рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно підстригти брови (покрокова інструкція)

  1. Кому потрібно стригти брови?
  2. Що для цього необхідно?
  3. Як підстригти брови - крок за кроком

Багатьом людям дуже складно домогтися красивою модної форми брів, що не підстригся їх. Адже тільки така процедура в багатьох випадках дозволяє красиво укласти неслухняні волоски, а також забезпечити довгостроковий результат корекції (якщо проводиться одночасно з проріджуванням ниткою або пінцетом). Щоб ви могли виконати її будинку, давайте розберемо, як правильно підстригти брови. Багатьом людям дуже складно домогтися красивою модної форми брів, що не підстригся їх

Кому потрібно стригти брови?

Для початку важливо розібратися, чи можна стригти брови. Косметологи, які займаються корекцією брів, стверджують, що не тільки можна, а й просто необхідно багатьом людям. Дану процедуру, на думку експертів, варто робити в таких випадках: Для початку важливо розібратися, чи можна стригти брови

Окремо варто говорити і про те, чи потрібно стригти такі волоски часто. Фахівці радять робити це раз на два-три тижні, як і корекцію за допомогою пінцета або нитки. Зовсім не обов'язково з такого приводу звертатися до найближчого салону до майстрів. На відміну від корекції пінцетом або ниткою , Стрижка таких волосків є процедурою простий і абсолютно безболісною, зрозуміло, якщо ви будете робити її акуратно.

Що для цього необхідно?

Щоб самостійно підстригти брови будинку, вам потрібно буде попередньо підготувати для цієї справи необхідні інструменти. Вам будуть потрібні:

  • Ножиці для брів з медичного сплаву з загнутими кінчиками. Такі ножиці в процесі роботи не травмують шкіру, тому працювати новачкові з ними простіше. Якщо ж під рукою у вас таких немає, можете брати звичайні манікюрні прямі ножиці, але працювати з ними доведеться вкрай обережно, оскільки такими дуже легко пошкодити шкіру біля волосків, притуливши лезо до неї.
  • Вата та спирт. Замість медичного спирту ви можете використовувати перекис водню або ж настоянку календули. Така настоянка буде потрібно вам, щоб продезинфікувати шкіру перед роботою.

Така настоянка буде потрібно вам, щоб продезинфікувати шкіру перед роботою

Також дуже важливо підготувати місце, де буде вами проводитися стрижка брів. Це місце має добре висвітлюватися, бажано, щоб там було встановлено велике дзеркало, світло було розсіяне, а на дзеркальне відображення не падали тіні. Це дозволить вам зробити роботу більш точно і домогтися кращого результату вже з першої спроби.

Чи потрібно стригти?

Як підстригти брови - крок за кроком

Якщо ви приготували все необхідне, можете переходити до стрижки брів в домашніх умовах. Покрокова інструкція: Якщо ви приготували все необхідне, можете переходити до стрижки брів в домашніх умовах

  1. Для початку слід визначитися з тією самою формою, яку ви хочете отримати після такої процедури. Щоб не помилитися, слід розмітити її білим косметичним олівцем .
  2. Слідом важливо протерти шкіру ваткою, змоченою спиртом. Це необхідно для того, щоб на шкіру не потрапила інфекція.
  3. Далі слід за допомогою гребінця акуратно зачесати все волоски вгору і ножицями або тримером прибрати ті, які вийшли за обрану вами лінію брови.
  4. Тепер потрібно зачесати все волоски вниз і зрізати ті, які вийшли за нижні межі, позначені косметичним олівцем.
  5. В кінці потрібно розчесати волоссячко у напрямку їх природного росту і переконатися, що ви все зробили правильно. Якщо будь-яка волосинка вибилася із заданої форми брів , Ви можете легко підкоригувати результат, повторивши процедуру з самого початку. Коли ви переконаєтеся в тому, що потрібний ефект від процедури досягнуто, можна буде прибрати зрізані волосся з обличчя і повторно протерти шкіру спиртом. Якщо в цьому є необхідність, після такої процедури ви можете зробити додаткову корекцію пінцетом або ж фарбування волосків.

Цю схему, як правильно і швидко підстригти брови, можна використовувати як для жінок, так і для чоловіків. Останнім вона може повністю замінити процедуру корекції з використанням пінцета або ж нитки. Жінки ж можуть підстригати волоски ножицями перед такою корекцією, а також подальшим фарбуванням.

Як підстригати правильно брови?

Оцініть статтю:

Вам буде також цікаво прочитати:

Кому потрібно стригти брови?
Що для цього необхідно?
Кому потрібно стригти брови?
Що для цього необхідно?
Чи потрібно стригти?
Як підстригати правильно брови?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com