рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як чистити замшеве взуття, способи і засоби

  1. Застосування домашніх засобів
  2. Поради по догляду за замшевим взуттям

Елвіс Преслі співав: «Ви можете робити все, але не чіпайте мої сині замшеві туфлі». І він мав цілковиту рацію, оскільки утримувати їх в чистоті неймовірно складно. Тим не менш, деякі побутові засоби, наведені в цій статті, допоможуть вам з цим завданням.

Тим не менш, деякі побутові засоби, наведені в цій статті, допоможуть вам з цим завданням

Замшеве взуття є модною тенденцій, крім того, вона завжди виглядає дуже стильною. Ви не зможете сперечатися з цією прекрасною, теплою, зручною і (звичайно) дорогим взуттям. Немає нічого дивного, що ви будете взувати замшу дуже часто. Їх красу складно не помітити, однак і бруд вони привертають чудово.

Замша, що отримується з шкур тварин, серед яких олені, свині, барани й телята, є одним з видів шкіри. Будучи виготовленої з під-шкіри тварин, вона м'якше і пористих звичайної шкіри. Крім того, блискуча поверхня і бархатиста текстура роблять замшу вразливою до плям. Синтетичну замшу легше чистити, ніж натуральну.

Засоби для чищення замшевого взуття

Для очищення замшевого взуття, вам буде потрібно зібрати кілька засобів для чищення . Будучи в магазині, ви повинні зустріти набір для чищення замшевого взуття. Купіть його, оскільки краще використовувати призначені для цього матеріалу кошти. Комплект зазвичай містить щітку і ластик для чищення замші. Крім цього, вам також буде потрібно щітка для нігтів, губка, гостре лезо і рушник.

Чистка плям від води

Плями від води обесцвечивают замшу. Щоб їх видалити, ви повинні застосувати воду рівномірно по всій поверхні взуття, використовуючи щітку для нігтів або пульверизатор. Надлишки води ви можете зібрати губкою або сухою тканиною . Дозвольте замшевого взуття сохнути протягом ночі, ви можете використовувати папір для просочення. Після сушіння ви можете пройтися по взуттю щіткою для замші, яка зробить матеріал трохи темніше, але рівномірно забарвленим.

видалення землі

Щоб видалити з замші землю, використовуйте замшеве щітку. У тому випадку, якщо у вас її немає, використовуйте щітку для нігтів. Видаліть землю короткими, м'якими рухами щітки. Переконайтеся, що ви застосовуєте щітку тільки в одному напрямку. Коли земля почне відшаровуватися з замші, ви побачите чистий колір вашого взуття.

Виведення масляних і інших плям

Сухі плями потрібно енергійно почистити щіткою. Тепер, або використовуйте вологу тканину, або щітку для нігтів і тріть постраждалу ділянку замші з теплою водою. У разі важких плям, наприклад, жиру, вам може знадобитися професійна чистка замші.

видалення бруду

Спочатку зніміть надлишки бруду з поверхні замші. Дозвольте решті бруду сохнути. Застосуйте щітку для замші або щітку для нігтів, ви повинні розкришити засохлу бруд, а потім просто протріть постраждалого району шматочком вологої тканини.

Частка з ластиком для замші

Ластик для замші корисний в очищенні невеликих плям. Він працює так само, як і гумка олівця. Почніть м'яко терти в постраждалих від плям районах, ви помітите, що бруд осідає на ластику. Можна трохи підвищити інтенсивність рухів, поки пляма не зникне з взуття остаточно. У разі відсутності гумки по замші, використовуйте олівцем ластик для цієї мети.

Застосування домашніх засобів

Оцет: Його можна застосовувати, щоб чистити замшеве взуття, особливо коли мова йде про стійкі плямах. Опустіть клаптик сухий тканини в невелику кількість оцту і втирайте його в пляма. Після того, як потерпілий район висохне, використовуйте щітку для замші або щітку для нігтів, щоб очистити поверхню. Цей метод ефективний, хоча професіоналами він не рекомендується.

Холодильник: Для видалення воску або жувальної гумки, залиште взуття в морозилці. Холод зробить віск або жуйку твердими, що дозволить вам видалити їх з поверхні взуття. Залишки видаліть за допомогою щітки для замші.

Пар: Ви можете використовувати пар від праски або чайника, щоб чистити замшеве взуття. Коли ви застосовуєте тепло пара, пори замші відкриваються, що полегшує чистку взуття.

Поради по догляду за замшевим взуттям

  • Коли ви чистите замшеве взуття, знімайте шнурки, оскільки вони будете заважати в процесі чистки. Це рішення також захистить ваші шнурки від псування.
  • Використовуйте аерозольні розпилювачі для захисту замші, вони допоможуть запобігти водяні та інші види плям. Застосовувати розпилювач на замшу необхідно 4-6 разів на рік, щоб гарантувати її захист.
  • Не використовуйте сухі розчинники або барвники для замші будинку, оскільки вони не гарантують вам чистоти або відсутність пошкоджень взуття.
  • У разі, якщо ви використовуєте оцет, щоб позбутися від масляних плям на замшевого взуття, знайте, він залишить за собою легкий запах.
  • Якщо вам потрібно прибрати замшеве взуття на тривале зберігання, оберніть її папером і зберігайте в сухому, темному місці.
  • Ви також можете придбати професійні засоби для чищення для замші на ринку, щоб мати можливість почистити взуття, коли виникне така необхідність.

Цих рекомендація має бути достатньо, щоб ефективно почистити замшеве взуття. Своєчасно піклуйтеся про вашу замшевого взуття, а вона, у відповідь, подбає про ваш стиль.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com