рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 речей, які впливають на зростання вій

Нам часто надходять запитання від читачок про те, як можна зробити вії густішими і виразними, прискорити їх зростання і добитися більшої довжини, як перешкоджати випаданню. Ці запитання ми адресували експерту, спеціалісту-трихолога, к.м.н., Терехової Юлії Анатоліївні.

Щоб зрозуміти, що може впливати на ріст вій і, як і на якому рівні діє кожний із засобів, покликаних збільшити їх зростання, потрібно зрозуміти, що з себе представляють вії. Волосся, також як нігті і сальні залози, є придатками шкіри. Наша шкіра є найбільшим органом тіла і становить приблизно 17% всієї маси тіла. 95% поверхні шкіри людини покриті волоссям.

Стан волосся людини нерозривно пов'язане зі станом шкіри, а стан шкіри залежить від правильного функціонування інших органів і систем організму. І якщо в роботі організму щось не гаразд - стан гормональної або імунної системи, шлунково-кишкового тракту, це відразу ж позначиться на здоров'ї шкіри, а значить і на стані волосяного покриву. Тому красиві брови і вії - це індикатор не тільки здоров'я, а й якості життя. Густі, пружні, блискучі волоски брів і вій - розкажуть про те, що в житті їх власниці все благополучно і гармонійно.

Густі, пружні, блискучі волоски брів і вій - розкажуть про те, що в житті їх власниці все благополучно і гармонійно

Тому перше, на що варто звернути увагу, якщо ви стикаєтеся з якимись проблемами і хочеться повернути красу брів і вій і посилити їх зростання - це стан здоров'я. Візит до терапевта і трихолога, при необхідності - відвідування профільних фахівців (ендокринолога, лора, імунолога, невропатолога, психотерапевта). Якщо вії стали випадати в кількості більше 5-6 шт. в день, повільно ростуть, погіршилася якість стрижнів (видимої частини) війок і брів - не відкладайте візит до лікаря.

Якщо серйозного порідіння вій не спостерігається - досить вести здоровий спосіб життя, налагодити режим харчування. Коли організм недоотримує необхідні йому поживні речовини, то в першу чергу це відбивається на волоссі і шкірі, тому що життєво-важливі органи - серце, печінку, легені - організм прагнути зберегти. Слідкуйте за тим, щоб харчування було різноманітним, багатим вітамінами і мінералами, якісним білком (вії та брови, як і волосся на 70% складаються з білка), корисними вуглеводами, жирними рослинними оліями, продуктами, багатими клітковиною. Особливо хочеться відзначити, що, рослинні білки засвоюються організмом набагато гірше, ніж тваринні білки, тому вегетаріанство - як своєрідне білкове голодування, не може не викликати негативних змін в організмі, в тому числі в стані шкіри і волосяних покривів.

Жителі мегаполісів страждають, як правило, від надлишку в організмі важких металів, недостатньо фізично активні, мають зайву вагу і гормональний дисбаланс в організмі. Велике значення мають регулярна робота кишечника і позбавлення організму від шлаків, фізична активність, розумний режим праці та відпочинку, відсутність стресів. Слідкуйте за здоров'ям шлунково-кишкового тракту, так як від стану шлунково-кишкового тракту багато в чому залежить засвоюваність продуктів. Отже, здоров'я - це перший фактор росту красивих вій і брів.

Отже, здоров'я - це перший фактор росту красивих вій і брів

Другий фактор, який безпосередньо впливає на стан брів і вій - це неправильний догляд і зловживання косметичними засобами. Зараз в моду повертаються натуральні вії та брови, дівчата стежать за тим, щоб не просто прикрасити своє обличчя за допомогою нарощених брів і вій, а відновити їх природну красу. Це буває непросто, особливо після регулярного застосування туші для вій, що містить парабени і силікони, які забивають пори і не дозволяють шкірі і волоскам «дихати», після процедур з нарощування і ламінування вій, які за своїм косметичного ефекту можна порівняти з нанесенням на нігті лаку і також ускладнюють природне функціонування волосяних цибулин, після вищипування і інших методів штучного видалення волосся, які серйозно травмують фолікули. Другий фактор, який безпосередньо впливає на стан брів і вій - це неправильний догляд і зловживання косметичними засобами

При огляді таких волосків під мікроскопом трихолог як правило може побачити виражені дистрофічні відхилення. Але відновити зростання волосків можна. Для цього зробіть тривалу перерву у використанні декоративної косметики, м'яко очищайте повіки вранці і ввечері, використовуйте зволожуючі креми і маски для шкіри повік, а стрижні війок і брів зміцнюйте за допомогою спеціальних засобів - добре підійдуть органічні масла і комплексні препарати на їх основі, наприклад, масло для зміцнення брів і вій «Elma» .

«Ліза»: Скажіть, скільки по часу може зайняти відновлення природного зростання брів і вій на основі наукового, комплексного підходу?

Юлія: Як правило, волоски вій ростуть близько 6 тижнів, а потім, після фази спокою, випадають. Цикл росту брів займає 13 тижнів. Якщо в результаті неправильного догляду були пошкоджені тільки стрижні брів і вій, то відновити їх доглянутого вигляду можна досить швидко. Але якщо дистрофічні зміни торкнулися цибулини, волоски можуть рости дуже повільно і бути крихкими, через недостатнє харчування волосяної цибулини. Комплексне оздоровлення організму, включаючи лікування вітамінними препаратами, займає як правило 3-4 місяці, але результат виправдає себе.

Л .: Як правильно вибрати косметичний засіб для стимуляції росту вій?

Ю .: Всі кошти можна умовно поділити на дві основні групи: перші - гормональні, в якості основного засобу містять простагландин. Зрозуміло, що будь-які гормональні засоби, вони мають протипоказання і побічні ефекти. Важливо також відзначити, що простагландин - це з'єднання ліпідного типу, яке в нормі синтезується організмом самостійно. Тому набагато краще і ефективніше стежити за станом свого здоров'я, харчуванням, фізичною активністю, щоб налагодити метаболізм і відновити порушений обмін речовин, завдяки чому вироблення простагландину в організмі буде відбуватися природним шляхом, ніж наносити гормональний засіб зовнішньо. Друга група засобів - це препарати на основі органічних масел, пептидів, амінокислот, рослинних екстрактів, вітамінів. Це безпечні засоби. Вони не замінять комплексного підходу до оздоровлення організму і відновлення росту вій за рахунок внутрішніх резервів, але забезпечують харчування вій, зволоження і захист стрижнів волосків, надають здоровий блиск і еластичність.

Л Л .: Як правильно доглядати за бровами і віями?

Ю .: При ураженні волосся ззовні - за рахунок зловживання косметикою і через інших несприятливих факторів, в першу чергу страждає кутикула - тонкий поверхневий шар з рогових лусочок, який покриває корковий шар волосини. Під впливом лужного середовища - наприклад, коли косметику видаляють за допомогою мила і звичайних засобів - лусочки кутикули розкриваються, відкриваючи корковий шар волосини, відповідальний за міцність стрижня, для впливу несприятливих факторів. Пошкоджений стрижень волосини ставати джерелом неспокою - свербіння і інших неприємних відчуттів, бажання постійно потерти очі не може не травмувати цибулину волосків і повіки - в результаті виходить замкнуте коло. Тому починати потрібно з захисту кутикули. Традиційно для цього використовували натуральні органічні масла, в першу чергу касторове, але я б рекомендувала використовувати сучасне комплексне засіб - масло для брів і вій «Elma» . Його цінність в тому, що воно містить повний комплекс активних речовин, що впливають на стан брів і вій: рицинова і реп'яхову олію, екстракти кропиви і розторопші, вітаміни А, РР, Н і Е, гіалуронову кислоту. Все це натуральні компоненти, в результаті засіб стимулює зростання, живить і зволожує, надає еластичність і блиск, відновлює природний колір брів і вій. Крім того, це засіб продається в аптеках і ставитися до космецевтичної препаратів. Це гарантує якість і ефективність його застосування.

Л .: Розкажіть детальніше про активні речовини, що входять в масло для брів і вій «Elma»?

Ю .: Екстракт кропиви - включає величезну кількість вітамінів, живить, пом'якшує, надає м'якість і природний блиск. Заспокійливо впливає на шкіру повік.

Кетамін - пом'якшує і зволожує волоски.

Реп'яхову олію - згладжує структуру волосків, живить волосяну цибулину, надає блиск і шовковистість.

Екстракт розторопші - розгладжує зморшки навколо очей, підвищує тонус шкіри.

Вітамін А - розгладжує зморшки і уповільнює процеси старіння, має потужний антиоксидантний ефект.

Вітамін РР - знімання лущення і роздратування, живить шкіру повік і вії.

Вітамін Н - вирівнює структуру, колір вій.

Вітамін Е - стимулює синтез колагену і еластину, має антиоксидантну дію.

Гіалуронова кислота - уповільнює процеси старіння, захищає від УФ-променів.

Л .: Як правильно користуватися засобом і як часто його потрібно наносити, щоб воно було ефективним?

Ю .: Наносять масло для брів і вій «Elma» рухом «від себе» на чисті брови і вії, починаючи трохи далі від лінії росту вій (щоб масло випадково не потрапило на рогівку ока), і.оставляют масло на віях приблизно на 10 -15 хвилин, щоб воно встигло глибоко вбратися і зміцнити і відновити структуру ніжних волосків, завдяки чому відбувається збільшення щільності стрижня волоса, зволоження, зниження ламкості, захист від негативних впливів, надати здорового блиску і еластичності. Після процедури залишки масла видаляють за допомогою сухої серветки. В результаті регулярного догляду за допомогою цього засобу 2-3 рази в тиждень, волоски брів і вій стають міцнішими, пружними, довгими, густими, темними і виглядають здоровими.

Л .: Дуже часто, володіючи від природи непоганими віями, дівчата прагнуть ще поліпшити їх зовнішній вигляд. Чи існують фізичні обмеження для поліпшення природного стану брів і вій?

Ю .: Зрозуміло. Довжина, густота і товщина вій і брів обумовлена ​​генетикою, спадковістю. Відомо, що найтонші волосся за даними статистики - у блондинів - 50 мк (мікрон), у рудоволосих людей товщина волосся становить приблизно до 100 мк, а у брюнетів - 75 мк. Також товщина волосся змінюється з віком: у немовлят товщина волосся становить 20-40 мк, у дорослої людини - 70-100 мк, у літніх - 50-70 мк. З віком також сповільнюється процес оновлення вій, вони стають більш блідими, рідшають, слабшають. Потрібно відзначити, що, прагнучи до досконалості, слід враховувати дані від природи параметри. Густі і довгі від природи вії виглядають набагато привабливіше, гармонійніше, ніж нарощені. Те ж саме стосується і корекції брів. Зараз світові тенденції прийшли до того, що немає нічого більш красивого, ніж природна анатомічна брову, тому що форма брови залежить від вашої зовнішності: вона повинна відповідати овалу обличчя, формі губ і очей.

Л .: Що ще може впливати на ріст вій?

Ю .: Коли спостерігаються дерматологічні або офтальмологічні захворювання, говорити про красу брів і вій не доводиться. Саме тому потрібно стежити не тільки за станом волосків, а й за станом шкіри століття, щоб на ніжній шкірі не було лущення і запалень, а очі сяяли енергією і здоров'ям. Дуже часто очі страждають через тривале перебування перед екраном монітора комп'ютера і від зловживання гаджетами. Слідкуйте за гігієною зору, бережіть очі і зволожує і доглядайте за шкірою повік - сяючі здоров'ям очі не можуть бути не виразними!

Фото: pixabay.com/unsplash.com

«Ліза»: Скажіть, скільки по часу може зайняти відновлення природного зростання брів і вій на основі наукового, комплексного підходу?
Як правильно вибрати косметичний засіб для стимуляції росту вій?
Як правильно доглядати за бровами і віями?
Як правильно користуватися засобом і як часто його потрібно наносити, щоб воно було ефективним?
Чи існують фізичні обмеження для поліпшення природного стану брів і вій?
Що ще може впливати на ріст вій?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com