рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

3D татуаж брів

  1. 3D татуаж брів
  2. Принцип створення 3D ефекту
  3. Догляд після 3D татуажу брів

Вартість 3D татуажу брів

3D татуаж брів

3D татуаж брів - це нова методика змішаного перманентного макіяжу, що поєднує волоскових промальовування і техніку розтушовування.

Результатом стають не просто красиві і доглянуті брови, вони виглядають об'ємними і природними.

Висококваліфікований майстер - Танаєва Галина і фахівці студії, використовуючи кілька видів спеціальних насадок і професійний досвід, спочатку ретельно промальовані волоски, враховуючи їх індивідуальну товщину і колір, а потім розтушовують фарбу, створюючи ефект тіні.

процедура даного перманентного макіяжу досить тривала - не менше 2 годин, зате результат збережеться мінімум на 1.5 року.

Принцип створення 3D ефекту

Так як при прорісовиваніе волосків робиться спеціальна насічка, яка заповнюється фарбою, після фарбу розтушовують, то, звичайно може бути присутнім хворобливе відчуття. Але ця проблема сьогодні легко вирішується за допомогою знеболюючих гелів і спреїв.

Об'ємні брови - поєднують в собі фонову техніку косметичної коригування брів і техніку «волосок до волоска». Процедура татуажу виконується в два етапи і двома пігментами різного відтінку. Відбувається чергування ділянок світлого і темного відтінку, що надає об'ємність і натуральність брів. Ця техніка дуже виграшна при повній відсутності власних волосків.

Перманентний макіяж брів 3D підходить практично всім категоріям прекрасної статі. Але найкраще виручає він власниць світлих, маловиразних брів. або тих, які ніяк не можуть підібрати форму і стиль. Особливою знахідкою цей метод макіяжу стане для мають певні дефекти брів - різну форму, не рівномірно зростаючі волоски та інше.

Догляд після 3D татуажу брів

після процедури татуажу брів слід трохи відкласти важливі справи, так як результат повністю проявиться через добу двоє. У ці дні потрібно особливий, хоча і не складний догляд.

Два рази на день брови слід акуратно обробляти ватним диском з антисептичним розчином, але не опускати потраплянню води. Тому умивання треба замінити протиранням особи.
Перший тиждень сауни, лазні та декоративна косметика можуть нашкодити і поетові від них треба відмовитися. А друзями нехай стануть капелюхи і широкі окуляри в період яскравого сонця.
Якщо шкіра почне трохи лущитися, то рекомендується тонким шаром нанести заспокійливі або зволожуючі креми.

3D татуаж брів - можливість отримати нові натуральні брови, які не потребують особливого догляду і підкреслюють природну красу.

Вас також може зацікавити

Татуаж губ з ефектом перламутру

від 8000 ₽

Детальніше Акварельний техніка татуажу губ

від 8000 ₽

Детальніше

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com