтися цього, не обов'язково звертатися в косметичні салони

Техніка вищипування брів

Для проведення такої процедури необхідно скористатися настінним дзеркалом, що дозволяє бачити своє обличчя повністю. Також знадобиться пінцет з щільно прилеглими губами і лосьйон, який необхідний для знежирення і дезінфекції.
Для проведення такої процедури необхідно скористатися настінним дзеркалом, що дозволяє бачити своє обличчя повністю Настійно рекомендується проводити таку процедуру при яскравому денному світлі, коли добре видно все волоски. Перед початком процедури необхідно ретельно вимити руки, потім протерти їх лосьйоном, а пінцет в обов'язковому порядку повинен бути оброблений спиртом.
Техніка вищипування брів в домашніх умовах має деякі секрети. Якщо їх знати, то результат буде приголомшливим. Шкіра повинна бути розтягнута вільною рукою, волосок захоплюється у самого кореня і висмикується з тієї максимальною різкістю, яку можна витерпіти. Таким чином біль буде зменшена.
Ті, хто тільки починає самостійно щипати брови, часто вважають, що така процедура є досить болючою. В цьому плані істотну допомогу можуть надати крижані компреси, що володіють знеболюючим властивістю. Розширюють пори кошти теж здатні допомогти. На втіху представницям прекрасної статі варто сказати, що при регулярному вищипуванні брів біль скоро стає майже непомітним.
Для того щоб створити класичну форму брів, треба дотримуватися правила «трьох ліній». Тобто потрібно прокласти від кожного крила носа по черзі до трьох точок очі уявні лінії. Коли проектується форма брів, можна задіяти олівець або лінійку.
Перша лінія повинна перетнути крило носа і найближчу до перенісся точку внутрішнього куточка ока. Те, що залишається за лінією перетину, має бути повністю видалено. З метою обережності рекомендується починати вищипування брів біля перенісся.
Друга лінія прокладається через крило носа і райдужну оболонку ока. Це точка вигину брови.
Третя лінія проходить через крило носа і зовнішній куточок ока. Все, що залишиться за цією лінією, підлягає видаленню.

Деякі нюанси вищипування брів

Якщо ще зовсім недавно щипати будинку брови самостійно можна було тільки за допомогою пінцета, то в останні роки все більшої популярності отримує інший спосіб, який називається трідінгом. Така техніка дуже популярна на Сході, і саме вона користується найбільшою популярністю в косметичних салонах.
Якщо ще зовсім недавно щипати будинку брови самостійно можна було тільки за допомогою пінцета, то в останні роки все більшої популярності отримує інший спосіб, який називається трідінгом Дана техніка вищипування брів приваблива багато в чому тим, що не потрібно ніяких інструментів, якщо не брати до уваги звичайної нитки. Нитка повинна бути тонкою і міцною. Її пов'язують в кільце, потім вона надівається на пальці і кілька разів перекручується «вісімкою». Ті волоски, які трапляються між нитками, міцно захоплюються, після чого видаляються разом з цибулиною.
Щипати брови в домашніх умовах таким чином дуже ефективно, проте відразу потрібно брати до уваги ту обставину, що такий процес є дуже болючим. Але він того вартий, так як здійснюється охоплення великої площі, що дозволяє дуже швидко позбутися від численних тонких волосків.
Треба відзначити, що за допомогою техніки трідінга можна позбутися не тільки від тонких волосків на бровах, а й від волосся на підборідді і верхній губі. Тут потрібно уважно стежити за тим, щоб нитка рухалась по поверхні впритул.

Проте слід бути готовим до того, що за допомогою трідінга добитися максимальної точності буде дуже складно.

Для того щоб остаточно вискубати брови, в будь-якому випадку доведеться скористатися пінцетом. Однак лінія брів виходить більш виразною і численні волоски між бровами видаляються дуже ефективно.

При такій процедурі дуже важливо полегшити захоплення волосків, в цьому плані фахівці рекомендують протирати шкіру спиртом, після чого вона злегка припудрюється. Така процедура дозволяє розраховувати на те, що волоски будуть рости повільніше, стануть тоншими, а це дозволить вискубувати їх з набагато менш болючими наслідками.
Якщо виникає питання про те, як правильно здійснювати таку процедуру, потрібно враховувати, що доглядати за бровами слід регулярно. Якщо видаляти всього кілька волосин щодня, то форма брів завжди буде акуратною.

Корисні рекомендації

  1. Брови вищипуються тільки знизу, верх чіпати не слід.
  2. Для більш легкого і менш хворобливого видалення волосків слід перед процедурою прийняти парову ванну для особи. Якщо такої можливості немає, то особа може бути змочена гарячим тампоном.
  3. Після того як процедура підійшла до кінця, на брови потрібно накласти прохолодні тампони, які слід змочити в настої ромашки.


Якщо слідувати всім цим рекомендаціям, то можна не сумніватися в тому, що зовнішній вигляд жінки буде вельми привабливим.

Так як правильно щипати брови і що при цьому необхідно враховувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com