рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно доглядати за бровами після перманентного макіяжу

  1. Догляд за бровами в процесі загоєння
  2. після загоєння
  3. Догляд за бровами в зимовий час
  4. Догляд за бровами влітку
  5. корекція макіяжу

Зміст статті

Перманентний макіяж застосовується для коригування або виділення контуру брів, а так само для надання їм бажаного кольору. При цьому барвник засіб вноситься в шкірний покрив на глибину від 0,5 до 1 мм.

Нанесений таким чином макіяж може зберігатися кілька місяців, не втрачаючи якості і виду, за умови, що за ним буде здійснюватися належний догляд.

Зміст статті   Перманентний макіяж   застосовується для коригування або виділення контуру брів, а так само для надання їм бажаного кольору

Перманентний макіяж брів

Крім того, термін, протягом якого перманентний макіяж зберігає свою якість, залежить від виду барвника і від способу, яким він наносився.

Повернутися до змісту ↑

Догляд за бровами в процесі загоєння

Догляд за бровами в перший час після проведення процедури перманентного макіяжу має свої особливості. Це пояснюється наступними обставинами:

  1. Внесення фарбувального кошти травмує шкірний покрив. Тому після процедури повинно пройти якийсь час, необхідне для того, щоб шкіра повністю зажила.
  2. В силу травмуючого характеру процедури, вона зазвичай проводиться із застосуванням місцевої анестезії, яка може викликати алергічну реакцію організму.

Відразу після процедури ділянку шкіри, на який було завдано макіяж, виглядає набряклим і почервонілим. Не слід лякатися, це нормально. Протягом декількох днів набряк і почервоніння повинні пройти, якщо виконувати деякі рекомендації:

  • Лущення шкіри в місці макіяжу може проявлятися протягом двох тижнів після процедури. До цього так само треба поставитися спокійно. Головне, не розчісувати це місце і не намагатися знімати шкірні лусочки. У міру загоєння вони відпадуть самі.
  • Після процедури часто може виділятися сукровиця. Висихаючи, вона утворює скоринки. Ні в якому разі не можна зривати їх, так як разом з ними ви ризикуєте видалити частину барвника. У підсумку фарбування брів може вийти нерівномірної.
  • На наступний день після процедури можна промити обличчя, але при цьому не слід користуватися сирої водопровідною водою і милом. Вода повинна бути кип'ячена, кімнатної температури. Додатково можна протерти шкіру навколо брів косметичним молочком, що володіє дезинфікуючими властивостями.

Брови з перманентним макіяжем і без

Після процедури макіяжу можливі больові відчуття. Якщо на наступний день біль не проходить або посилюється, а знеболюючі не допомагають, слід звернутися до лікаря.

Під час загоєння дуже важливо, щоб шкіра на місці перманентного макіяжу не піддавалася додатковим навантаженням. Тому, наприклад, в перші три тижні після процедури треба утриматися від відвідування солярію.

На цей же час слід відмовитися від усіх косметичних маніпуляцій, які можуть потурбувати шкіру навколо брів. Догляд за бровами слід обмежити зволоженням області макіяжу легкими кремами за допомогою ватних тампонів.

Дуже бажано, щоб процес загоєння проходив під контролем вашого косметолога. Він зуміє захистити вас від можливих ускладнень і забезпечить швидке і успішне відновлення пошкодженого епідермісу.

Якщо ви не маєте можливості забезпечити постійну участь косметолога, то можна самостійно скористатися протизапальними мазями. Але застосовувати їх треба помірно.

Повернутися до змісту ↑

після загоєння

Найчастіше процес загоєння і відновлення шкіри триває не більше місяця. Щоб переконатися в тому, що він дійсно завершений, через місяць після процедури перманентного макіяжу обов'язково слід звернутися до лікаря.

Щоб переконатися в тому, що він дійсно завершений, через місяць після процедури перманентного макіяжу обов'язково слід звернутися до лікаря

Корекція брів

Однак щоб макіяж довгий час зберігав первозданний вигляд, необхідно доглядати за бровами і після того, як травмовану ділянку шкіри повністю зажив. При цьому акцент зміщується з лікувально-відновлювальних заходів на косметичні.

Догляд за бровами взимку істотно відрізняється від догляду за ними влітку. Тому і говорити про них слід окремо.

Повернутися до змісту ↑

Догляд за бровами в зимовий час

У зимовий час організм людини відчуває більше навантажень, особливо це стосується шкіри обличчя, відкритого для зовнішнього впливу холодного повітря і атмосферних опадів.

Так само взимку імунітет людини знижується, що призводить до більшої його уразливості перед бактеріальними і вірусними інфекціями. Тому, якщо перманентний макіяж проводився взимку, необхідно підстрахуватися, приймаючи противірусні засоби. Крім того, лікарі в таких випадках часто призначають антибіотики.

Так само взимку косметологи часто наказують застосування захисних мазей, особливо тоді, коли загоєння ще не вступило в завершальну фазу.

В цей час шкіру, з внесеним в неї Пігментується складом, через її підвищеної чутливості необхідно оберігати від прямого впливу вітру і холодного повітря. В іншому випадку це може загрожувати запаленням.

До і після перманентного макіяжу

Так само слід уникати різких температурних перепадів. Наприклад, увійшовши в будинок з вулиці, не варто відразу приймати гарячу ванну.

Повернутися до змісту ↑

Догляд за бровами влітку

У літній сезон факторами негативного впливу на шкіру є висока температура повітря і вплив ультрафіолетових променів. В результаті підвищується ризик запальних процесів.

Крім того, ці фактори можуть призвести до вицвітання фарбувального пігменту, введеного в шкіру. Тому доглядати за бровами влітку слід так само ретельно і обережно, як і взимку.

Для запобігання брів від ультрафіолетових променів потрібно використовувати сонцезахисний крем з SPF не нижче 30 одиниць. Такий крем дозволяє перебувати на сонці без шкоди для шкіри протягом 300 хвилин.

Слідкуйте за тим, щоб захисний крем не була жирним, щоб не порушувати водний баланс шкіри.

Взагалі, по можливості слід мінімізувати перебування на сонці і більше знаходитися в тіні. Якщо ж це неможливо, то постарайтеся прикривати ділянку макіяжу легкої матерією.

При виникненні набряків або почервоніння слід негайно скористатися протизапальними і протинабряковими засобами.

Брови з перманентним макіяжем

Не зайве буде ще раз нагадати, що в разі якщо ви не впевнені у виборі ліків, необхідно звертатися до лікаря.

Повернутися до змісту ↑

корекція макіяжу

Після деякого часу вам доведеться проходити корекцію макіяжу. Необхідність цієї процедури обумовлено тим, що фарбувальний пігмент може вицвітати нерівномірно.

Серед найбільш поширених причин вицвітання пігменту можна назвати:

  • Довгостроковий вплив ультрафіолетових променів;
  • Використання осветляющей косметики;
  • Використання косметичних засобів, в яких містяться цитрусові присадки і добавки;
  • Застосування лосьйонів, виготовлених на спиртовій основі;
  • Застосування гормональних кремів.

Обсяг корекційних маніпуляцій знаходиться в прямій залежності від площі ділянок шкіри, які потребують корекції.

Догляд за бровами після корекції проводиться за тими ж правилами і тими ж засобами, як і після початкового нанесення перманентного макіяжу.

Повернутися до змісту ↑

Перманентний макіяж брів

Схожі статті

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com