рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Комір, попона, недоуздок і черевики для собак: інструкції виготовлення і фото

  1. шиємо комір
  2. Підготовка та матеріали
  3. Покрокова інструкція
  4. Як зшити попону?
  5. Найпростіший варіант
  6. З кількох деталей
  7. Для великих порід
  8. робимо недоуздок
  9. Інструкція
  10. черевики
  11. Інструкція пошиття
  12. Вяжем сами
  13. Фотогалерея

Власники за довге життя своїх вихованців стикаються з різними ситуаціями. Те собаці довелося зробити операцію, то раптом пес пошкодив лапку. А може бути й таке, що ваш улюбленець мерзне на вулиці або сильно тягне поводок. У статті розповімо, як спорудити недоуздок і захисний комір для собаки просто і своїми руками.

шиємо комір

Якщо ваш вихованець переніс операцію або проходить курс лікування вух або очей, ветеринар може порадити зробити захисний собачий комір. Він необхідний, щоб убезпечити вихованця від расчесов ран і разлізов швів, що вже точно дозволить йому швидше одужати.

Підготовка та матеріали

Захисний комір виглядає як усічений конус. Вузькою стороною він надівається на шию собаці, а широкі поля не дають улюбленцю дотягнутися лапою до хворого вуха або очі. З чого ж можна зробити такий комір самостійно? Нам знадобляться:

  • Матеріал, з якого будуть зроблені поля коміра. Це може бути картон, лінолеум, тонкий пластик - в загальному, то, що буде досить міцним і в той же час гнучким. Для великих порід собак слід брати щось міцне.
  • М'яка тканина для обробки країв.
  • Ножиці для вирізання деталей і проробляє отворів в матеріалі. Також можна використовувати і будь-який інший гострий предмет.
  • Тонка тасьма для з'єднання частин (це можуть бути також степлер, нитки, клейка стрічка).
  • Собачий нашийник або сама собака для зняття мірок.
  • Маркер для малювання викрійки.

Маркер для малювання викрійки

Покрокова інструкція

Отже, з чого починається створення коміра? Для початку слід підготувати всі матеріали і потім можна приступати до роботи.

  1. Візьміть собачий нашийник і застебніть його так, як зазвичай надягаєте на собаку.
  2. Покладіть його на обраний матеріал (допустимо, лінолеум) і обрисуйте коло.
  3. Потім візьміть інший круглий предмет, побільше діаметром, покладіть на матеріал, поєднавши центи попереднього кола і взятого предмета, і обрисуйте його. Також можна другу окружність малювати на око. Чим більше ви візьмете діаметр другого кола, тим вище вийде комір.
  4. За допомогою ножиць вирізаємо вийшов велике коло з отвором посередині.
  5. Тепер приміряємо деталь на собаку і дивимося, як її потрібно розрізати і наскільки її слід усікти, щоб вийшов усічений конус.
  6. У вийшла деталі м'якою тканиною оклеиваем або обшивають внутрішній край, щоб собаці не натирало.
  7. Тепер за допомогою ножиць робимо на прямих зрізах кілька отворів, протягуємо в них тасьму і стягуємо. Ось і готовий собачий комір. Також його можна і зшити нитками.

Також його можна і зшити нитками

Пам'ятайте, що комір доставляє дуже сильний дискомфорт тварині. Тому слід користуватися ним в самих крайніх випадках і не тривало.

Як зшити попону?

Попони бувають прогулянкові та післяопераційні, і ми дізнаємося, як зшити перший тип. Цей предмет гардероба собакам в сильні морози, а також декоративним і лисим породам в прохолодну погоду. Попона захистить їх від переохолодження і можливого запалення легенів.

Найпростіший варіант

Найпростіша попона робиться своїми руками з прямокутного шматка тканини, кількох тесемок. Головне, щоб матеріал був м'яким і, по можливості, натуральним. Покрокова інструкція по створенню простий попони:

  1. Зніміть з вихованця мірки - знадобляться обхват грудей, обхват талії і довжина спини від холки до хвоста. Від обхвату грудей і обхвату талії беремо 2/3 вийшла цифри.
  2. Шматок тканини складаємо навпіл. По згину відміряє довжину спини і додаємо з кожного краю по 2 см на припуски.
  3. Далі від згину перпендикулярно відміряє з одного боку 2/3 обхвату грудей, з іншого - 2/3 обхвату талії. Також додаємо до них по 2 см на припуски. Вирізаємо вийшла деталь.
  4. Тепер на машинці або вручну обшивають краю, підвертаючи відведені припуски всередину.
  5. Приміряйте отриману заготовку на собаку. Позначте місця, де будуть пришивати тасьми. Це область на грудях вище того місця, де починаються ноги, і області талії.
  6. Пришиваємо на мітки 4 відрізка тасьми, і проста попона для прогулянок готова!

Пришиваємо на мітки 4 відрізка тасьми, і проста попона для прогулянок готова

З кількох деталей

Попона для собаки може бути й іншого виду, більш складного. Її можна зшити з кількох деталей - така набагато надійніше захищає від морозів, ніж попередній варіант. Інструкція по виготовленню:

  1. Зніміть мірки з собаки. Нам знадобиться довжина спини, обхват грудей і талії, відстань між передніми лапами і ширина грудей.
  2. Викрийте і виріжте основну частину попони як в попередній інструкції.
  3. Потім викроює грудну частину. Вона повинна починатися там, де закінчується шия, і, проходячи по грудях собаки, закривати її знизу до кінця ребер.
  4. З'єднайте деталі, залишивши отвори для голови і лап.
  5. До «хвостовій» частини пришиваємо невелику петельку, в яку буде протягується хвіст вихованця. Це необхідно для кращої фіксації одягу. Таку попонку надягають через голову.

Таку попонку надягають через голову

Для великих порід

Попону для великих порід можна зшити зі своєї або дитячої старого одягу - светри, кельми, толстовки і т.д. Її необхідно лише підігнати під розміри вихованця. Укоротите рукава, саму кофту, обмітайте краю, вставте в область талії гумку - і вуаля! Модний і теплий наряд для улюбленця великої породи готовий!

робимо недоуздок

Недоуздок для собак зараз став дуже популярний серед власників. Він здатний змусити занадто швидкого улюбленця не зволікати повідець на прогулянці, що особливо актуально для великих порід. Фірмовий недоуздок коштує дуже дорого, а ось зробити його своїми руками - простіше простого.

Інструкція

Щоб пошити недоуздок, нам знадобиться щільна ремінна стрічка, пара металевих кілець, два карабіни, застібка. Це хитре спорудження насправді дуже просто у виготовленні. Інструкція, як зшити недоуздок:

  1. Виміряйте обхвати морди собаки, шиї за вухами, довжину від двох точок, позначених на малюнку.
  2. Від пасової стрічки відрізаємо шматочки, рівні отриманим вимірами з доданими до них 2-3 см на припуски.
  3. Краї відрізка-обхвату морди протягуємо в одне металеве кільце і пришиваємо до іншого. Вийде петля з кільцями, протягнута в одне з них.
  4. Потім до найдовшого відрізку пришиває застібку - він буде, як нашийник, замикатися за вухами.
  5. З'єднуємо петлю для морди з «нашийником» за допомогою двох невеликих відрізків, і недоуздок майже готовий.
  6. Залишився останній штрих. Потрібен ще один відрізок з двома карабінами по краях - один буде пристібатися до кільця у морди, другий - до звичайного нашийника. Недоуздок готовий. До речі, в відео нижче також є докладна інструкція, як зшити його для собаки.

черевики

Черевички для собак необхідні тим вихованцям, що живуть в холодних регіонах. Вони захистять лапки собаки від обмороження. Вони необхідні і для того, щоб уберегти подушечки від солі, якою посипають дороги в багатьох містах. Черевички роблять не тільки дрібним песик, а й тваринам великих порід.

Інструкція пошиття

Щоб зробити черевики для собаки своїми руками, нам знадобиться щільна тканина, матеріал для підошви, гумки і фіксатори. Починаємо роботу.

  1. Знімаємо мірки - це діаметр підошви і висота лапи до зап'ястного суглоба, а також товщина лапи.
  2. Підошва - це коло, вирізаний з щільної шкіри або тканини по діаметру стопи. Заготовляємо два для передніх, і два - для задніх ніг.
  3. Вирізаємо з тканини чотири прямокутники, висота яких - це довжина від підлоги до зап'ястя, а ширина - товщина лапи. Зшиваємо їх, щоб вийшли «носочки».
  4. Над лапою і в області скакального суглоба робимо кулиски, в які вставляється гумка на місце із клацанням.
  5. Пришиваємо підошву, і черевички готові.

Пришиваємо підошву, і черевички готові

Вяжем сами

Черевики для собаки можна і зв'язати. Для цього з будь-якої щільної пряжі створюємо звичайні панчішки. Мірки використовуємо ті ж самі, що і в попередньому варіанті. Після того, як зв'яжете панчішки, пришиваємо до них підошву і робимо кулиски з гумкою. Для майстринь, які володіють спицями, зв'язати черевички буде навіть простіше, ніж шити їх.

Фотогалерея

Відео «Як зшити черевички для собаки»

Наступне відео - це докладна інструкція з демонстрацією, як зшити красиві черевички для вашого вихованця будь-якої породи.

З чого ж можна зробити такий комір самостійно?
Як зшити попону?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com