рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно підстригти брови в домашніх умовах: фото і чи можна ножицями

  1. Історія моди
  2. Підстригати чи ні брови?
  3. особливості процедури
  4. Як підрізати чоловічі брови?
  5. важливі поради

Брови вносять свій внесок в естетичний баланс всього особи, маркіруючи форми і пропорції віку, статусу, і, найголовніше, вираження особистості. Підкреслюють окружність особи і очі. Вони сприяють передачі міміки обличчя - дуги вказують на подив, злість, образу. І як тільки ми втручаємося і створюємо певні форми, виразність брів не знає кордонів.

Історія моди

Мода завжди диктувала нам свої правила, це стосується і форми брів. У 1920-ті роки природні брови були перемальовані в тонкі і витягнуті, з видом легкої іронії. Вони були в моді близько десяти років. Жінки носили форму несиметричних вигнутих дуг, але все ж тонких.

Поступово, в 1940 році брів була дана середня товщина, яка залишалася популярною до 50-х років, коли модель Вероніка Лаку носила темні дуги і створювала нові тенденції моди в їх структурі Поступово, в 1940 році брів була дана середня товщина, яка залишалася популярною до 50-х років, коли модель Вероніка Лаку носила темні дуги і створювала нові тенденції моди в їх структурі. У наступні десятиліття, природна форма стала класичною стандартною моделлю і є кращою в даний час для більшості жінок.

За останні 5 років мода нам говорила про різне. Спершу дівчата округляли базові дуги і залишали тонкий «хвіст». Через деякий час намагалися, щоб форма була широка і злегка вигнута.

Люди сьогодні підтримують натуральну форму, і це просто. Варто лише видалити зайві волоски, використовуючи при цьому пінцет. Пишні брови і красива природна форма - це ще не все. Їх потрібно ще привести в порядок. Так би мовити «причесати».

Власниці розкішних брів обтяжені ретельним доглядом за ними, так як пишні красиві волоски вимагають особливої ​​уваги. Надаючи їм правильний вигин, позбавляючи від зайвих волосся, ви даєте можливість брів виглядати естетично.

Волоски не стирчать в різні боки, акуратно підстрижена форма - все це зробить ваші брови доглянутими. Щоб домогтися цього ефекту необхідно ще підрізати деякі волоски. Важливо навчитися обрізати волоски. Це актуально і для чоловічої статі. Чоловічі кошлаті брови, не буде зайвим так само привести в порядок.

Підстригати чи ні брови?

Якщо ви ще в роздумах, що робити підстригати чи ні волоски, ознайомтеся в першу чергу з позитивними і негативними моментами.

плюси:

  1. Коли крива природної щільності дуга правильно підстрижена - форма чола не спотворюється.
  2. Коли ви вищипує брови, є ризик видалення потрібних волосків, і, тим самим, бажана форма порушиться. Якщо ви підрізали, волосся залишаються на своєму місці.
  3. Якщо ви підійдете до справи з відповідальністю, то ви порадієте результату і зможете милуватися красивою формою.
  4. Ви можете заощадити, якщо зважитеся підстригти їх в домашніх умовах.

мінуси:

  1. Є ризик, що при підстригання, ви не досягнете бажаного результату.
  2. Якщо ви ніколи не робили підстригання можна випадково подряпатися.

Тепер ви можете зважити всі за і проти і вирішити чи потрібно вам підстригати брови.

особливості процедури

Якщо ви зважилися на цей крок, то повинні розглянути кілька пунктів, щоб зрозуміти, як правильно підстригти брови.

Спочатку потрібно визначитися з інструментом Спочатку потрібно визначитися з інструментом. Зазвичай використовують:

  • ножиці для нігтів;
  • ножиці для стрижки волосся;
  • триммер.

Виберіть самі, маючи на увазі особливості ножиць. Якщо ви скористаєтеся ножицями для нігтів - будьте уважні, загострені кінці можуть вас поранити. Пряме лезо підійде найкраще. Бажано для початківців вдатися до Тримери, тому що один невірний крок може видалити всю область волосся, можливі прогалини, які довго відновлюються.

На додаток потрібно озброїтися спеціальним гребінцем або використовувати щіточку від старої туші попередньо відмивання її. Ви можете використовувати гребінець з дрібними зубцями або дитячу.

Попередньо, перед початком підстригання все обробляється спиртом. Кращий варіант спеціальні дезінфікуючі засоби, які можна придбати в аптеці. Перед тим як підстригти брови, виберіть світле місце, щоб особа добре було видно в дзеркальному відображенні. Кращий варіант - розсіяне світло.

Підстригти брови в домашніх умовах немає так складно, як це може здаватися на перший погляд. Для полегшення роботи перед процедурою вимийте волоски (підійдуть дитяче мило, шампунь), а потім заваріть ромашку. Особа потрібно промити водою, а потім обробити ромашкою. Змочіть ватні диски в відварі, і акуратно обробіть всі обличчя, особливо область волосків.

схема підстригання

Як підстригати брови правильно:

  1. Ви визначилися з бажаною формою, тоді можете почати працювати. Якщо ви ще не визначилися, не слід робити корінних змін. Скоротіть просто довжину волосся.
  2. Перш за все, необхідно розчесати волосся, щоб їх кінці були спрямовані вгору.
  3. Дуже обережно, повільно ображати непіддатливі волоски, які заважають створенню навмисної форми.
  4. Причешіть волоски і подивіться на своє відображення, якщо ви бачите довге волосся, повільно і обережно підстрижіть їх, зменшуючи довжину на 1-2 мм.
  5. Немає гребеня! Він може і не знадобитися. Ви можете вирішити цю задачу і без гребеня. Правою рукою погладьте волоски, а потім вказівним пальцем, зробіть так, щоб край волосся просто піднявся вгору. Просто відріжте довгі волосинки, а потім погладьте брови. Якщо ви побачите недоліки, повторіть процедуру знову.
  6. Володарям густих брів фахівці не радять вдаватися до пінцет. Вищипуючи товсті волоски, ви травмуєте шкіру. Щоб було легше доглядати за такими ними, ви можете підрізати брови трохи вище кореня, а потім скорегувати пінцетом недоліки. Якщо вам подобається це спосіб, вам потрібно буде підрізати волоски приблизно раз в тиждень.

Як підрізати чоловічі брови?

Немає спеціальних способів залицяння за чоловічими бровами. Процес підстригання та коригування форми схожий з доглядом за жіночими.

При цьому мало хто з чоловіків погоджується піти це При цьому мало хто з чоловіків погоджується піти це. Якщо вам все-таки вдалося вмовити чоловіка привести брови в порядок, зверніть увагу:

  1. Ви повинні вкоротити довге волосся і зробити погляд акуратніше.
  2. Позбудетеся від волосся. Видаліть волоски на носі і довгі волоски на скронях, на столітті.

важливі поради

Щоб брови були доглянутими і акуратними, не обов'язково приділяти їм час кожен день. Якщо ви один, два рази на тиждень будете видаляти, що з'явилися небажані волоски, цього буде цілком достатньо.

При підрізання брів врахуйте наступне:

  • якщо ви вирішили змінити форму, тоді не слід попередньо використовувати пінцет, а потім підрізати їх. Спочатку - підрізаємо, а потім видаляємо непотрібний волосся. Можна підкоригувати пінцетом при необхідності;
  • при підстригання, будьте спокійні, уважно контролюйте рух руки, щоб не спотворити форму і довелося довго чекати, поки волосся відросте;
  • годі було в значній мірі скорочувати кожен волосок, це може привести до того, що брови будуть «дивитися» в різні боки;
  • коригувати в міру необхідності після 2-х або 3-х тижнів;
  • не намагайтеся підрізати всі брови, просто видаліть довгі, примхливі волоски;
  • після підстригання волосся не росте швидше, не переживайте. Природа заклала певну програму в організм людини, це не дає волоссю рости довше, ніж це необхідно в тому чи іншому місці.

Підстригання волосся не складний процес, але важливо попередньо ознайомитися з певними нюансами. І тоді можна сміливо приступати.

Підстригати чи ні брови?
Як підрізати чоловічі брови?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com