рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тиждень високої моди в Парижі: новинки Damiani

Vanita, що в перекладі з італійської означає «Марнославство», - це збори дорогоцінних прикрас, натхнених віялом. Класична форма цього аксесуара була винайдена в Китаї і набула поширення в Європі в XVI столітті. Спочатку віяло був атрибутом благородної дами або навіть світського юнака. На початку вісімнадцятого століття навіть з'явився «мову віял» - особливий секретний код кавалерів і дам. Віяло, ненароком перекладений з однієї руки в іншу, міг вирішити долю коханого, висловити бажання або допомогти призначити побачення із зазначенням точного часу і місця.

Але повернемося до ювелірної колекції Vanita. Кільце, що спускається на зовнішню частину долоні, браслет, спадаючий подібно до коштовного мереживу з кисті руки, кольє, елегантно лягає на зону декольте, і кілька варіантів сережок зроблені з білого золота з благородними камінням. Вироби виконані в декількох колірних рішеннях: чорно-біло-червоному - з діамантами та рубінами, чорно-біло-зеленому - з діамантами і смарагдами, а також чорно-біло-синьому - з діамантами і сапфірами.

Сучасна мода диктує носіння брошок ось уже декількох сезонів, тому Ювелірний Дім включив в колекцію і цей тренд. Брошка зроблена в трьох розмірах і спочатку була виготовлена ​​лише з безбарвними діамантами. Пізніше до неї додали варіацію з рубінами, а кілька тижнів тому представили в Парижі зовсім свіжу новинку з чорними діамантами і смарагдами. Незважаючи на те, що брошка складно назвати найпопулярнішим прикрасою, воно вказує на вишуканий смак своєї власниці і увагу, з яким вона підходить до вираження власного стилю.

Незважаючи на те, що брошка складно назвати найпопулярнішим прикрасою, воно вказує на вишуканий смак своєї власниці і увагу, з яким вона підходить до вираження власного стилю

Якщо колекція Vanita побудована навколо елементів дизайну, то при створенні Emozioni відправною точкою стали прекрасні дорогоцінні камені. Вироби прикрасили не тільки безбарвні діаманти, а й їхні побратими відтінку «шампанське», а також смарагди, сапфіри, рубіни і деякі інші кольорові камені. Перед майстрами Будинки стояло завдання найефектнішим чином оформити самоцвіти огранки «маркіза» і «діамант», закріпити їх так, щоб максимально показати красу і блиск каменів. Результат - зібрані в грона діаманти, що нагадують квіти з блискучими пелюстками.

Класичний дизайн дозволив ювелірам сфокусуватися на роботі з металом. Основа прикрас виплавлено так майстерно, що після закріпки каменів її практично не розглянути. Завуальовані кріплення на елементах кольє дозволяють прикрасам бути пластичними і ідеальної блискучою лінією огинати шию. Обидві колекції - це прекрасне поєднання італійського ювелірного майстерності і прекрасних дорогоцінних каменів, які Damiani обігрує все в нових інтерпретаціях.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com