рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

3д татуаж брів волоскові: фото до і після перманентного макіяжу

  1. Як вибрати техніку?
  2. процедура
  3. вибір майстра

Насправді, ніякого особливого секрету тут немає. 3D татуаж, це по суті звичайний татуаж, з тією різницею, що виконується він висококваліфікованим майстром. Фахівці для виконання цієї процедури повинні володіти високими художніми навичками, винятковою акуратністю і твердою рукою. Власне 3D - це приставка, що означає об'ємне зображення, а в нашому випадку - це дуже майстерне і натуралістичне зображення брів.

Як вибрати техніку?

Показання для нанесення цього виду перманентного макіяжу можуть бути різними. Наприклад, при повній відсутності брів, майстер може відтворити їх з такою точністю, що відрізнити їх від природних буде неможливо навіть з близької відстані. Якщо брови схильні до часткового випадання, то майстер заповнить прогалини. Бувають випадки, коли природні брови мають настільки негармонійні обриси, що простіше відмовитися від них зовсім, і зробити 3д татуаж.

:

Параметри 3D татуаж Стандартний перманентний макіяж Вимоги до кваліфікації майстра Дуже високі Середній рівень Метод виконання процедури Тільки ручна робота Апаратний метод і ручної Кількість використовуваних пігментів Не менше двох, максимум не обмежений Один колір Час загоєння Від 4 до 7 тижнів Від 4 до 7 тижнів

процедура

. Тому підійдіть до справи серйозно, оцініть всі за і проти, не поспішайте з вибором майстра, уважно вивчіть його особисте портфоліо, скористайтеся рекомендаціями.

Процедура нанесення такого татуажу кілька болюча. . Майстер вимальовує кожен окремий волосок, потім почне створювати тіні іншим пігментом. Природно, що поспіх у цій справі є абсолютно неприйнятною. В іншому, відчуття нічим не відрізняються від інших аналогічних процедур.

Оскільки загоєння відбувається досить повільно, то і догляд за бровами після процедури повинен бути відповідний. Дотримуйтесь кількох простих правил, і тоді вашим новим брів нічого не загрожуватиме:

  • ;
  • Ні в якому разі не намагайтеся прибирати утворилися після процедури скоринки, вони повинні зійти самостійно, уникайте будь-яких механічних впливів, це може привести до того, що процедуру доведеться повторювати знову;
  • Після процедури рекомендується використовувати мірамістин або інший неагресивний антисептик. Не використовуйте дезінфікуючі засоби, що містять спирт або перекис водню;
  • Для загоєння, обробляйте брови заживляющими мазями. Не можна пересушувати татуйовані шкіру, так як це призведе до стягання нанесеного зображення, і, як наслідок, до деформації форми брів;
  • Бережіть брови від сонця, оскільки ультрафіолетове випромінювання може мати негативний вплив на шкіру після процедури, після досягнення повного загоєння буде не зайвим використовувати сонцезахисний крем, це зробить ефект більш тривалим;
  • При виникненні надмірних або тривалих набряків, обов'язково приймайте протизапальні засоби, але не призначайте їх собі самостійно, для цього є медичні працівники.

вибір майстра

Звичайно, застрахуватися від помилки майстра неможливо на 100%, крім того, за час загоєння теж можуть відбутися події, які вплинуть на кінцевий результат. Для таких випадків, косметичні салони пропонують послуги з відома перманентного макіяжу лазером. Ця процедура не дуже довга, але теж вимагає часу на загоєння. . Існують і інші методи видалення, такі як, хімічний, хірургічний, метод видалення татуажу електричним струмом, але всі вони значно поступаються в безпеці процедури і часу загоєння.

Перед тим, як зважитися на 3д татуаж брів , Обов'язково переконайтеся, що у Вас відсутні протипоказання:

  • ;
  • Вагітність або годування груддю;
  • Сонячні опіки або інші пошкодження шкіри;
  • ;
  • .

До речі, хороший майстер просто зобов'язаний надати вам всю необхідну інформацію з цього питання, в іншому випадку, добре подумайте, чи варто до нього звертатися.

Як вибрати техніку?
Як вибрати техніку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com